|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
-
zenetibi
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 25
- Hangszer: Korg Pa 3X
- Adott köszönetek: : 29 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 84 alkalommal
Re: Korg - Technikai kérdések/válaszok
Idézet törölve. buba
Bemész a stílusszerkesztőbe, utána menü>style element chord table> a moll-os akkordokat átteszed cv2-re minden hangszernél.
Bemész a stílusszerkesztőbe, utána menü>style element chord table> a moll-os akkordokat átteszed cv2-re minden hangszernél.
- voyager
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 25
- Hangszer: Korg Pa50 sd, Korg Pa 600
- Adott köszönetek: : 27 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 71 alkalommal
@zenetibi:
Köszi a gyors választ, már sikerült is, ha majd még elakadok akkor még kérdezek, nemrég vettem a hangszert, és még nem nagyon tudom kezelni, köszi még egyszer !
Köszi a gyors választ, már sikerült is, ha majd még elakadok akkor még kérdezek, nemrég vettem a hangszert, és még nem nagyon tudom kezelni, köszi még egyszer !
- edmund
- VIP
- Hozzászólások a témában: 75
- Hangszer: KORG PA 4X
- Adott köszönetek: : 835 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 206 alkalommal
Szia Asterix!
Még tegnap este megpróbáltam amit javasoltál és MŰKÖDIK.
Nagyon köszönöm!
Nagyon köszönöm!
- agar007
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 19
- Hangszer: Roland VA-3
- Adott köszönetek: : 39 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 35 alkalommal
/UDV.Nemreg vasaroltam egy korg PA50-et,hasznaltan vasaroltam igy nem kaptam hozza hasznalatit,nagyabol kezdek boldogulni vele,viszont lenne egy kerdesem ha tudna valaki segiteni.Mivel hasznaltan vettem az elozo tulaj belotte maganak a hangszineket meg minden egyebet,van arra lehetoseg hogy mindent kinullazni es visszaaljon minden gyarira gondolok itt a hangszinekre a stilusokra meg minden egyebre,vissza lehet allitani mindent a gyarira??Elore is koszonom udv.
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 469
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1920 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2917 alkalommal
Grat. Örülök neki, hogy sikerült.edmund írta:Szia Asterix!
Nagyon köszönöm!
- kovacstamas71
- Kiemelt tag
- Hangszer: Korg Pa 50
- Adott köszönetek: : 533 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 431 alkalommal
Ne idézd a teljes hozzászólástagar007 írta:/UDV.Nemreg vasaroltam egy korg PA50-et,hasznaltan vasaroltam igy nem kaptam hozza hasznalatit...
Szia!
Természetesen!
Ez úgy tudod megoldani, ha van eredeti, vagy Internetről leszedett operációs programod és Backup lemezeid. Ezeket újra feltelepíted, és minden az eredeti gyári beállításokkal fog indulni.
Magyar nyelvű kezelési, ezen a fórumon beszerezhető a használati utasítások topikban.
Üdvözlettel: Kovács Tamás
“Isten azért teremtette a zenét, hogy szavak nélkül tudjunk imádkozni.”
“Isten azért teremtette a zenét, hogy szavak nélkül tudjunk imádkozni.”
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 463
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4584 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Idézet törölve. buba
Szia Agar007!
Ha sima Pa50-ed van (nem Pa50SD), akkor itt megtalálod az oprendszert és a factory backup állományokat:
http://www.korgpa.com/en/support/discon ... -pa50.html
Az oldalnak az alján van az op rendszer: Pa50_os_v104.zip néven
és a factory backup fájlok: Pa50_res_v100.zip néven
- Ezeket töltsd le, majd csomagold ki.
- Aztán az op rendszert másold ki egy floppyra.
- A backup öt részre van bontva (miután kicsomagoltad meg fogod látni). Ezeket öt külön lemezre kell kimásolnod. A lemezekre írd rá a sorszámukat.
- Először az op rendszert kell újra telepítened. Kikapcsolt állapotban tedd be a hangszerbe az op rendszer floppy-t, majd kapcsold be a szintit. Automatikusan felismeri az oprendszer lemezt, majd elkezdi instalálni. Nem emlékszek rá pontosan, de ha rákérdez instalálás előtt, hogy akarod telepíteni, akkor válaszd az enter-t, vagy a yest. Miután végzett, vedd ki a lemezt, majd indítsd újra a hangszert.
- Ezt követően a hangszeren menj bele a Disc módba. Lapozz a képernyő utolsó oldalára (Utilities2), ahol kapcsold ki a factory védelmet: Fact.Style Protect-et állítsd off-ra.
- Majd lapozz egyet vissza a Utilities1 oldalra, ahol válaszd ki a RestoreData funkciót. Ezt követően ki fogja írni, hogy helyezd be az 1-es lemezt. Miután betetted, nyomj egy enter-t, és elkezdi betölteni. Majd ha kéri a 2/3/4/5-ös lemezeket, azokkal is tégy így. A legvégén lehet (de nem mindig), hogy kérdezni fog valamit, de az lényegtelen, nyomj exit-et. Ez után vedd ki az utolsó lemezt is, és indítsd újra a hangszert.
