|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Szoft lehetőségek Logic/Cubase/Pro Tools stb.
Moderátor: Moderátorok
-
kissata
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 62
- Hangszer: KORG PA4X
- Adott köszönetek: : 933 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1003 alkalommal
Re: Szoft lehetőségek Logic/Cubase/Pro Tools stb.
Egyébként minden piszkálgatás nélkül ezt a midi-t kreálta belőle a program:
https://www.dropbox.com/s/46e92mxvt28d5 ... O.mid?dl=0
https://www.dropbox.com/s/46e92mxvt28d5 ... O.mid?dl=0
- almatom
- VIP
- Hozzászólások a témában: 6
- Hangszer: Ketron SD90
- Adott köszönetek: : 169 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1724 alkalommal
No hááát igen.......
És akkor ehhez még nincs egy bőgő, sem dob, hogy a többit fel se említsem....
Erre mondtam én korábban, hogy:
Olyannyira ócskaságot készít így a program, hogy ennek tudatában nyugodtan ki lehet jelenteni:
ilyen program nincs!
Egyébként már ezen a vackon meglepődtem, hogy egyáltalán ennyire képes volt a program! És bár ócskaságot hoz létre de el kell ismerjem, hogy sokkal több, mint amit vártam tőle!
És akkor ehhez még nincs egy bőgő, sem dob, hogy a többit fel se említsem....
Erre mondtam én korábban, hogy:
Olyannyira ócskaságot készít így a program, hogy ennek tudatában nyugodtan ki lehet jelenteni:
ilyen program nincs!
Egyébként már ezen a vackon meglepődtem, hogy egyáltalán ennyire képes volt a program! És bár ócskaságot hoz létre de el kell ismerjem, hogy sokkal több, mint amit vártam tőle!
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 89
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1925 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 754 alkalommal
Robi,hasonló létezik..vannak hiányok,de türelem tökéletes soft szintit terem..

- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 89
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1925 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 754 alkalommal
Pityu,igen igy igaz,de én bizakodó vagyok ám..egyébként lenne lehetőség a vsti megfelelelő mentésére,behivására.Általában minden vsti-ben el lehet menteni user beállitásokat pár bájtos kis fájlokba.Ha ezeket az user beállitásokat tudná a varangy menteni egy stlihez,vagy midihez,és azt behivni mikor kell,na az lenne a királyság!Pityu írta:Karesz, olyan sosem lesz, hogy tökéletes soft, mert ami Nekem fontos ehhez a szinthez az lehet másnak teljesen haszontalan és persze fordítva is igaz.
A varranger vonal messze nem az, ami lehetne. Lehet egyszer az lesz de most nagyon nem az még.
Jó irányvonal de rengeteg gyerekbetegséggel.
Nem a hangzásával van a gond (persze azzal is), hanem azon integráció hiányával, amit pótolni kellene a fejlesztőnek.
Talán majd idővel.
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 42
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
Rody,
Ez Logic. Ez tudja a Logic 9. Akkor képzeld el, hogy mit tud egy 10.3.
https://soundcloud.com/zotti75/hip-hop-2
https://soundcloud.com/zotti75/empire-state

Ez Logic. Ez tudja a Logic 9. Akkor képzeld el, hogy mit tud egy 10.3.
https://soundcloud.com/zotti75/hip-hop-2
https://soundcloud.com/zotti75/empire-state
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Rody itt azért van némi félre értés. Egy olyan pc ami ezt tudja legalább olyan drága. Elárulok egy titkot, hogy amivel ezek készűltek, kb. 50.000 ft ha volt. Akkor hogyan is állunk?
Egy mondjuk i5, 8Gb RAM, 250SSD Macminiben - el is fér - kb. 150.000 Ft-t. Akkor drága? Ennyiért egy komoly PC-s laptopot sem kapsz. Hmm?
Egy mondjuk i5, 8Gb RAM, 250SSD Macminiben - el is fér - kb. 150.000 Ft-t. Akkor drága? Ennyiért egy komoly PC-s laptopot sem kapsz. Hmm?
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Rody
Ne keresd a kifogásokat, vegyél Mac-t. Sokkal egyszerűbb mint azt gondolnád. Sőt a Studio One is klasszul tud futni rajta.
Nem értelek. Add el az S970-t, aztán lóvé is marad dögivel.
Ne keresd a kifogásokat, vegyél Mac-t. Sokkal egyszerűbb mint azt gondolnád. Sőt a Studio One is klasszul tud futni rajta.
