Nekem is Behringer FBQ3102 EQ-im vannak a rendszeremben és meg vagyok elégedve velük.Apelláta írta:BEHRINGER - FBQ 1502 HD.
Viszont téves amit írtál mert a JACK aljzatok is ugyanúgy szimmetrikusak mint az XLR.Ja, és vannak szimmetrikus XLR és aszimmetrikus jack be/kimenetei is és a jackeket használom.
Írja is a hátulján, hogy "ALL INPUTS & OUTPUTS FULLY BALANCED"! Amikor egy leírásban, vagy egy készüléken a JACK aljzatnál az szerepel, hogy "BAL/UNBAL", vagyis szimmetrikus és aszimmetrikus bekötésű JACK-el (stereo/mono vagy 3 pólusú/2 pólusú, kinek mi a megszokott) is használható az a belső kialakításánál az aljzatnál igen egyszerű, hisz mikor a 2 pólusú (mono) JACK dugót bedugod az a "-" (hidegpont; ring; negatív;PIN3) ágat és az áryékoló (föld; sleeve; PIN1) ágat össze is zárja. Pont mint ahogy korábban írtam az XLR-nél szokás ahogyan az ott a grafikán látszott is.
De mint ahogyan ott írtam, ha ez az összekötés megszűnik (a JACK dugónál is 3 pólusút használva), esetenként a "brumm" is eltünik.
Megértem, hogy a garanciális készüléket nem akarod szétbontani, ez természetes. Viszont ettől függetlenül én a kíváncsiságomat kielégítvén utána fogok nézni, hogy a kimenetek (vagy az elektronika 0 pontját) le lehet-e választani a burkolat testjéről (kicsi az esélye mert a tranzisztorok testpontja is általában oda van rögzítve) , így megakadályozva a "brumm" kialakulását úgy, hogy azért a burkolat a konnektor felöl azért megkapja a földelést.
Üdv.