|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
KETRON - használhatósági tapasztalatok
Moderátor: Moderátorok
- Regec
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 18
- Hangszer: Korg pa1000 - Ketron X 1
- Adott köszönetek: : 91 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 127 alkalommal
Re: KETRON - használhatósági tapasztalatok
Most néztem a videódat. Neked is kijött a Clear felirat, csak arra nem böktél rá. 
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 144
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Ja. Ha megnyomod a player gombot jobb oldalon ott a PDF ikon, azt kinyitva ott a clear gomb. Az kitakarítja a memóriából a pdf dokumentumot. Az Audya nem is kezel PDF doksikat, tehát nem lehetséges amit leírtál, hogy automatikusan átváltana.
A hangszeren történő szövegmegjelenítést nem befolyásolja egyébként, hogy a háttérben ott marad a pdf, csak a külső monitort foglalja le. A kijelzőn a Lyric gomb megnyomásakor szépen megjelenik a dal szövege.
A hangszeren történő szövegmegjelenítést nem befolyásolja egyébként, hogy a háttérben ott marad a pdf, csak a külső monitort foglalja le. A kijelzőn a Lyric gomb megnyomásakor szépen megjelenik a dal szövege.
Buba
-
Tamás01
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 27
- Hangszer: varranger2 Ketron Audya76
- Adott köszönetek: : 216 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 162 alkalommal
Köszönöm a segítséget! Igen az audya nem kezel pdf filet (hála Istennek, tök feleseleges)de txt kezel, és a txt-böl automatikusan kilépett és hozta a midi dalszöveget, bár csak az sd7 is csak txt-t kezelne és nem kéne ennyit tökölni vele....
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 144
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Az mennyiben tökölés, hogy a szöveg megjelenítéséhez megnyomjuk a szöveg gombot? 
Kizárólag hozzáállás és megszokás kérdése a hangszer használata.
Hogy tudnál egy kottát kijelzőre küldeni, ha nem kezelne pdf dokumentumokat? Leginkább sehogy.
Egyedülálló képességekkel bír a hangszer, ennek megfelelően a kezelés elsajátítása is több pontból áll, mint egy sokkal kevesebb formátumot kezelő korábbi verzióé.
Fel a fejjel, semmi remény.
Kizárólag hozzáállás és megszokás kérdése a hangszer használata.
Hogy tudnál egy kottát kijelzőre küldeni, ha nem kezelne pdf dokumentumokat? Leginkább sehogy.
Egyedülálló képességekkel bír a hangszer, ennek megfelelően a kezelés elsajátítása is több pontból áll, mint egy sokkal kevesebb formátumot kezelő korábbi verzióé.
Fel a fejjel, semmi remény.
Buba
- tommid
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 26
- Hangszer: Ketron SD 90, SL 73 STUDIO
- Adott köszönetek: : 166 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 185 alkalommal
- Kapcsolat:
Nekem az SD40 -ben úgy működik minden ahogy leírtátok. A megoldás az , hogy a stílushoz ne pdf-et hívjál be hanem txt-t! És a midi elindítása után azonnal átvált a másik szövegre. Nálam így működik. 1000% Ja, annyi, hogy a stílushoz a szöveget regisztrációba kell menteni! (4x1024 lehetőség)Tamás01 írta:kikapcsolom a hangszert és elindítom a midit... ez nonszesz....
"...a bölcsesség, a humor, az emberszeretet és a megbocsátásra való képesség minden buktatón átsegít."
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 74
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1925 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 754 alkalommal
Tamás,a varangy projektet feladtad?Tamás01 írta:Köszönöm a segítséget! Igen az audya nem kezel pdf filet (hála Istennek, tök feleseleges)de txt kezel, és a txt-böl automatikusan kilépett és hozta a midi dalszöveget, bár csak az sd7 is csak txt-t kezelne és nem kéne ennyit tökölni vele....
