Hát ebbe ne légy biztos. Én nézni szoktam a Faktorokat (mivel szombatonként van, sokszor a neten utólag), és az idei felhozatalban is van/volt pár kakukktojás, akik egy része már kiesett, de még jelenleg is futtatnak olyan srácot, aki a nyomodba sem ér. Hangilag sem, IQ-ban meg főleg. Nem bír egy értelmes mondatot kinyögni mikor a műsorvezető, vagy a riporterek kérdezik, mert annyira primitív. Szegény környezettből jött, de azért az alapműveltséget jelentő általános iskola mindenkire kötelező.---Qgli--- írta:Hát, azért ha összehasonlítod a leggyengébb X faktor versenyző hangjával, akkor azért már nem a "versenyképes" kategóriába tartozik.Apelláta írta:Ezt a hangodat ócsároltad le?
És ha már felhoztad az X Faktor, akkor pár gondolatot írnék még, ami napok óta bántja a kicsi lelkemet
A hétvégi adást már nem néztem, és az ezt követőket sem fogom idén. Tüntetőleg. …most jól kib@szok velük!
Nekem volt egy favoritom, aki az előválogatókon előadott produkciói alapján (ahol még semmilyen technikai ákom-bákom autotunét nem küldenek a mikrofonra) méltán megérdemelte volna, hogy a győzelemért küzdjön, de részemről meg a győzelmet is. Erre meg már a legjobb hétbe sem jutott be. A közönség kiszavazta, pontosabban ő kapta a legkevesebb szavazatot.
Eztán olyat tettem - ami lehet hogy viccesnek tűnik, és én sem gondoltam volna magamról, de nem bírtam megállni -, hogy írtam egy rám jellemző szűk szavú kommentet a csajszi facebookos hivatalos rajongói oldalára. És mikor be akartam illeszteni a nyilvános üzenő falára - hogy mindenki jól lássa - , egy „Átvizsgálásra visszatartva” hibaüzenettel mindig kidobott. Aztán ha már ennyi energiát belefektettem, akkor gondoltam elküldöm privát üzenetbe. Úgy sikerrel jártam, majd másnap jött is a válasz a lány apjától, hogy ezt most ő itt nem szeretné kommentálni, ellenben meghívott az ő oldalára. Magyarán ennyit ennek a műsornak a korrektségéről, tisztaságáról. Ez is egy bizonyíték arra, amit épeszű ember eddig is sejtett. Ettől függetlenül az évek során jó pár jó énekest felszínre hozott.
És akkor pár link Jáger Kingáról. Több is kering a neten, de azok zöme fiatalabb korában készültek. Ezek viszont mostaniak:
A válogatás 1. fordulója. (A lejátszás előtt regisztrálni kell, de semmilyen reklámküldéseket nem von maga után, csak az elején van egy 30 perces blokk):
http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor/jager-kin ... ana-grande
A válogatás 2. fordulója. (A kedvencem):
http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor/jager-kin ... orok-fejet
Ehhez nem kell regisztráció:
Ezt a napokban énekelte fel. Ez lett volna valószínűleg a következő száma, ha tovább jut:
És a népdaléneklésben is otthon van. Tehetséges, gyönyörű és még csak 21 éves. Az apja két évvel idősebb mint én. A lányom lehetne.
Bocs, de ez most kikívánkozott belőlem.