Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Gumiszoba

Bármely téma, amely nem hangszerekkel kapcsolatos

Moderátor: Moderátorok

Karesz
VIP
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 304
Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
Kapott köszönetek: : 755 alkalommal

Re: Gumiszoba

Hozzászólás: # 58929Hozzászólás Karesz
2018.08.05. 10:47

Laci,erre felé is vannak ilyenek...olyan is,hogy mire beszerel bebaszik,aztán nyom egy kics katyvaszt,és kimegy a kocsiba aludni..még is hivják.Meg olyan is van,aki el vállalja,és elfelejt elmenni...még is hivják őt is.Azért ezek már tényleg a "gáz" kategóriába tartoznak

galambjozsef
VIP
Hozzászólások a témában: 120
Hangszer: KORG Pa5X 61 és KORG Pa4X 61 (MUP v4.1)
Adott köszönetek: : 453 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1112 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 58930Hozzászólás galambjozsef
2018.08.05. 12:51

Nekünk pont 2 hónapja volt egy majdnem hasonló szituáció, ahova a "zenész" valahogyan elfelejtett elmenni!
Az a szombatunk tervek szerint üres volt, úgy volt, hogy a családdal bográcsozunk, ez az állás még akkor nap délelőtt 3/4 11kor még így volt!
Ezidőtájt néztem rá valamiért a facebookra, volt egy üzenet, attól a zenésztől, aki abba a lagziba zenélt volna, ahova valamiért elfelejtett elmenni! Ki tudja miért!!
10körül irt, hogy ha itt vagyok, írjak már rá, mert nagyon fontos. Én úgy voltam vele, ugyan mi lehet olyan fontos, hát írtam neki, hívj fel 10 perc, ha annyira akarsz valamit.
Hát 3/4 11kor hívott is, hogy:
Nagy baj van, éjjel súlyos balesete volt, hazafelé amikor ment a pénteki buliból, és a kocsija és a cuccai összetörtek, ő meg korházba van, ki tudja meddig, mert sújos az állapota!
(Érdekes, beszélni meg facebookozni tudott!) és el kéne menni helyette Kiskunhalasra zenélni lakodalomba, du 2től!
Hát én először poénnak vettem, aztán mondtam neki, ha ez így van, akkor az örömszülők, vagy a pár hívjanak, és beszéljünk róla, hogy hova minek, mikor miért, stb!
Mondta a gyerek, hogy a kórterembe az egyik sráctól kérte kölcsön a telót, mert ugye az is összetört, és arról hív! Meg a párnak és a szülőknek csak neten tud írni mert semmi más elérhetőséget nem tud!
Hát telt az idő fél 12kor hívott is a menyasszony anyukája, hogy a hír igaz, és nagyon kéne menni zenélni!
Megegyeztünk!
kb 170-180 fős fele szabolcsi társaság, fele bács megyei. Letudtuk a lakodalmat, szuper volt, busásan kifizettek.
Majd a végén mondta mindkát öröm család, hogy nagyon örülnek hogy nem a K.G-t hívták, mert ezt már egyszer eljátszatta a családjukban, és hogy számukra ez nagyon gyanús, hogy megint ez van!
Utána még jókat iszogattunk velük a lagzi végén majd GO haza!
Rákövetkező hétfő reggel, facet nyitom, és mit látok, a K.G ott zenélt vasárnap egy tűzoltó megemlékezésen valahol szabolcsba, épen és sértetlen, legalábbis a képen ez volt látható. Úgy voltam vele miztos régebbi kép, mert a zenész gyerek be is lájkolta! 10-15 kép volt, majd az egyiken jól látható dátum, ami megerősítte hogy ez "tegnap volt bizonyám"
Na, írtam is a kedves párnak, hogy nézzenek csak utánna!
Utána néztek, hát a kedves kollégának az égadta világon semmi baja se volt, se baleset, se összetört cucc, meg gajjra ment telefon, ép és sértetlen, csak egyszerűen elaludt!
Na most, amit nem értek!
- miért kell ilyeneket hazudgálni?
- a lakhelye és a a lagzi helyszíne közötti távolság útvonaltervezővel is 3:23 percet ír, de. 10-től du 2-ig (4 óra) szerintem bele fért volna! akár késé nélkül is!
Szóval ennyi :)