- vigo01
- VIP
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
- Adott köszönetek: : 243 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 418 alkalommal
Bizony egy mac mini kezdetnek teljesen jó. Most épp windows módból írok róla, játékok miatt. Minden frankón fut, teljesen mint egy pc. Az osx szokatlan ennyi év windows után.
W 3.1-en kezdtem anno
W 3.1-en kezdtem anno
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
A macmininél is cserélhetsz ramot vagy ssd-t, vagy sima HD-t. Mire gondolsz azzal, hogy nem lehet bővíteni? Egyébként a mac-t nem is nagyon kell bővíteni. Ki milyen rendszereséggel bővíti a gépeit? Én egyáltalán nem bővítettem egyik gépemet sem. A mac-nél meg különösen igaz, hogy nem is kell. A már kevés a ramod, akkor veszel bele még nyolcat vagy tizenhatot, aztán készen is vagy. Persze sokan csa az egy millás Mac pro-t veszik észre, de a többivel nem is foglalkoznak. Egy MacBook pro-t is már 150-200e körúl lehet venni. Annál jobb nem is fog kelleni. Igen az új ebből is egy vagyon. Na, de akkor egy Tyros5 vagy egy Sd9 nem drága? Pedig az csak egy hangszer.
A mac pedig egy hangszernél kicsivel több.
Az iPad elég kevés a zeneszerkesztéshez. Sokkal több egy androidosnál, viszont egy Logic-tól messze van. Az semmi képpen nem. Játszadozni jó vele, de semmi komoly a zeneszerkesztésre. Egyéb más funkció nagyon hasznos - nekem nélkülözhetetlen - de az hogy dalt készre csinálni vele nem igazán. Ez olyan mint egy bármilyen hangszerrel elkészíteni a midit, vagy mondjuk egy Optimizerrel. Melyik gyorsabb? Akár milyen profi vagy perceket vernék rád még te elkészíted a hangszeren. Ja és az Optimizer is elérhető a Mac-re.
Leírok egy szerintem teljesen használható és olcsó szettet:
- Macmini amivel a midiket vagy a dalokat elkészítem (150~200e)
- Cymatic audio lp-16 16 sávos audió lejátszó (100e)
vagy Roland Bk7m varrógépnek és szövegnek (180~250e)
- Roland Juno Stage keyboardnak (250e)
Ez így nem kerül egy sd9 ára.
Az iPad elég kevés a zeneszerkesztéshez. Sokkal több egy androidosnál, viszont egy Logic-tól messze van. Az semmi képpen nem. Játszadozni jó vele, de semmi komoly a zeneszerkesztésre. Egyéb más funkció nagyon hasznos - nekem nélkülözhetetlen - de az hogy dalt készre csinálni vele nem igazán. Ez olyan mint egy bármilyen hangszerrel elkészíteni a midit, vagy mondjuk egy Optimizerrel. Melyik gyorsabb? Akár milyen profi vagy perceket vernék rád még te elkészíted a hangszeren. Ja és az Optimizer is elérhető a Mac-re.
Leírok egy szerintem teljesen használható és olcsó szettet:
- Macmini amivel a midiket vagy a dalokat elkészítem (150~200e)
- Cymatic audio lp-16 16 sávos audió lejátszó (100e)
vagy Roland Bk7m varrógépnek és szövegnek (180~250e)
- Roland Juno Stage keyboardnak (250e)
Ez így nem kerül egy sd9 ára.
- vigo01
- VIP
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
- Adott köszönetek: : 243 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 418 alkalommal
Én ezt újonnan vettem de mai fejjel újszerűt vennék. Pl hasznaltalma.hu Nem gondoltam, hogy ezek ilyen tartós termékek.
1 éve vettem egy Iphone 5c-t használtan 55e-ért. Mai napig hibátlan, még az aksijával sincs gond. Ér kb 25-30eFt-t, le tudnám cserélni ha akarnám, de ugyanaz az op rendszer fut rajta mint a legújabb modellen ami 150e.
Ipad Air 1 detto.
1 éve vettem egy Iphone 5c-t használtan 55e-ért. Mai napig hibátlan, még az aksijával sincs gond. Ér kb 25-30eFt-t, le tudnám cserélni ha akarnám, de ugyanaz az op rendszer fut rajta mint a legújabb modellen ami 150e.
Ipad Air 1 detto.
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A