Ketron GP1
Ketron SD3
Ketron Midjay
Korg Pa1 x pro
Roland VK7
Roland EA7
Yamaha SX900
és most jön egy MOTIF XF.
Mindenkinek ajánlanám figyelmébe Mátyás király várnagya és a franciák című népmesét, valamelyik este olvastam a lányomnak.
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Ja, igen..jut eszembe...már nemcsak zenész, meg szakács lehet bárki, már zenetanár is!!!! Emberek! Nem kell hozzá végzettség! Van olyan ember, aki mindenféle zenei végzettség nélkül tanít szintetizátort ( meg még ás hangszert is ) és többet keres, mint én diplomával!!!! Ez a nem semmi! Az egész ország egy nagy kupleráj úgy, ahogy van!
Pityus!
Köszönöm a tanácsot! Ezen én is gondolkodtam, lehet, hogy rossz beidegződés,---Qgli--- írta: ↑2024.07.25. 04:26Pityus!
Ez tényleg jól szól! Egyik növendékem is tavaly vett SX700-at és meglepően jól szólt.
És egy kis segítség: Ha átszoknál arra, hogy bal kézzel irányítod a FILL-eket, akkor a saját életedet könnyítenéd meg! ( Egyébként pontosan ezért rakták a hangszer bal oldalára, az akkordfogáshozhoz közel ezeket a kezelőgombokat )
Egyszer kerestem egy régről ismert jó gazdaboltot.---Qgli--- írta: ↑2024.07.25. 04:18Ja, igen..jut eszembe...már nemcsak zenész, meg szakács lehet bárki, már zenetanár is!!!! Emberek! Nem kell hozzá végzettség! Van olyan ember, aki mindenféle zenei végzettség nélkül tanít szintetizátort ( meg még ás hangszert is ) és többet keres, mint én diplomával!!!! Ez a nem semmi! Az egész ország egy nagy kupleráj úgy, ahogy van!
Ezt én úgy tanítom a gyerekeknek, hogy van egy fontossági sorrend!