|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
KETRON - használhatósági tapasztalatok
Moderátor: Moderátorok
- Asterix
- Globális Moderátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 132
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1931 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
Re: KETRON - használhatósági tapasztalatok
Tomi!
Ha még meg van az SD-40, vagy az SD-7 a 9-es mellett, akkor én szívesen vennék egy teljesen külön topicot, ami ezen hangszerek összehasonlításáról demókkal, és az újfunkciók bemutatásáról szólhatna. Persze csak ha van kedved és időd egy ilyen topicot vezetni és moderálni....
Ha még meg van az SD-40, vagy az SD-7 a 9-es mellett, akkor én szívesen vennék egy teljesen külön topicot, ami ezen hangszerek összehasonlításáról demókkal, és az újfunkciók bemutatásáról szólhatna. Persze csak ha van kedved és időd egy ilyen topicot vezetni és moderálni....
-
kissata
- VIP
- Hozzászólások a témában: 114
- Hangszer: KORG PA4X
- Adott köszönetek: : 934 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1006 alkalommal
Tomi ha elküldöd priviben nekem ezt a kis zongora szösszenetet midi formátumban,meghallgatnám,hogy szól az SD40-en.
Lehetséges?
Lehetséges?
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 119
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
A dob sávnál például, ha a nagy dobból akarok levenni azt velocityvel oldja meg, vagy volume-val?almatom írta:Értem, amit mondasz de nem tudom értelmezni!
Nálam az SD7-ben is és az SD40-ben is jól működött a velocity (controll 011) és a volume is. (Controll 007) ugyanúgy, mint bármilyen másik szintiben....
remélem érthető a kérdésem. Csak mert sem az SD7 sem a Midjay pro ezt a velocityvel oldja meg. Az Sd9 ebben is fejlődött?
Zoli
- Asterix
- Globális Moderátor
Ez engem is érdekelne, ha neked nincs már sd7.kissata írta:Tomi ha elküldöd priviben nekem ezt a kis zongora szösszenetet midi formátumban,meghallgatnám,hogy szól az SD40-en.
Lehetséges?
- almatom
- VIP
- Hozzászólások a témában: 178
- Hangszer: Ketron SD90
- Adott köszönetek: : 169 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1724 alkalommal
Na így már értem!Rolandbk5 írta:A dob sávnál például, ha a nagy dobból akarok levenni azt velocityvel oldja meg, vagy volume-val?
remélem érthető a kérdésem. Csak mert sem az SD7 sem a Midjay pro ezt a velocityvel oldja meg. Az Sd9 ebben is fejlődött?
Zoli
Zotyám: hazaérek és megnézem. (El kellett jönnöm otthonról de megnézem még ma este....)
De gyanítom, hogy volume-vel oldja meg, hiszen ha velocity-vel tenné, akkor a 127-es dinamikai értékeket csökkentené, ahol a dob tonálisan teljesen másképpen szól, mint mondjuk 80-nál. És így elvesztené a valós layer-eket egy dobsáv...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára almatom 2017.07.31. 18:00-kor.
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 256
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Engem érdekelne egy ilyen Topic...Asterix írta:Tomi!
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
- almatom
- VIP
Nekem már "csak" SD9 van, így nem fogok tudni prezentálni összehasonlító anyagot.
- almatom
- VIP
Ettől függetlenül ha Titeket érdekel egy SD9-es topic és nem csak pár érdeklődőről van szó, akkor nyithat az erre hivatott szaki egy topic-ot......
De még én is ismerkedek vele, úgyhogy a mélységes megfejtésekig még várni kell.....
De még én is ismerkedek vele, úgyhogy a mélységes megfejtésekig még várni kell.....
-
kissata
- VIP
- Hozzászólások a témában: 114
- Hangszer: KORG PA4X
- Adott köszönetek: : 934 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1006 alkalommal
Ha már hasonlítgatunk itt van Tomi egy régebbi zongizása midiben az SD40-en:
https://www.dropbox.com/s/czj3w0b6hsew5 ... A.mp3?dl=0
https://www.dropbox.com/s/czj3w0b6hsew5 ... A.mp3?dl=0
- Asterix
- Globális Moderátor
Én mindenképp támogatom. Ha midibe felveszed, akkor a 7-est tudjuk prezentálni hozzá.