Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Yamaha hangszerhez programok, okosságok

Yamaha szintisek fóruma

Moderátor: Moderátorok

whitebird
Blogbejegyzések: 1

Re: Yamaha hangszerhez programok, okosságok

Hozzászólás: # 5064Hozzászólás whitebird
2012.04.22. 19:47

Az EXR3 nem igazán lenne jó neked.(nem áll szándékomban lebeszélni róla) Az is 2 variációs.
Mindent csak számítógép segítségével tudsz betölteni.
A DGX-ben van legalább floppy meghajtó.
Yamaha Psr 640 már 4 variációs és írja a szöveget is.
Igaz már kifutott szinti de megállja a helyét szerintem a mai napig.
Valójában én is ódzkodom a Rolandtól, igazából csak mint lehetőséget említettem meg, a Yamaha talán hogy úgy mondjam felhasználóbarátabb...Meg láttam pár videót YT-on, és nem voltam elájulva tőle...na nem mintha az enyém egy hatalmas nagy durranás lenne, de egyes hangszínek azt gondolom, hogy klasszisokkal jobbak mint a Rolandé.Persze az igazi egy PSR-s900 lenne, vagy 700 ne adj Isten egy Tyros, de nem ezer forintokról beszélünk! :) A PSR-640 már tetszik, csak olyan meg a környékünkön nincs eladó...néztem én mindent expressz, jofogas, stb..de nem találtam...Esetleg még egy 2000es PSR van amit viszonylag olcsón (80.000.-ért) adnának, mert az illető meg van szorulva anyagilag, de arról meg igazából semmit de semmit nem tudok!

claasy
Kiemelt tag
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 4
Hangszer: YAMAHA PSR S670
Adott köszönetek: : 427 alkalommal
Kapott köszönetek: : 197 alkalommal

Hozzászólás: # 5065Hozzászólás claasy
2012.04.22. 20:12

Hello.

Yamaha psr2000 80E -ért?
Nézd meg, próbáld ki, ha jó akkor azonnal vedd meg.Már csak a vokálproci miatt is.
Visszatérve a Rolandra, nem rossz hangszerek ám(pont a hangszínei kíválók szerintem, de ezt lehet,hogy többen megcáfolják).Nekem volt E16,EM10, E38, EXR5, most meg a GW8. A Yami Psr1500-t cseréltem a Gw8-ra.

viskib
VIP
Hozzászólások a témában: 19
Hangszer: YAMAHA
Adott köszönetek: : 855 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1298 alkalommal

Hozzászólás: # 5548Hozzászólás viskib
2012.05.18. 12:36

Yamaha Tyros 1-ről

System Setup és User Effect mentés

Tartalmazza a hangszerem EQ-beállításait M.compressor effektezés filterezés s.t.b egyik studio-s barátommal állítotuk be hangfalra és otthonra

Szerintem érdemes kipróbálnotok!

Utility menüben SYSTEM RESET résznél

F és G betüvel tudjátok ezeket kiválasztani floppy-ra ráteszed lemented vagy arról betöltöd és kész :777

Ricsike

pofaggg
Kiemelt tag
Hangszer: YamahaPSR-S770, PSR-S900
Adott köszönetek: : 30 alkalommal
Kapott köszönetek: : 237 alkalommal

Hozzászólás: # 5550Hozzászólás pofaggg
2012.05.18. 14:57

Hali! Valaki segitsen:mi a különbség az s900 1.1 és 1.30 verziója között?

Vágod aWakert?!!!

HunHyper
VIP
Hozzászólások a témában: 11
Hangszer: KETRON EVENT
Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal

Hozzászólás: # 6304Hozzászólás HunHyper
2012.06.27. 09:38

zajcsinalo írta:
pofaggg írta:Hali! Valaki segitsen:mi a különbség az s900 1.1 és 1.30 verziója között?

Idézet egy külföldi fórumról google fordítóval:

Ami firmware verzió 1,30, jelenleg frissítjük PSR-S700 és S900 sorozat lehetővé teszi, hogy csatlakozni WPA Networks IDC kapcsolat.
"Magyarról" magyarra fordítva... Az 1.30 verziót legfőképpen azért csinálták, hogy egy USB-s WIFI Adapter segítségével Pl. vezetéknélküli hálózatokhoz
is tudsz csatlakozni. Ami esetleg érdekes lehet még, hogy ha jól emlékszem, ettől a verziótól kezdve egy USB elosztó segítségével akár 4 db
külső meghajtót is képes kezelni az S900.