Gray-Dove Zenekar
https://www.graydove.hu

galambjozsef
VIP
Hozzászólások a témában: 120
Hangszer: KORG Pa5X 61 és KORG Pa4X 61 (MUP v4.1)
Adott köszönetek: : 453 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1112 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 58931Hozzászólás galambjozsef
2018.08.05. 13:00

Másik történet, ahol berúgás volt!
Egy ismerős megkeresett hogy lenne a haverjának a gyerekének ballagása, igazából őt akarták volna, de ő mondta nem akar zenélni, hanem bulizni akar, és átadná nekem!
Mondom: Jó, hívjanak fel és megbeszéljük, mert az időpnt jó!
Úgy is volt, hívott az emberke, megbeszéltük a részleteket, árat, stb. 3-4 nap és hozza a foglalót!
Eltelt 3 hét, sehol az emberünk! Becsületből hívtam, hogy mi van a bulival, mert ha nem kell menni, akkor van másik helyette, akkor azt elvállalnám!
Hát mondja az emberünk, már tárgytalan mert az egyik barátjának van egy zenész barátja, és ő ajándékként megcsinálja, Mondom jó, akkor megyek a másik rendezvényre, nyugodt szívvel elvállalom!
Így is volt!
Elmúlt a ballagás, és a sráccal aki oda vendég volt, aki átadta a bulit, találkoztam úgy vélelten a városba. Kérdeztem, na milyen volt a buli!
Hát mondja ő nem ment, mert valami nyomós ok miatt nem tudott, azthiszem a gyereke beteg volt, vagy ilyesmi, de az egyik barátja mesélte, hogy magnó volt, vagyis volt zenész, de mire jött a vendégsereg olyan szintem be volt állva hogy menni nem bírt, a kultúrház lépcsőt 5 soron végighányta, megvárta a ballagós családot, aztán közölte velük, hogy ő nem tud zenélni, ert az anyjáék épp válnak és ez nagy teher és ezmiatt van így berúgva, de fizessék ki mert kell a pénz. Az előzmény a következő volt!
Azért hívték ezt a gyereket zenélni, mert a családba tényleg barát volt, és hát hallotta hogy én zenélnék ott, valammyi összegért, és hát őt nem érdekli hogy én mennyiért vállaltam, de ő fele annyiért elegy nekik zenélni, mint a Galamb Jóska, mert hogy ő ugyebár sokal jobb zenész!
Hát erről ennyi :D
Rá pár hétre valahol össze futottam a ballagó családdal is, és mondtam nekik, hallom nagyon jó volt a buli! Erre ők még annyit se mondtak, hogy szia!

Gray-Dove Zenekar
https://www.graydove.hu

BodziLalikirály
VIP
Hozzászólások a témában: 115
Hangszer: Roland E-50, Medeli MC-850, Fujiha F8000, Kawai K1
Adott köszönetek: : 1621 alkalommal
Kapott köszönetek: : 525 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 58934Hozzászólás BodziLalikirály
2018.08.06. 07:09

Asterix írta:Tegnap mi történt...
Hangosítottam és bált játszottam egy falunapon. Délután 5 óra körül megcsörrent a telefon a tombolahúzás közben, hogy otthon vagyok-e?
Egy ismerősöm, akinél tavasszal muzsikáltam, lakodalomban volt tegnap. 5 óra körül telefonált, hogy el tudnék-e menni a lakodalomba muzsikálni, mert a zenész berúgott és hazazavarták...
Vannak ilyen rendes "kollégák"... :dash2:
Sajnos ismerős szitu......
A saját esküvőmön voltam muszáj zenélni, mert akit az apósom szerzet "baráti zenész cimborát" már este 10-kor talaj részeg volt és azt sem tudta mit csinál....... :dash2: :xx:
És azóta elváltam és sajnos az esküvői videók is elkeveredtek, vagy az "ex"-nél vannak...... :roll:

Lalikirály, ennyi és nem több..!!!

