|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Szoft lehetőségek Logic/Cubase/Pro Tools stb.
Moderátor: Moderátorok
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 83
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 973 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2460 alkalommal
- ---Qgli---
- VIP
Re: Sampler - Mintavétel és feldolgozás
Ezek szerint ez már ismeri a VST és VSTi-ket is?
Én csak szeretném kipróbálni a plugin-eket. Megnézem melyik mit tud és amelyik tetszik azt meghagyom, amelyik számomra használhatatlan, azt kidobom. Semmi olyan dolgot nem szeretnék csinálni, amiből "üzletet" lehet kovácsolni, hanem egyszerűen érdekel.
A lányom nagyon szeret énekelni. Felénekelt egy nótát és most azzal szórakoztunk, hogy Alien hangot csináltunk a hangjából. Ilyen dolgokra kellene. Meg arra, hogy valahogy vokált kreáljak az alapjaimhoz.
Ha megtudjátok hallgatni, akkor a 25. és 35 másodperc környékén van, amivel szórakoztunk.
https://www.dropbox.com/home?preview=G% ... %C5%B1.wav
Én csak szeretném kipróbálni a plugin-eket. Megnézem melyik mit tud és amelyik tetszik azt meghagyom, amelyik számomra használhatatlan, azt kidobom. Semmi olyan dolgot nem szeretnék csinálni, amiből "üzletet" lehet kovácsolni, hanem egyszerűen érdekel.
A lányom nagyon szeret énekelni. Felénekelt egy nótát és most azzal szórakoztunk, hogy Alien hangot csináltunk a hangjából. Ilyen dolgokra kellene. Meg arra, hogy valahogy vokált kreáljak az alapjaimhoz.
Ha megtudjátok hallgatni, akkor a 25. és 35 másodperc környékén van, amivel szórakoztunk.
https://www.dropbox.com/home?preview=G% ... %C5%B1.wav
- ---Qgli---
- VIP
Re: Szoft lehetőségek Logic/Cubase/Pro Tools stb.
Ez mind jó, de ez mind az X-es Sonar-ról szól és nekem ezek beállítások nincsenek ott, ahol mutatja. Láttam, hogy a plugin manager-nél lehet beállítani a pluginokat, de a Le-ben nincs plugin manager!
- ---Qgli---
- VIP
Egy kicsi tévedés van én nem akarok stúdióalbumot keverni, sőt még a hangszerből felvett dolgaimat sem akarom kozmetikázni, mert a midifile-jaim, azok általában úgy jók, ahogy vannak.
A hangszerben van egy pár dolog, amit nem tudok a Sound szerkesztőben, de azért a style és Song szerkesztőben nem igazán van olyan dolog, amit nem tudok., tehát teljesen nem vagyok hülye a korg-hoz.
A VSTi-k valószínűleg jobban szólnak, mint bármelyik szinti, de azért elég vicces dolog lenne magammal cipelni egy számítógépet a bulikba, tehát ebből kifolyóla a VSTi-ket arra nem lehet használni, amire egy korg pa képes.
A hangszerben van egy pár dolog, amit nem tudok a Sound szerkesztőben, de azért a style és Song szerkesztőben nem igazán van olyan dolog, amit nem tudok., tehát teljesen nem vagyok hülye a korg-hoz.
A VSTi-k valószínűleg jobban szólnak, mint bármelyik szinti, de azért elég vicces dolog lenne magammal cipelni egy számítógépet a bulikba, tehát ebből kifolyóla a VSTi-ket arra nem lehet használni, amire egy korg pa képes.
- Karesz
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 89
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1925 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 754 alkalommal
"A VSTi-k valószínűleg jobban szólnak, mint bármelyik szinti, de azért elég vicces dolog lenne magammal cipelni egy számítógépet a bulikba, tehát ebből kifolyólag a VSTi-ket arra nem lehet használni, amire egy korg pa képes."
Azért ezt cáfolnám Gábor!Nem kell komplett számítógép,elég egy combos tab,és jó progi,no meg egy midi billencs,és go...

16 sávon visz VSTI-t,és egy stílusnál azért tud ám szólni rendesen..
Azért ezt cáfolnám Gábor!Nem kell komplett számítógép,elég egy combos tab,és jó progi,no meg egy midi billencs,és go...
16 sávon visz VSTI-t,és egy stílusnál azért tud ám szólni rendesen..
- jamy1
- VIP
- Hozzászólások a témában: 80
- Hangszer: Mac Mini
- Adott köszönetek: : 457 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 338 alkalommal
- Kapcsolat:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jamy1 2016.12.02. 08:39-kor.
- ---Qgli---
- VIP
Dehogy vettem sértésnek, csak nem tudom, hogy milyenek a VST-k. Nem tudom, hogy mi az, amihez nagyon kell érteni. Szoft szintiket még annak idején próbálgattam, meg a Reasonnel csináltam is jó pár alapot, de nem tudom, hogy mi a különbség a reason és a VSTi-k között. Ezért kértem egy pár VST meg VSTi plugint, vagy DXi-t, hogy ki tudjam próbálni.powersparc írta:Qgli, nehogy sértésnek vedd amit írtam,
Ezek a soft szinti hangokat én a vendéglátóban egyféleképpen tudom elképzelni, ha alapot csinálok és Wav-ban használom. Másképpen és biztos nem használnám. Egyébként azért is érdekelne, mert arra is kíváncsi lennék, hogy az általam megírt midi alapok soft hangokkal hogy szólnának...
-
Matya89
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 5
- Hangszer: Korg Pa3xLE, Yamaha S770
- Adott köszönetek: : 69 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 92 alkalommal
kb igy:
Bár itt csak a dob vsti.
Egy csomó vsti demó van fenn youtube-on.
Best service
Ilya Efimov
Addactive Drumer2
Wavesfactory
és még egy csomó gyártó demói
Bár itt csak a dob vsti.
Egy csomó vsti demó van fenn youtube-on.
Best service
Ilya Efimov
Addactive Drumer2
Wavesfactory
és még egy csomó gyártó demói
- ---Qgli---
- VIP
Engem annyira nem vágott falhoz a Reason, hogy a korg jobban tetszik, pedig rengeteg Refill-em volt hozzá. Voltak egy-kettő, ami jobban is szólt, mint a korg, de összességében a korg jobban tetszett.
Ezért érdekelne a VSTi. Azt még nem használtam.
Ezért érdekelne a VSTi. Azt még nem használtam.
- ---Qgli---
- VIP
Akkor visszatérve az eredeti kérdésemhez honnan tudok letölteni VST-t? Én vokálokat akarok csinálni, meg a hamis hangokat korrigálni!