"Még mindig csak amatőr vagyok..." :D
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505

HunHyper
VIP

Hozzászólás: # 6305Hozzászólás HunHyper
2012.06.27. 09:42

pofaggg írta:Hali! Valaki segitsen:mi a különbség az s900 1.1 és 1.30 verziója között?
Ha Neked az 1.1 van még fent, mindenképpen érdemes frissíteni, mert az 1.23-as verzióban sok okosság
volt, többek között egyes file-ok megnyitásakor lefagyott a szinti. Ezt is kiküszöbölték, valamint nagyobb,
bonyolultabb könyvtárszerkezetet is képes beolvasni az új firmware.
:)

KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505

HunHyper
VIP

Hozzászólás: # 6408Hozzászólás HunHyper
2012.07.03. 06:23

HunHyper írta:
zajcsinalo írta:

Idézet egy külföldi fórumról google fordítóval:

Ami firmware verzió 1,30, jelenleg frissítjük PSR-S700 és S900 sorozat lehetővé teszi, hogy csatlakozni WPA Networks IDC kapcsolat.
"Magyarról" magyarra fordítva... Az 1.30 verziót legfőképpen azért csinálták, hogy egy USB-s WIFI Adapter segítségével Pl. vezetéknélküli hálózatokhoz
is tudsz csatlakozni. Ami esetleg érdekes lehet még, hogy ha jól emlékszem, ettől a verziótól kezdve egy USB elosztó segítségével akár 4 db
külső meghajtót is képes kezelni az S900.
Na, kipróbáltam... Pontosan azt tudja, amit korábban már kifejtettem... Egy USB elosztót dugtam a szintibe, majd abba 2db pendrive-ot és egy Wifi adaptert... Szépen megjelent, hogy USB1 és USB2, valamint vezeték nélkül csatlakoztam a netre... Fantasztikus... :D

Üdv: HunHyper

pofaggg
Kiemelt tag

Hozzászólás: # 6658Hozzászólás pofaggg
2012.07.23. 22:02

Valaki esetleg tudna leirást adni hogy lehet le cserélni a szoftvert,mert próbáltam de nem sikerült... :cry: Aszem egyszerre kel lenyomni a start/stop gombokat majd bekapcsolni,ekkor elindul a softver csere csak nekem nem történik semmi.Aki már csinált ilyet súgjon valamit ..... :?

Vágod aWakert?!!!

HunHyper
VIP

Hozzászólás: # 6659Hozzászólás HunHyper
2012.07.24. 06:14

pofaggg írta:Valaki esetleg tudna leirást adni hogy lehet le cserélni a szoftvert,mert próbáltam de nem sikerült... :cry: Aszem egyszerre kel lenyomni a start/stop gombokat majd bekapcsolni,ekkor elindul a softver csere csak nekem nem történik semmi.Aki már csinált ilyet súgjon valamit ..... :?
1.) Kicsomagolod a letöltött zip filet
2.) A kicsomagolt file-okat (azt hiszem 6db) egy pendrive gyökérkönyvtárába másolod
3.) Bedugod a szintibe úgy, hogy a szinti ki van kapcsolva
4.) Megnyomod a stílus Start/Stop gombját
5.) Bekapcsolod a szintit
6.) Amikor megkérdezi, hogy akarod-e frissíteni az 1.1 verziót 1.3-ra, akkor az igen melletti gombot kell megnyomni
7.) Elindul a telepítés
8.) Amikor befejezte, alapállapotba áll a gép

Üdv: HunHyper

Uí: Kikerestem az eredeti leírást... Jó szórakozást! :D

pofaggg
Kiemelt tag

Hozzászólás: # 6663Hozzászólás pofaggg
2012.07.24. 08:11

Hálás köszönet,majd viszonzom valamivel,ha tudom :dance: :yahoo:

Vágod aWakert?!!!