Az xboard billentyuzete valoban nagyon kemény, de ugy gondolom majd megszokom. Egyébként sem élőzenéhez vettem, hanem flstudio-ban, vagy más DAW-ban ténykedni.
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
MIDI - Technikai kérdés/válaszok
Moderátor: Moderátorok
-
crusoe01
- Újonc
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: Korg PA600
- Adott köszönetek: : 12 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2 alkalommal
Re: MIDI - Technikai kérdés/válaszok
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, végre ezt is tudom, és örülök, hogy érdekes témát inditottam el! ...És megnyugodtam, hogy a billentyuzetem jó 
Az xboard billentyuzete valoban nagyon kemény, de ugy gondolom majd megszokom. Egyébként sem élőzenéhez vettem, hanem flstudio-ban, vagy más DAW-ban ténykedni.
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 35
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 748 alkalommal
Sziasztok!Olyan problémával állok szemben,hogy midifile optimizerbe behívom a midit,és a 10-es dob sávon rendre zongora szól dob helyett.Kicserélem,elmnetem,újra behívom,megint zongora szól.Mitől lehet ez?Hogy tudnám ezt orvosolni,hogy megmaradjon a dob-sáv rendesen?
Köszönöm előre is.
Köszönöm előre is.
-
Alino
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 9
- Hangszer: Yamaha PSR 9000
- Adott köszönetek: : 1233 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 250 alkalommal
Üdv.
A 10-ik dob sávon az MSB-én a 0-át átkel írni 127-re és rendben lesz : Controller CC 0 (Bank Sel MSB) 127.
A 10-ik dob sávon az MSB-én a 0-át átkel írni 127-re és rendben lesz : Controller CC 0 (Bank Sel MSB) 127.
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 34
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4461 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
- Karesz
- VIP
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 149
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 969 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2453 alkalommal
Igen, és teljesen egyetértek Tomival, mert Ő is megkínlódik minden egyes nótával külön-külön sávonként sok esetben hangonként végignézegetni egy-egy sávban, amit feljátszunk, hogy rendesen szóljon és....na nem folytatom...aki akarja tudja mire gondolok...Bubamara írta:Már megérte belépnem Tomi. Imádom a stílusodat
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 34
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4461 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Gabi, azt hiszem nem egy magyar nyelvet beszélünk. Vagy teljesen félreértettél. Én szó szerint értettem amit leírtam. Semmi mást ne gondolj a soraim mögé.
Amikor beléptem ide és elolvastam Tomi hozzászólását
"olyan midivel dolgozol, amin már átment Magyarország teljes szecskavágó társadalma"
Mindjárt elfeledtem az egész napos nyűglődést a halott hangszerekkel és a 45 fok meleg, csak a könny folyt a szememből a röhögéstől és az asztalt csapkodtam.

Amikor beléptem ide és elolvastam Tomi hozzászólását
"olyan midivel dolgozol, amin már átment Magyarország teljes szecskavágó társadalma"
Mindjárt elfeledtem az egész napos nyűglődést a halott hangszerekkel és a 45 fok meleg, csak a könny folyt a szememből a röhögéstől és az asztalt csapkodtam.
Buba
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 149
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 969 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2453 alkalommal
De!!! Értettem én! Én is felolvastam a lányomnak és mi is itt röhögtünk ezen a stíluson, csak a kommentem már nem a Tomi stílusához vonatkozóan írtam.
- Karesz
- VIP
Sziasztok!
Én is értem mire gondoltok,csak azt nem vágom,miért kell ezen így kiakadni.Nem én vagyok az első,aki nem nyomja séróból a midi megírását,szerkesztését itt a fórumon.
Egyszerűen nem volt eddig ilyen problémám,és nem tudtam alapból,hogy mi lehet a gond a midivel.
Én is értem mire gondoltok,csak azt nem vágom,miért kell ezen így kiakadni.Nem én vagyok az első,aki nem nyomja séróból a midi megírását,szerkesztését itt a fórumon.
Egyszerűen nem volt eddig ilyen problémám,és nem tudtam alapból,hogy mi lehet a gond a midivel.
- Atesz0
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: PSR1000 , 2100 , Korg pa-80 volt , most TYROS 1
- Adott köszönetek: : 35 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 26 alkalommal
Jónapot minden kollegának.
Régen használtam én ezt a Style works xt universal 2000 progit , de most ahogy pár év után ujra elővettem nem akar engedelmeskedni.
Tölteném be a konvertálandó stílust erre ilyen hülye üzenetet dob ki és be se tölti.
Ezt hogy lehet megoldani?
http://kepfeltoltes.hu/150814/error_www ... es.hu_.jpg
Régen használtam én ezt a Style works xt universal 2000 progit , de most ahogy pár év után ujra elővettem nem akar engedelmeskedni.
Tölteném be a konvertálandó stílust erre ilyen hülye üzenetet dob ki és be se tölti.
Ezt hogy lehet megoldani?
http://kepfeltoltes.hu/150814/error_www ... es.hu_.jpg