Sambácsi
VIP
Hozzászólások a témában: 76
Hangszer: Yamaha Tyros2,Yamaha F310-TBS, YRS 23.
Adott köszönetek: : 641 alkalommal
Kapott köszönetek: : 409 alkalommal

Hozzászólás: # 58936Hozzászólás Sambácsi
2018.08.06. 08:32

Karesz írta:Nekem a héten mondtak le egy jövő szombati rendezvényt,a 3.volt idén sajnos.
Szia!
Remélem foglalót kértél, mert az nem jár vissza! :dance: :yahoo:
Üdv.Sambácsi

Karesz
VIP
Hozzászólások a témában: 304
Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
Kapott köszönetek: : 755 alkalommal

Hozzászólás: # 58937Hozzászólás Karesz
2018.08.06. 08:51

Sambácsi,persze,vettem fel,de már ez sem vissza tartó erő a mai világban.

tacso
VIP
Hozzászólások a témában: 214
Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 58946Hozzászólás tacso
2018.08.07. 17:54

Kis tanítványaink ügyeskedtek a Sopron Zenél évzárón!
Nagyon büszke vagyok Rájuk!

Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!

vigo01
VIP
Hozzászólások a témában: 160
Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
Adott köszönetek: : 243 alkalommal
Kapott köszönetek: : 418 alkalommal

Hozzászólás: # 58949Hozzászólás vigo01
2018.08.07. 21:53

(linkek javítva)
Dal tippeket várnék az alábbi stílusokra:

Jazz waltz

Big band

thx

Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A

almatom
VIP
Hozzászólások a témában: 211
Hangszer: Ketron SD90
Adott köszönetek: : 169 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1724 alkalommal

Hozzászólás: # 58956Hozzászólás almatom
2018.08.09. 19:42

Sziasztok, srácok!
Erősen gondolkozásba estem......néha ilyen is megesik.....
Szóval azon tűnődöm, hogy mi volt előbb: a tyúk vagy a tojás?! Avagy az ótvar zenei igény a közönség részéről, vagy az ótvart kínáló zenékből, amire azután rácuppantak az emberek, mint légy a szarra?!
Tehát, hogy most mi a szitu? A zenész megy a primitivizmus után, avagy a zenész fertőzi ganéjjal az arra fogékony közönséget?!?!?!
Mert egy barátom most mutatta meg, hogy ma mi a legnagyobb bulizene a bulikban. Ha éppen nem feküdtem volna, azonnal lehuppantam volna a székre. Én nem ismertem, persze ettől még biztos sokan ismeritek. A címe: "Két pej ló"
Szóval ki vagyok akadva mint egy rossz kakukkos óra!
Tehát ehhez milyen indíttatás kell, hogy egy zenész ilyet eljátsszon?????????? És MIÉRT??
Értem én azt, hogy mi vagyunk a közönségért, hiszen erről szól a "vendéglátó" de azért na!!!!!!!
Minden felelősség azt a zenészt, előadót, médiát, terheli, aki az ilyen ocsmányságot terjeszti!
Üvöltik a dalban: "basszunk be" vagy valami hasonló.....
Elképesztő primitivizmus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nálam biztosítékcsere volt most!
El vagyok keseredve....... :?

Regec
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 13
Hangszer: Korg pa1000 - Ketron X 1
Adott köszönetek: : 91 alkalommal
Kapott köszönetek: : 127 alkalommal

Hozzászólás: # 58957Hozzászólás Regec
2018.08.09. 20:02

Hát Tomi ha ettől a számtól ki vagy akadva, akkor Borsodba azonnal öngyilkos lennél. Legalábbis mifelénk a fiatalok körében két fostalicska előadó menő, névszerint "Rostás Szabika" és "Bittó duo"
Alig van olyan buli, vagy lagzi, hogy ne kérdezné e meg valaki, hogy nincs e valamim tőlük.
Hát nekem maximum hányingerem van. :xx: :xx: :xx: :xx: :dash2: :dash2: :dash2:
Szerintem ne is keress rá, ha ma este szeretnél nyugodtan aludni :D :lol: :lol: :lol:

Új hozzászólás