Mélytengeri tisztelet mindenkinek...
Szerintem:
Mielőtt bárki bármit mondana és véleményt alkotna bármiről is szerintem nézze meg saját szemével hallgassa meg fülével tapintsa meg kezével... Lehet adatok és videó alapján véleményt mondani a yamaháról de azért én szívesen "megízlelném" élőben aztán még úgy is félve mondanék bármit, hiszen 1-2 óra nyomkodás után sem biztos látnál és tapasztalnál minden funkciót... de ez teljesen az én szubjektív véleményem.
Ugyan ez a véleményem az Ipadról is.... aki csak 1-2 órát vagy napot nyomkodja az nem tudja mit tud...az ne alkosson véleményt, aki nem használja, de aki használja is tudni kell hogy szubjektív vélemény, mert mindenkinek más és más az igényei a felhasználásai... Barátságból írom, mert ezek a vélemények akár félre is vezethetik az itt olvasókat, persze ha ilyesmiben gondolkodik...
Én kb 6 éve használok Ipadot mind a zenélésben mind a hétköznapokban... Leírnám az én tapasztalataimat pár mondatban:
Szövegmegjelenítésre kiváló (Onsong app) használva mindent megjelenít jpg, pdf, txt...stb 2 nagyobb fajta szatyor füzetet és kottát helyettesít a 7,5 mm vastag 10' átmérőjű kijelző hatalmas áttörés mennyi nyűgtől mentesít... nem mellesleg 1 éve használom a keverőm vezérlésére is (A&H Qu-sb) zárójelben (soha nem fagyott le és nem hagyott cserben)
A hétköznapokban: szinte minden nap használom.. tanárként dolgozom és nagyon nagy segítség, mind mind az órai jegyzetek megjelenítésére, digitális napló használatához...
6 éve minden nap olvasok böngészek rajta, de nem kellett szemészetre mennem...
Videók szuperül gyorsan jelennek meg soha egy akadás egy újratöltés... Netbank+Ipad CSAK ezen keresztül utalok ha arra kerül sor...Rengeteg hasznos stabilan futó app... ismétlem stabilan!!! Számomra az Androiddal szemben egy megváltás az ios...
Kézben tartás és az hogy törékeny... hát a telefon is az! Olyan embereknek nem javasolt, aki szívlapáttal dolgozik!
Gyanítom powerspac nálad egy hibás darab járt!
Fóris Sanyi barátomnak jó a meglátása... a világ e felé orientálódik erre építenek... "El kell fogadni" és hozzá tenném bátran nyitni felé...
Ui:
Nekem erről csak a volt szomszédom jut eszembe aki idősebb ember, hogy van a lakásában WC dömötör tartállyal, de mégis kijár sz@rni a pottyantósba az udvar végébe...

(-4 be is)
Üdv