- Majd a Disc mód utolsó oldalán állítsd vissza a Fact.Style Protect-et on-ra, ha nem akarod, hogy véletlenül felül írd a későbbiek során a gyári stílusokat.
Ennyi.
A használatit pedig letudod tölteni majd a fórumról, ha teljesíted a fórumszabályban leírt feltételeket.
(bár már a fél használatit most írtam le neked
)
Hajrá!
Szia Agar007!
Ha sima Pa50-ed van (nem Pa50SD), akkor itt megtalálod az oprendszert és a factory backup állományokat:
http://www.korgpa.com/en/support/discon ... -pa50.html
Az oldalnak az alján van az op rendszer: Pa50_os_v104.zip néven
és a factory backup fájlok: Pa50_res_v100.zip néven
- Ezeket töltsd le, majd csomagold ki.
- Aztán az op rendszert másold ki egy floppyra.
- A backup öt részre van bontva (miután kicsomagoltad meg fogod látni). Ezeket öt külön lemezre kell kimásolnod. A lemezekre írd rá a sorszámukat.
- Először az op rendszert kell újra telepítened. Kikapcsolt állapotban tedd be a hangszerbe az op rendszer floppy-t, majd kapcsold be a szintit. Automatikusan felismeri az oprendszer lemezt, majd elkezdi instalálni. Nem emlékszek rá pontosan, de ha rákérdez instalálás előtt, hogy akarod telepíteni, akkor válaszd az enter-t, vagy a yest. Miután végzett, vedd ki a lemezt, majd indítsd újra a hangszert.
- Ezt követően a hangszeren menj bele a Disc módba. Lapozz a képernyő utolsó oldalára (Utilities2), ahol kapcsold ki a factory védelmet: Fact.Style Protect-et állítsd off-ra.
- Majd lapozz egyet vissza a Utilities1 oldalra, ahol válaszd ki a RestoreData funkciót. Ezt követően ki fogja írni, hogy helyezd be az 1-es lemezt. Miután betetted, nyomj egy enter-t, és elkezdi betölteni. Majd ha kéri a 2/3/4/5-ös lemezeket, azokkal is tégy így. A legvégén lehet (de nem mindig), hogy kérdezni fog valamit, de az lényegtelen, nyomj exit-et. Ez után vedd ki az utolsó lemezt is, és indítsd újra a hangszert.
- Majd a Disc mód utolsó oldalán állítsd vissza a Fact.Style Protect-et on-ra, ha nem akarod, hogy véletlenül felül írd a későbbiek során a gyári stílusokat.
Ennyi.
A használatit pedig letudod tölteni majd a fórumról, ha teljesíted a fórumszabályban leírt feltételeket.
(bár már a fél használatit most írtam le neked
Hajrá!
Üdv.: Apelláta
- agar007
- Kiemelt tag
Ne idézd a teljes hozzászólástkovacstamas71 írta: Szia!
Természetesen!
Ez úgy tudod megoldani, ha van eredeti, vagy Internetről leszedett operációs programod és Backup lemezeid. Ezeket újra feltelepíted, és minden az eredeti gyári beállításokkal fog indulni.
Magyar nyelvű kezelési, ezen a fórumon beszerezhető a használati utasítások topikban.
Koszonom a segitseget!
- agar007
- Kiemelt tag
Ne idézd a teljes hozzászólástApelláta írta: Szia Agar007!
Ha sima Pa50-ed van (nem Pa50SD), akkor itt megtalálod az oprendszert és a factory backup állományokat....
Nagyon koszonom neked is apellata,rengeteget segitettel,igen nekem a floppys pa50 van,sajnos a szamitogepemben nincs floppy driver,de mar rendeltem egyet netrol sajnos addig varnom kell a dologgal,de ha megjon es megtudom csinalni az ujrainstalalast mindenkeppen visszajelzek feled mire jutottam.megegyszer koszi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bubamara 2013.03.07. 16:37-kor.
Ok: Teljes hozzászólás idézése.
Ok: Teljes hozzászólás idézése.
- Picasso †
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 10
- Hangszer: GW-8,
- Adott köszönetek: : 940 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 585 alkalommal
Szia Agar007,
http://www.korg.com/uploads/Support/Pa5 ... 310000.pdf
Gondolom, már letöltötted a Pa50 használatiját... Ha nem, akkor ezt innen megteheted! A google fordító érdekes módon egészen jól fordítja le.. Valahol megvan a magyar pdf, azt keresem...
Pacsi
http://www.korg.com/uploads/Support/Pa5 ... 310000.pdf
Gondolom, már letöltötted a Pa50 használatiját... Ha nem, akkor ezt innen megteheted! A google fordító érdekes módon egészen jól fordítja le.. Valahol megvan a magyar pdf, azt keresem...
Pacsi
Picasso