Félreértés ne essék, nem kötekedni szeretnék, csak oly módon elemzem a SD7-t - amit egyébként még egyáltalán nem ismerek - mint ahogy Tomi teszi ezt egy nem Ketron eszközzel.
A K.Start nál a key Start érthetőbb.
Amit még hallottam a saját fülemmel. A Greges Midi lehetőségnél nekem nagyon furcsának hangzott, hogy a dob túlságosan szétszórtnak tűnt. Arra gondolok, hogy - nem értek hozzá - olyan volt mintha a velocity szórakozott volna ezt a Logic-ban a Humanizer tudta produkálni. Nem volt olyan homogén. Olyannak tűnt mintha a dobos be lenne b.szva. Ennek mi az oka? Ez egy funkció? Esetleg kilehet kapcsolni? Itt szeretném Tomit megelőzni, mégpedig abban, hogy nem mindenki olyan nagyszerű zenész, hogy ne kelljen ilyen Midi alapokat használnia. Ez ha gáz lenne akkor a Gregán sem készítettné hozzáértő zenészekkel ezeket az alapokat. Hogy kinek ki a hozzáértő?
A kijelzőnél pedig arra gondoltam, mivel tapogatós így a tapogatós rész akár tönkre is mehet, úgy, hogy a kijelző maga működik csak a tapizós része nem. Mert ilyen van a telefonoknál is, és ez nem működik másképpen szerintem.
Persze ha a kijelző elszáll - ami bármelyiknél elszállhat - akkor tökmindegy, hogy van e gomb vagy sem. Ez igaz ...
A player 2-nek nekem nem egyértelmű. Semmi nem mutat arra, hogy az a slider hova vagy kihez tartozik. Engem ez zavarna. Ez a Midjay-nél is zavar, hogy oké ott van kékkel a másik funkció, de azt hogyan aktiválom? Ha ezek a kombinációk helyett egy-egy gombot kaptak volna, talán még jó is lehetne.
http://www.ketron.it/en/products/28-tas ... oniche/sd7
Hát én mertem .....pap66 írta:Nekem egy hónapja van meg a hangszer,de még nem mertem róla véleményt írni.
Zotti