Zeneileg
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- manyus
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 226
- Hangszer: ketron sd1 plusz
- Adott köszönetek: : 362 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 301 alkalommal
Re: Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Hát, ha nekem valaha is összejönne egy audya, biztos, hogy évekig kitudna elégíteni.
Zeneileg

Zeneileg
- Zongorista28
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 43
- Hangszer: Roland VA-76, Roland E-5
- Adott köszönetek: : 498 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 709 alkalommal
Szívemből szóltál manyus!
Jobban vágyok egy Audya 4-re mint egy orbitális or...us...ra
Ha egyszer a kezem közé kerül....
Viccet félre téve valóban ez az álmom egy Audya 4 a DGX-el össze midizve. A DGX-nek nagyon megszoktam a billentyűzetét. A Ketronnak meg szeretném megszokni a hangját!
De jó lenne....
Jobban vágyok egy Audya 4-re mint egy orbitális or...us...ra
Ha egyszer a kezem közé kerül....
Viccet félre téve valóban ez az álmom egy Audya 4 a DGX-el össze midizve. A DGX-nek nagyon megszoktam a billentyűzetét. A Ketronnak meg szeretném megszokni a hangját!
A rögtönzés világa: A Jazz
Oscar Peterson,a Zongoristák mértékegysége
- marton1974
- VIP
- Hozzászólások a témában: 433
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 380 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 870 alkalommal
Nem foglak fárasztani Api.
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 91
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Marci!
Ne csinálj úgy, mint ha nem értenéd a lényeget, mert ezt nem hiszem el. A hasznos információidra szerintem mindenki vevő. Senki nem akar innen elüldözni.
Ne csinálj úgy, mint ha nem értenéd a lényeget, mert ezt nem hiszem el. A hasznos információidra szerintem mindenki vevő. Senki nem akar innen elüldözni.
Üdv.: Apelláta
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 111
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal
Sziasztok...
Én ehhez a vitához csak annyit szeretnék szólni, hogy nálam így szól az Audya... itt a második rész:-)
http://www.4shared.com/mp3/14qu5R6Wba/AUDYA2.html
Én ehhez a vitához csak annyit szeretnék szólni, hogy nálam így szól az Audya... itt a második rész:-)
http://www.4shared.com/mp3/14qu5R6Wba/AUDYA2.html
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 54
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Üdv Mindenkinek!
Még telítve a tegnapi soproni zenei nagy rendezvény friss és szép emlékeivel szeretnék jelentkezni néhány ide vágó gondolattal, az utóbbi bejegyzésekre reagálva. -Kéretlenül...
Úgy hiszem, hogy a lelke mélyén mindenki úgy gondolja, hogy a Ketron Audya az egyik legjobban megszólaló vas a jelenlegi mezőnyben!
Ezenkívül nagyon örülök annak, hogy van olyan zenészbarátunk mint Marton1974, aki van annyira ügyes és szerencsés, hogy a bizonyára legnagyobb merítést tudhatja magáénak a műfajban vezető instrumentumok, hangrendszerek stb. megismerésével és használatával kapcsolatban. Mi pedig azért vagyunk szerencsések, mert ezzel a felgyülemlett ismeretanyaggal és megtapasztalással nem ritkán segít nekünk véleményével és tanácsaival!
Szívem szerint kérném Tőle, hogy részletesen írja meg az eddig kipróbált hangszerek összehasonlító véleményezését pro és kontra!
Egyebek iránt Kedves Kollégák egy pillanatig se gondoljátok hogy Márton a komplett rekorder a hangszerbirtoklás tekintetében! Ausztriában az egy billentyűs per hangszerbirtoklási idő arányos hányadosa egészen hihetetlen...
Más kérdés hogy legtöbbször csak bekapcsolni bírják a hangszert...(akad kivétel)
Zongorista28 -nak pedig innen távolról ismeretlenül is szurkolok és kívánom, hogy mielőbb rátehesse kezét hőn áhított hangszerére!
Addig is ott van az "or...mus"! 
Még telítve a tegnapi soproni zenei nagy rendezvény friss és szép emlékeivel szeretnék jelentkezni néhány ide vágó gondolattal, az utóbbi bejegyzésekre reagálva. -Kéretlenül...
Úgy hiszem, hogy a lelke mélyén mindenki úgy gondolja, hogy a Ketron Audya az egyik legjobban megszólaló vas a jelenlegi mezőnyben!
Ezenkívül nagyon örülök annak, hogy van olyan zenészbarátunk mint Marton1974, aki van annyira ügyes és szerencsés, hogy a bizonyára legnagyobb merítést tudhatja magáénak a műfajban vezető instrumentumok, hangrendszerek stb. megismerésével és használatával kapcsolatban. Mi pedig azért vagyunk szerencsések, mert ezzel a felgyülemlett ismeretanyaggal és megtapasztalással nem ritkán segít nekünk véleményével és tanácsaival!
Szívem szerint kérném Tőle, hogy részletesen írja meg az eddig kipróbált hangszerek összehasonlító véleményezését pro és kontra!
Egyebek iránt Kedves Kollégák egy pillanatig se gondoljátok hogy Márton a komplett rekorder a hangszerbirtoklás tekintetében! Ausztriában az egy billentyűs per hangszerbirtoklási idő arányos hányadosa egészen hihetetlen...
Más kérdés hogy legtöbbször csak bekapcsolni bírják a hangszert...(akad kivétel)
Zongorista28 -nak pedig innen távolról ismeretlenül is szurkolok és kívánom, hogy mielőbb rátehesse kezét hőn áhított hangszerére!
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
- Zongorista28
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 43
- Hangszer: Roland VA-76, Roland E-5
- Adott köszönetek: : 498 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 709 alkalommal
Szia tacso!
Köszönöm szépen, hogy szurkolsz!
Biztos vagyok benne, hogy meg lesz a vágyam. Már nem annyira elérhetetlen cél, mint kb 2 évvel ezelőtt! Audya 4-et nem annyira könnyű szerezni véleményem szerint, (használtan) de valószínűleg nem lehetetlen. Más nem kell, csak az! Ha az meg lesz, akkor utána már nem kell más. A feleségem nagyon mellettem van, ez a legfontosabb! Támogatja a dolgot, csak nem könnyű (legalábbis nekem) legyűjteni effektíve 5-600.000 FT-ot, de nem is lehetetlen.

Köszönöm szépen, hogy szurkolsz!
A rögtönzés világa: A Jazz
- Vangelix
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 7
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Musikant
- Adott köszönetek: : 38 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 11 alkalommal
Sziasztok, megint csak segítséggel fordulok hozzátok, Úgy gondoltam mielőtt megvenném a Ketron Audyát, jó lenne egy kevés tapasztalat a Ketron világból. Nem láttam, és nem hallottam még Ketron hangszert, nem akarok egyszerre kiadni annyit, mennyit egy Audiáért kérnek, anélkül, hogy ismerném a hangszert. Van most egyszerre egy sd1 és egy sd5 szinte egy árban itt Svájcban, az sd1-ről nagyon sok jót olvastam tőletek itt, a fórumon, az sd5-ről nem annyit, vagy csak nem találtam rá. A kérdésem az, hogy melyiket érdemes megvenni a kettő közül, esetleg reális az áruk vagy sem? Az sd5 mellett szól, hogy újabb kiadás, beépített hangszórókkal, az sd1 6,5 oktáv, és jó dolgokat hallani róla. Engem mindenképp vokál érdekelne, songbook lehetőség, esetleg mp3 lejátszás. Megkérlek mihamarabb adjatok tanácsot, mert pár nap múlva lejár a licitjük, egyiket mindenképp szeretném megvenni. Köszönöm a segítségeteket, mint mindig
http://www.ricardo.ch/kaufen/musik-und- ... 748213384/
http://www.ricardo.ch/kaufen/musik-und- ... 748229970/
http://www.ricardo.ch/kaufen/musik-und- ... 748213384/
http://www.ricardo.ch/kaufen/musik-und- ... 748229970/
- marton1974
- VIP
- Hozzászólások a témában: 433
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 380 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 870 alkalommal
A két belinkelt hírdetés közül az SD5 szebb állapotú.Az SD1 meg a síma nem a PLUS-os verzió.Hangzásban ugyan az a két hangszer.Szolgáltatásban van különbség köztük.A vokál az SD1-ben alap felszereltség,az SD5-ben opcionális.Az mp3 fájlokat alapból egyik hangszer sem játsza csak az USB & SD CARD bővítéssel ami 200 euro.
- manyus
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 226
- Hangszer: ketron sd1 plusz
- Adott köszönetek: : 362 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 301 alkalommal
Érdekes lesz majd megfigyelni, mennyire megy fel a licit a végére, de ebben az árkategoriában itthon is beszerezhetők ezek a típusok. A kissé lelakott sd1 1000 CHF naggyából 250e Huf, az sd5 1700 CHf.
Én biztos keresnék egy sd1 plusszos verziót. Nem rég adott el eggyik kollegánk egy ilyet sd kártyásan
330e körül
Én biztos keresnék egy sd1 plusszos verziót. Nem rég adott el eggyik kollegánk egy ilyet sd kártyásan
330e körül