Ezt maximálisan elismerem, saját tapasztalatom alapján csak megerősíteni tudom, már nem egyszer húzott ki a pácból ez a módszer, tényleg hatásos!!!doxaa írta:A 2db kalmopyrin + forrótea is nagyon jó, de kizárólag akkor, ha nincs lázad. Vagyis, ha a megfázásos tüneteket produkálod láz nélkül. Akkor igen hasznos tud lenni. Este forróvízben való fürdés, majd 2db kalmopyrin, forrótea, melegítőben be az ágyba nyakig betakarózva, és lehet, hogy éjszaka melegítőt/pizsamát kell cserélni, mert annyira leizzadsz, de másnapra szinte semmi bajod. Saját tapasztalat.
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- B.Bazsi
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 254
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1483 alkalommal
Re: Gumiszoba
Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 286
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1931 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 225
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal
Üdv!
Én már beszélni tudok. Attól függően hogy alakulok estig, ma éjszaka vagy rap lesz, vagy Charlie. Jó munkát mindenkinek, Bazsi te meg a Limbót hanyagold ma

Én már beszélni tudok. Attól függően hogy alakulok estig, ma éjszaka vagy rap lesz, vagy Charlie. Jó munkát mindenkinek, Bazsi te meg a Limbót hanyagold ma
-
Trebor
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 54
- Hangszer: Tyros4
- Adott köszönetek: : 248 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 223 alkalommal
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 148
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Tegnap kicsit gyakorolgattam és azt vettem észre, hogy egyre jobban fája torkom és egyre fátyolosabb a hangom. Így egy csupor mézet elszopogattam és alukáltam vagy 12 órát, most aránylag jól vagyok. Szerencsére trióban megyünk, így Csabi majd átvesz néhányat a nótáimból a sajátjai mellé.
Jó bulit estére mindenkinek!
BUÉK!
Jó bulit estére mindenkinek!
BUÉK!
Buba
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 122
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Akkor én vagyok a legjobb állapotban közületek. 
A hét elején az ágyból kiszállva nekem is becsípődött a derekam, de még sikerült időben megfognom a mozdulatot. Két-három napig kicsit óvatosabban mozogtam, nehogy megismétlődjön, és netán végleg beálljon. Úgy néz ki, hogy most átvészeltem. Tavasszal voltam vele úgy is két hét állományban.
Bazsi derékfájásra (mint rutinos beállós) ajánlom neked a Diclac krémet, ami a legmagasabb diclofenac tartalmú krém. Orvosi receptre. Persze ez sem csodaszer, de az orvosom szerint a leghatásosabb. Ezen felül az Apranax tablettát. Amiket próbáltam már, nekem csak ez hatott. Kb. fél óra múlva kezd hatni, és egy pár óráig hatásos. Én lefekvés előtt szoktam bevenni, hogy el tudjak aludni. Ez is receptes. Csak vigyázz, össze ne keverd a Viagrával, mert ugyan olyan kék.
Én is csörömpöltem az éjjel, és most is megyek. A hangom rendben van, hála ég zajcsináló Bandi pár éve megosztott infójának. Fellépés előtt pár órával egy kalcium injekciót meginni.
Mindenkinek jó bulit!
A hét elején az ágyból kiszállva nekem is becsípődött a derekam, de még sikerült időben megfognom a mozdulatot. Két-három napig kicsit óvatosabban mozogtam, nehogy megismétlődjön, és netán végleg beálljon. Úgy néz ki, hogy most átvészeltem. Tavasszal voltam vele úgy is két hét állományban.
Bazsi derékfájásra (mint rutinos beállós) ajánlom neked a Diclac krémet, ami a legmagasabb diclofenac tartalmú krém. Orvosi receptre. Persze ez sem csodaszer, de az orvosom szerint a leghatásosabb. Ezen felül az Apranax tablettát. Amiket próbáltam már, nekem csak ez hatott. Kb. fél óra múlva kezd hatni, és egy pár óráig hatásos. Én lefekvés előtt szoktam bevenni, hogy el tudjak aludni. Ez is receptes. Csak vigyázz, össze ne keverd a Viagrával, mert ugyan olyan kék.
Én is csörömpöltem az éjjel, és most is megyek. A hangom rendben van, hála ég zajcsináló Bandi pár éve megosztott infójának. Fellépés előtt pár órával egy kalcium injekciót meginni.
Mindenkinek jó bulit!
