|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- viskib
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 143
- Hangszer: YAMAHA
- Adott köszönetek: : 855 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1298 alkalommal
Re: Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
Nem hinném, ... Sff2, de ha konvertálod is annyi utó munkád lessz hogy ott hagyod 
Ricsike
- padisaxi
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 30
- Hangszer: Yamaha SX900, Ketron SD90
- Adott köszönetek: : 365 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 89 alkalommal
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tud-e valaki olyan sty szerkesztő progit yamaha s900-hoz, ami hasonló felülettel rendelkezik mint egy midi szerkesztő?
Értem azt sávonként lehet belenyúlni és csak egy két hangot kicserélni, illetve akkord fordításokat módosítani?
Nekem s900-am van és a hangszer szerkesztőjében a betöltött sty csak a dob sávot tudom hangonként módosítani,
ha a bass, vagy valamelyik másik sávot szeretném szerkeszteni nem tudom behozni, mert csak akkor enged a szerkesztőbe, ha törlöm a az eredeti csatorna sávot.
Vagy csak én vagyok nagyon béna. Ha vala ki tud segíteni megköszönöm.
Érdeklődnék, hogy tud-e valaki olyan sty szerkesztő progit yamaha s900-hoz, ami hasonló felülettel rendelkezik mint egy midi szerkesztő?
Értem azt sávonként lehet belenyúlni és csak egy két hangot kicserélni, illetve akkord fordításokat módosítani?
Nekem s900-am van és a hangszer szerkesztőjében a betöltött sty csak a dob sávot tudom hangonként módosítani,
ha a bass, vagy valamelyik másik sávot szeretném szerkeszteni nem tudom behozni, mert csak akkor enged a szerkesztőbe, ha törlöm a az eredeti csatorna sávot.
Zene nélkül lehet élni, de minek....
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 171
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
Uraim!
Big Tyros készítéséhez segítségként nem találkozott valaki még méretezett rajzokkal?
Big Tyros készítéséhez segítségként nem találkozott valaki még méretezett rajzokkal?
- Joe83
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 95
- Hangszer: Gonosz2 :)
- Adott köszönetek: : 921 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 772 alkalommal
Szia Asterix!!
Csak NEKED!
remélem hasznos lesz

Csak NEKED!
remélem hasznos lesz
Yamaha Genos2, Allen&Heath CQ18T, 2db Behringer DR112 DSP, Austrian Audio OD505..
- Joe83
- Adminisztrátor
padisaxi írta:Sziasztok!
Szia!
Nos én a Mixmaster programot ajánlanám... Elég jó kis program, ráadásul ki tudod választani a hangszered, így egyből saját hangszered hangszíneivel tudsz dolgozni.. Effektezni stb.
Elég részletgazdag a program. Ja és ingyenes!!!
Innen le is tudod tölteni: http://www.psrtutorial.com/MB/mixMaster.html
De ha jól körülnézel ezen az oldalon, nagyon sok hasznos programot fogsz találni a Yamaha hangszerekhez
Remélem tudtam segíteni..
Üdv: Joe
Yamaha Genos2, Allen&Heath CQ18T, 2db Behringer DR112 DSP, Austrian Audio OD505..
- padisaxi
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 30
- Hangszer: Yamaha SX900, Ketron SD90
- Adott köszönetek: : 365 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 89 alkalommal
- Kapcsolat:
[
Szia!
Köszönöm a segítséget, letöltöttem és most próbálom. Bár picit még átláthatatlan, de nem reménytelen.
Üdv: padisaxi
Szia!
Köszönöm a segítséget, letöltöttem és most próbálom. Bár picit még átláthatatlan, de nem reménytelen.
Üdv: padisaxi
Zene nélkül lehet élni, de minek....
- marton1974
- VIP
- Hozzászólások a témában: 29
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 380 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 870 alkalommal
A PSR S széria csúcsa.../970/.
Mindent összegezve szerintem elég jóra sikerült ez a kis gép...
Mindent összegezve szerintem elég jóra sikerült ez a kis gép...
-
maxpaine
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 25
- Hangszer: Korg Pa 300
- Adott köszönetek: : 96 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 41 alkalommal
Sziasztok,Yamaha psr 2100 tipusu hangszert szeretnék vásárolni, és kérném a kedves fórumtársakat, hogy akinek volt már vagy van ilyen hangszere ,legyen szíves megírni a véleményét róla.
- Joe83
- Adminisztrátor
Szia Maxpaine!
Nekem volt PSR-2100-as hangszerem. Nagyon jó kis gépezet. DE!
Elég sok példány alaplap hibás lett, vagy az lesz előbb utóbb.
Nekem mondjuk makulátlan volt és szerettem. De sajnos hamar korlátokba ütköztem a floppy meghajtó miatt. Tudom, van USB emulátor hozzá, de akkor is egy szenvedés.
Ha rám hallgatsz, inkább Yamaha PSR-3000 hangszert vegyél, amennyiben Yamaha hangszerben gondolkodsz.
A 3000-esben már van USB foglalat a pendrive fogadására, illetve van még benne SmartMedia Card foglalat is.
Ezt még életre tervezték, mivel nem a fos gumi panelgombok vannak, hanem mikrokapcsolós
+ ugye, ami nagyon fontos, hogy vannak benne MegaVoice-ok !!!
Aztán ugye ott a színes kijelző.. Nos a PSR-3000-ben nem olyan gyakori a meghibásodásuk, mint a PSR S-900-as sorozatnál...
Aztán ott van még a S-Video kimenet is, külső megjelenítőnek, ha kicsi lenne a gyári kijelző.....
Röviden ennyi....
Remélem tudtam segíteni...
Nekem volt PSR-2100-as hangszerem. Nagyon jó kis gépezet. DE!
Elég sok példány alaplap hibás lett, vagy az lesz előbb utóbb.
Nekem mondjuk makulátlan volt és szerettem. De sajnos hamar korlátokba ütköztem a floppy meghajtó miatt. Tudom, van USB emulátor hozzá, de akkor is egy szenvedés.
Ha rám hallgatsz, inkább Yamaha PSR-3000 hangszert vegyél, amennyiben Yamaha hangszerben gondolkodsz.
A 3000-esben már van USB foglalat a pendrive fogadására, illetve van még benne SmartMedia Card foglalat is.
Ezt még életre tervezték, mivel nem a fos gumi panelgombok vannak, hanem mikrokapcsolós
+ ugye, ami nagyon fontos, hogy vannak benne MegaVoice-ok !!!
Aztán ugye ott a színes kijelző.. Nos a PSR-3000-ben nem olyan gyakori a meghibásodásuk, mint a PSR S-900-as sorozatnál...
Aztán ott van még a S-Video kimenet is, külső megjelenítőnek, ha kicsi lenne a gyári kijelző.....
Röviden ennyi....
Remélem tudtam segíteni...
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 92
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat: