Na várjunk csak, mert szerintem te valamit most nagyon félre/egyáltalán nem értesz.---Qgli--- írta: ↑2024.06.28. 14:08Na látod Maugly!
Nekem mindig itt van a problémám!
Te nem zenész fejjel gondolkodsz, hanem megint csak a nyomkodás, transzponálás! Amikor nem te akarsz létrehozni zenét, hanem a másét transzponálod!
Azokat a groove-okat már valaki megcsinálta, feljátszotta. Az az ő zenéje, az az ő tudása, az az ő ritmusa, azok az ő megfogásai. Az nem te vagy!!! Ne akarjál más tudásával ékeskedni!
Nincs igényed arra, hogy létrehozz egy saját gitár sávot, amit nem más játszott fel, hanem tükrözi a te tudásodat?
Tételezzük fel, hogy szeretnék egy Ketron Eventet, ezért ki szeretném használni a hangszer azon tudását, ami a sava-borsát adja a Ketron megszólalásának, tehát ezeket a Groove-okat a stíluson kívül szeretném !MIDIKBEN IS! használni, ezért hajlandó vagyok 3 órát csak arra elcseszni az életemből, hogy ki szedegessem és begyakoroljam hangról hangra/ütemről ütemre az összes akkordot az általam szerkesztett daloknak ... IGEN, MERT A KETRON, szemben a Genos-szal (amihez tudsz készíteni/felvenni/menteni/utólag transzponálni akkordszekvenciákat) nem képes külső akkord szekvenciákat meghívni, csak azokat képes visszajátszani, amit előzetesen feljátszottál, de ezt sem tudod menteni/módosítani, és még jön egy elméleti buktató, hogy ezeket az audio dolgokat NEM TUDOD UTÓLAG SZERKESZTENI, mindent audio stemként tudsz hozzárendelni midi fájlhoz, amit ha jön egy új énekes, vagy módosítani kell a hangnemet, csak újrarögzítés oldja meg a problémát.
Csak hogy megértsd, mégegyszer pontosítom: EGY LIVE GITÁRT AKARTAM HASZNÁLNI MIDIBEN, ÉS EGY OLYAN DOLGOT, AMIT A HANGSZER ÁRA TARTALMAZ, ÉS SOK TERHET VENNE LE A VÁLLAMRÓL, MERT AMIT ÉN MIDIBEN ÖSSZEKOPÁCSOLNÉK AZ NEM SZÓLNA ÚGY, MINT EGY GITÁROS ÉLŐ JÁTÉKA, én csak azt a pluszt tudom garantálni részemről, hogy amit egy ilyen audio groove-ban jammel egy gitáros, az általam kiszedett akkordokkal nem fogja a felismerhetetlenségig elrontani a dalt.
Néhány keresetlen kérdés a részemről?---Qgli--- írta: ↑2024.06.28. 14:08Ott van a Ketron EVENT. Audio dobokkal, audio gitárokkal. Tomi meg megcsinálja stílusait mindenféle audiós marhaságok nélkül és lever mindenféle audiós ökörséget a Tomi stílusa és ezzel bebizonyítja, hogy nincs itt szükség semmiféle audio dobra meg gitárra az egész egy nagy parasztvakítás, átverés. Csak vannak a zenészek, akik nem dőlnek be az ilyen baromságnak.
Figyelj csak, az miért van, hogy amit hallok a Tomitól demó formájában, azoknak 90%-ával nem találkozok egy újonnan kibontott Ketron Event hangszerben?
Ergo miről is szólnak/szóltak akkor a Ketron bemutatók?
Most akkor Tomi a saját portékáját szeretné értékesíteni, vagy a Ketron Eventet? Egyikkel sincs baj, csak az előbbi opció, ha nincs ez a tény tisztázva felér a leendő vásárlók megtévesztésével ...
Gyöngyösi Robi miért nem tarthat hangszerbolti körülmények között szett bemutatót?
Miért fontos kiemelni a forgalmazónak, hogy harmadik féltől származó hangminták feltöltéséből eredeztethető hibajelenségre a gyártó nem vállal garanciát?