Üdv.: Apelláta
- BodziLalikirály
- VIP
- Hozzászólások a témában: 115
- Hangszer: Roland E-50, Medeli MC-850, Fujiha F8000, Kawai K1
- Adott köszönetek: : 1621 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 525 alkalommal
- Kapcsolat:
Hááááát!
Nekem semmi bajom nincs...............
...................viszont nem megyek sehová muzsikálni !
Jó bulizást mindenkinek!!!!
Nekem semmi bajom nincs...............
...................viszont nem megyek sehová muzsikálni !
Jó bulizást mindenkinek!!!!
Lalikirály, ennyi és nem több..!!!
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 122
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Na én meggyüttem. Kívánok mindenkinek ilyen bulit, mint nekem volt.
Harminc fős összeszokott társaság. Pesti orvosok, akik húszon éve mindig együtt szilvesztereznek valahol vidéken. Most komplett kivettek Tatán egy wellness hotelt. Azzal nyitottak, hogy mulatóst egy dekát sem. Felcsillant a szemem. De még Aradszkyt és Szécsi Palit sem. Aztán az első Neotonnál mondták, hogy a discot sem kultiválják. Kicsit kezdtem kétségbe esni. De végül egy nagyon jó retro buli kerekedett. A búcsú szám előtt odajött az egyik legkitartóbb vendég, hogy nem lehetne -e a Bubamarát, mert ő mulatós párti. Mondtam, hogy direkt kérték a mulatós mellőzését, de megállapodtunk, hogy a búcsúszám akkor az lesz. Tehát ennyi volt az össz mulatós. Egy intelligens korrekt csapat volt. Háromig tartott, nem fáradtam el nagyon, és a hangom is rendben van.
Na jó éjt mindenkinek.
...én voltam az első ebben az évben.
Harminc fős összeszokott társaság. Pesti orvosok, akik húszon éve mindig együtt szilvesztereznek valahol vidéken. Most komplett kivettek Tatán egy wellness hotelt. Azzal nyitottak, hogy mulatóst egy dekát sem. Felcsillant a szemem. De még Aradszkyt és Szécsi Palit sem. Aztán az első Neotonnál mondták, hogy a discot sem kultiválják. Kicsit kezdtem kétségbe esni. De végül egy nagyon jó retro buli kerekedett. A búcsú szám előtt odajött az egyik legkitartóbb vendég, hogy nem lehetne -e a Bubamarát, mert ő mulatós párti. Mondtam, hogy direkt kérték a mulatós mellőzését, de megállapodtunk, hogy a búcsúszám akkor az lesz. Tehát ennyi volt az össz mulatós. Egy intelligens korrekt csapat volt. Háromig tartott, nem fáradtam el nagyon, és a hangom is rendben van.
Na jó éjt mindenkinek.
...én voltam az első ebben az évben.
Üdv.: Apelláta
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 148
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Én is letudtam. Délután a kocsiban fohászkodtam, hogy jó közönség legyen és mi is jók legyünk nekik.
150 fős bál volt. El sem akartam, hinni, hogy egyetlen ügyeletes hülye sem talált meg egész éjjel bennünket és ha ez egy koncert lett volna azt mondanám, hogy a rajongóink kísértek el a buliba. A kedvenc dalaink és a kedvenc műfajaink találtak be. Semmi műmájer műcigány lekvárra nem volt igény, így felszabadultan tolhattuk nekik a nótáinkat. Ide még ingyen is elmennék. Magyar csárdást kértek, de az szeretjük is csinálni. Bizakodó vagyok a 2017-es esztendővel kapcsolatban. Talán nem veszett el még minden, jobbra fordulhatnak a dolgok a zenei igény terén.

150 fős bál volt. El sem akartam, hinni, hogy egyetlen ügyeletes hülye sem talált meg egész éjjel bennünket és ha ez egy koncert lett volna azt mondanám, hogy a rajongóink kísértek el a buliba. A kedvenc dalaink és a kedvenc műfajaink találtak be. Semmi műmájer műcigány lekvárra nem volt igény, így felszabadultan tolhattuk nekik a nótáinkat. Ide még ingyen is elmennék. Magyar csárdást kértek, de az szeretjük is csinálni. Bizakodó vagyok a 2017-es esztendővel kapcsolatban. Talán nem veszett el még minden, jobbra fordulhatnak a dolgok a zenei igény terén.
Buba
- B.Bazsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 254
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1483 alkalommal
Na én is meggyüttem, remek hangulat, rengeteg bulizós kedvű ember, mindenre vevők, jó kaja, jó pálesz, jó fizetség, vissza-vissza!!!!
de először egy napos alvás...
Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.