Én már nem vennék analóg keverőt a digitális után. Kis kompakt keverők a hasonló tudású analóg párjaikhoz képest. A mai keverők már egészen felhasználóbarátok, ráadásul az egyes termek beállításai elmenthetőek, bármikor visszahozhatóak, stb.Rolandbk5 írta:- Behringer DDX3216
Ezeket nézegettem. Mindenki véleményére kíváncsi vagyok, és esetleg az is érdekelhet, hogy ki mit gondol az Analogról, és a Digitálisról. Előnyei hátrányai.
Behringer DDX3216 keverőt használtam 1 évig. Előtte beszéltem egy hangtechnikussal, ő ódákat zengett róla, hogy milyen jó keverő, mióta gond nélkül használja. Valóban fantasztikus volt, én még előtte nem láttam olyant, hogy női, férfi hangszínbeállításokat, lábdob, pergő beállításai gyakorlatilag 1 gombnyomással egy adott csatornához rendelhetőek, effektek úgyszintén.
De sajnos az enyém már amikor megvettem táphibás volt, de a nagy örömömben, hogy nekem ilyen keverőm lehet nem figyeltem kellően rá. Így egyik kolléga kicserélte a tápban az összes kondit, akkor egy fél évig jól dolgozott, majd megadta magát újra. Akkor azt hiszem Üllőn volt a márkaszervíz, ott tápot cseréltek benne kompletten, és akkor eladtam egy jó kis buktával. Lehet, hogy csak én voltam ilyen szerencsétlen, mert gyakorlatilag egyetlen dolgom volt a rengeteg használtan vásárolt cucc között, mi cserben hagyott.