|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
-
semidim
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 56
- Hangszer: Yamaha PSR SX700
- Adott köszönetek: : 11 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 29 alkalommal
Re: Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
Biztos, hogy rólam van itt szó? Nem igazán értem. Nem írtam semmi mást, amit törölni lehetett volna.
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Kedves semidim és Pisti!
Nem ezzel a hozzászólással volt a baj. Hisz írtam, hogy a kifogásolt hozzászólást már töröltem, tehát az már nincs itt, amire hivatkoztok ez meg még itt van.
Az egy midi, vagy stílus kunyerálós beírás volt egy másik újonc felhasználótól. Ugye a fórumszabályzat meg az újoncok stílus/midi kunyerálását nem nézi jó szemmel - ha olvasta volna tudta volna -, meg hát nem is tartozik a Yamaha technikai témához. Tehát a hozzászólás törlését követően csúszott előrébb, közvetlen semidim kérdése után Bazsi és az én írásom.
Kedves semidim!
Kérdezz nyugodtan, hisz azt nem tiltja a szabályzat, illetve ezért is van ez a fórum azzal a pár segítőkész emberrel.

Nem ezzel a hozzászólással volt a baj. Hisz írtam, hogy a kifogásolt hozzászólást már töröltem, tehát az már nincs itt, amire hivatkoztok ez meg még itt van.
Az egy midi, vagy stílus kunyerálós beírás volt egy másik újonc felhasználótól. Ugye a fórumszabályzat meg az újoncok stílus/midi kunyerálását nem nézi jó szemmel - ha olvasta volna tudta volna -, meg hát nem is tartozik a Yamaha technikai témához. Tehát a hozzászólás törlését követően csúszott előrébb, közvetlen semidim kérdése után Bazsi és az én írásom.
Kedves semidim!
Kérdezz nyugodtan, hisz azt nem tiltja a szabályzat, illetve ezért is van ez a fórum azzal a pár segítőkész emberrel.
Üdv.: Apelláta
- Gyuley
- VIP
- Hozzászólások a témában: 100
- Hangszer: Cubese 10 pro Absolute 3.NI k11 Ultimate.Yamaha 3K
- Adott köszönetek: : 752 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 811 alkalommal
Már miért ne lehetne, csak kérdés tudsz-e a megavoice hangokkal élőben valamit értelmesen feljátszani.Trebor írta:Sziasztok!
Szerintetek lehet a Megavoice hangszínekkel (a testhangokkal együtt) stílust csinálni a hangszerben? T4...
De utómunkával szerintem megoldható.
"Zenész vagyok, és ez így jó, a zenétől szebb nekem nincsen,
dallamokból áll életem, általuk létezem"
-
Trebor
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 34
- Hangszer: Tyros4
- Adott köszönetek: : 247 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 223 alkalommal
Szia!
Feljátszom, utómunkával mondjuk egy gitár "reszelést" CM-ban, de ha teszek hozzá megavoice "zörejeket" akkordváltáskor mást hoz, mint amit beleírtam...
Feljátszom, utómunkával mondjuk egy gitár "reszelést" CM-ban, de ha teszek hozzá megavoice "zörejeket" akkordváltáskor mást hoz, mint amit beleírtam...
- Gyuley
- VIP
Mindig mindent C dúr-ban,vagy Cmaj7-ben kell megírni, akkor hozza rendesen az akkordokat.
Ha simán csak C dúr-ban írod meg, akkor csak tiszta akkordokat hoz,7-est 9-est,13-ast nem, akármit is fogsz le.
Ha Cmoll-ra gondoltál, akkor az totál nem jó, mindig dúrban kell gondolkodni.
Ha simán csak C dúr-ban írod meg, akkor csak tiszta akkordokat hoz,7-est 9-est,13-ast nem, akármit is fogsz le.
Ha Cmoll-ra gondoltál, akkor az totál nem jó, mindig dúrban kell gondolkodni.
-
Trebor
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 34
- Hangszer: Tyros4
- Adott köszönetek: : 247 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 223 alkalommal
Úgy értem, Cmaj7-ben megírom, működik is rendesen, de ha hozzáteszem a 7.oktávban lévő reccsenéseket meg kattogásokat
, azok az akkordváltásoknál nem azokat a reccsnéseket szólaltatja meg, amiket beletettem a stílusszerkesztőben.
- Gyuley
- VIP
Akkor gondolom akkordváltásnál azokat a hangokat is tolja, na ezt passzolom miért van, de gondolom van valami megoldása a dolognak.
Sajna most nincs yamim, így nem tudom ezt megnézni miként működhet a dolog.
Sajna most nincs yamim, így nem tudom ezt megnézni miként működhet a dolog.
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 14
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1925 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 754 alkalommal
Yamisoknak egy kis csemege..párat leszedtem,vannak jó cuccok..
http://fred17.eklablog.com/voices-tyros ... -c25836400
http://fred17.eklablog.com/voices-tyros ... -c25836400
-
semidim
- Kiemelt tag
- Hangszer: Yamaha PSR SX700
- Adott köszönetek: : 11 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 29 alkalommal
Csodás! Itt végre megtaláltam a Tombe La Neige kottáját is!
Valaki tud abban segíteni, hogy hogyan tudnék free style-okat készíteni? Van néhány ami nagyon tetszik, de más hangszerhangokkal is szeretnék hasonlókat. Gondolom, csak egyeszerűen kicserélni hangokat meglévő stílusban nem lehet?
Valaki tud abban segíteni, hogy hogyan tudnék free style-okat készíteni? Van néhány ami nagyon tetszik, de más hangszerhangokkal is szeretnék hasonlókat. Gondolom, csak egyeszerűen kicserélni hangokat meglévő stílusban nem lehet?
-
maxpaine
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 25
- Hangszer: Korg Pa 300
- Adott köszönetek: : 96 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 41 alkalommal
Sziasztok zenésztársak .Azt szeretném kérdezni hogy jártatok -e már úgy hogy a hangszeretek valamilyen okból
Össze vissza működött minden kilyelző led villogott rajta. A factory reset után helyre állt minden rajta . Yamaha psr s710 tipusu szintiről van szó. Aggódjak e továbbra vagy sem ? Ez lenne a kérdésem .
Össze vissza működött minden kilyelző led villogott rajta. A factory reset után helyre állt minden rajta . Yamaha psr s710 tipusu szintiről van szó. Aggódjak e továbbra vagy sem ? Ez lenne a kérdésem .