|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- marton1974
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 433
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 380 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 870 alkalommal
-
Balumackoo
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: Kawai Z1000
Re: Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Sziasztok, jó estét. Jó lenne ha valaki tudna segíteni nekem. A solton MS50-60-100 gyári kiséreteire lenne szükségem. Gyanítom hogy a három számozású hangszernek ugyanazon stílusai voltak. SAjnos eladtam ezt az öreg régi hangszeremet és nagyon hiányzik a jól megszokott stílus. Ha valakinek esetlegesen meg vannak és eljuttatná nekem, nagyon örülnék!
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 55
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 748 alkalommal
Balumackoo írta:Sziasztok, jó estét. Jó lenne ha valaki tudna segíteni nekem. A solton MS50-60-100 gyári kiséreteire lenne szükségem. Gyanítom hogy a három számozású hangszernek ugyanazon stílusai voltak. SAjnos eladtam ezt az öreg régi hangszeremet és nagyon hiányzik a jól megszokott stílus. Ha valakinek esetlegesen meg vannak és eljuttatná nekem, nagyon örülnék!
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
- Karesz
- VIP
Elvileg ezek azok,az ms 50 nincs meg sajnos nekem sem,
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
-
ketron+
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: ketron sd7
- Adott köszönetek: : 21 alkalommal
- Kapcsolat:
Sziasztok Zsolt vagyok régóta olvasgatom a fórumot
ketron sd7 szintivel kapcsolatos (pozitív-negatív) véleményeket tudnátok írni ,
de kérném csak az írjon aki használja is . Sd1plus -tól miben különbözik.
ketron sd7 szintivel kapcsolatos (pozitív-negatív) véleményeket tudnátok írni ,
de kérném csak az írjon aki használja is . Sd1plus -tól miben különbözik.
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 82
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
SD7? Szerintem kétféle ember létezik...
Aki szereti a Ketronokat és aki nem. Én Yamaha után váltottam rá. Nem bántam meg. Sokan nem szeretik a menüje miatt, nekem is sokminden fura volt a Yamaha után. Megszoktam, elfogadtam, megtanultam ezekkel a "furaságokkal" együtt élni.
Szerintem jó gép az SD7, de van amit nem szeret. Nálam az elején 3- szor lefagyott, mert ugy akartam használni mint a Yamahát. Rossz menübe léptem és elkezdtwm nyomkodmi az Exit-et... Nem szerette, mint ahogy az USB-ről való média file-ok "egymásra" nyitását sem.
Azt tudnám mondani, olyan mint egy olasz szerető. Lelke van... Ha tudsz vele bánni és elfogadod a hülyeségeit, akkor kezes bárány lesz és imádni fogod. Ha ez nem megy, ne is gondolkozz SD7-en...
Aki szereti a Ketronokat és aki nem. Én Yamaha után váltottam rá. Nem bántam meg. Sokan nem szeretik a menüje miatt, nekem is sokminden fura volt a Yamaha után. Megszoktam, elfogadtam, megtanultam ezekkel a "furaságokkal" együtt élni.
Szerintem jó gép az SD7, de van amit nem szeret. Nálam az elején 3- szor lefagyott, mert ugy akartam használni mint a Yamahát. Rossz menübe léptem és elkezdtwm nyomkodmi az Exit-et... Nem szerette, mint ahogy az USB-ről való média file-ok "egymásra" nyitását sem.
Azt tudnám mondani, olyan mint egy olasz szerető. Lelke van... Ha tudsz vele bánni és elfogadod a hülyeségeit, akkor kezes bárány lesz és imádni fogod. Ha ez nem megy, ne is gondolkozz SD7-en...
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
- Zimruska
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: Yamaha SHS200,Roland E-15, Roland EM25, midjaypro
- Adott köszönetek: : 30 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 18 alkalommal
Szervusztok fúromúzók!
Gondolkodom az ea7 cseréjén egy midjay-re..... a pro drága nekem, mert ugye cseréről van szó. A kérdésem kérésem az lenne, magyarázza el nekem valaki a midjay és a midjay plus közti különbséget és ha írna nekem akinek van is.... eladó is.... megköszönném.
Gondolkodom az ea7 cseréjén egy midjay-re..... a pro drága nekem, mert ugye cseréről van szó. A kérdésem kérésem az lenne, magyarázza el nekem valaki a midjay és a midjay plus közti különbséget és ha írna nekem akinek van is.... eladó is.... megköszönném.
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 54
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Midjay plus kijelzője más mint a sima Midjaynek, ezen kívül lényeges különbségről én nem tudok. A jófogáson hirdetnek simát, és + is, 120-200 ezerig. Nekem volt plus. Jobban szól mint a Roland, de a kezelése nehézkes.
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
- Karesz
- VIP
Zimruska,Te hívtál tegnap állvány ügyben?Zimruska írta:Szervusztok fúromúzók!
- Pumika
- VIP
- Hozzászólások a témában: 168
- Hangszer: Ketron SD9-Yamaha Motif ES6
- Adott köszönetek: : 1138 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 370 alkalommal
Hali én úgy tudom a gyári pluszosban a winyo nagyobb, és ez mindenképpen előny ha valaki fel akarja tölteni. Ahogy Tacsó mondja a kijelző is más, jobb. Pumi.