-
Tamás01
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 27
- Hangszer: varranger2 Ketron Audya76
- Adott köszönetek: : 216 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 162 alkalommal
Köszönöm, mindenkinek a segítséget! Karesz, dehogy is
csak a Fujitsu t730 feladta a szolgálatot
viszont van róla mentésem, tehát egy új laptop és mehet is a buli 
- Pumika
- VIP
- Hozzászólások a témában: 96
- Hangszer: Ketron SD9-Yamaha Motif ES6
- Adott köszönetek: : 1138 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 370 alkalommal
Hali. Csak a txt. nél nem tudsz harmóniákat betenni mint a pdf nél. Akinek az kell annak hiányozna. Ahogy Buba írta meg kell a hangszert szokni az összes jó és rossz tulajdonságaival együtt. Én úgy használom hogy a stílus gombbal lépek ki nem a regisztráció gombbal, és az ablakban mindjárt pdf clear, és mehet a playerben a nóta keresése indítása. Meg kell szokni. Nálam azóta nincs füzet és ez k. kényelmes. Pumi.
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 256
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Meg SD90... 
Szerintem, aki Ketronos, az tudja, hogy melyik melyik, de azon kívül én sem véltem még benne logikát felfedezni...

Viszont annyit írnék a margóra, ha megengeditek, hogy két hét SD9 nyomkodás után, azért megértettem, hogy az SD7 az tényleg "csak"
középkategóriás hangszer. Igaz, hogy amíg csak az 1.0.1 vagy 1.0.2 rendszer volt az SD9-en, nem volt olyan egetverö különbség, amire
azt mondtam volna, hogy megéri az SD9-re ráfordítani azt a plusz pénzt. Itt a listaárat tessék érteni. Amikor viszont felkerült az 1.1.0
a hangszerre (amelyet közben vissza is vont a Ketron, pontos okát nem tudni...), na ott aztán olyan mértékü fejlödés volt a funkciók
terén, hogy arra már nem tudtam azt mondani, nem éri meg váltani... Én örülök, hogy váltottam, a mostani felhozatal mellett
(ami SD60, SD90, SD9) mindenképpen az SD9-et választottam volna, mert az expander-ek nekem nem játszanak, meg már szerettem
volna egy jó billentésü, nem 5 oktávos hangszert... Így mindenképpen az SD9 a befutó nálam...
Uí: Igen, elfogult vagyok, de szerintem ez nem akkora bün...
Szerintem, aki Ketronos, az tudja, hogy melyik melyik, de azon kívül én sem véltem még benne logikát felfedezni...
Viszont annyit írnék a margóra, ha megengeditek, hogy két hét SD9 nyomkodás után, azért megértettem, hogy az SD7 az tényleg "csak"
középkategóriás hangszer. Igaz, hogy amíg csak az 1.0.1 vagy 1.0.2 rendszer volt az SD9-en, nem volt olyan egetverö különbség, amire
azt mondtam volna, hogy megéri az SD9-re ráfordítani azt a plusz pénzt. Itt a listaárat tessék érteni. Amikor viszont felkerült az 1.1.0
a hangszerre (amelyet közben vissza is vont a Ketron, pontos okát nem tudni...), na ott aztán olyan mértékü fejlödés volt a funkciók
terén, hogy arra már nem tudtam azt mondani, nem éri meg váltani... Én örülök, hogy váltottam, a mostani felhozatal mellett
(ami SD60, SD90, SD9) mindenképpen az SD9-et választottam volna, mert az expander-ek nekem nem játszanak, meg már szerettem
volna egy jó billentésü, nem 5 oktávos hangszert... Így mindenképpen az SD9 a befutó nálam...
Uí: Igen, elfogult vagyok, de szerintem ez nem akkora bün...
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 132
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1920 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2917 alkalommal
Txt-nél is tudsz harmóniákat írni, csak nem tudod más színnel jelölni...