|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
-
maxpaine
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 25
- Hangszer: Korg Pa 300
- Adott köszönetek: : 96 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 41 alkalommal
Re: Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
Sziasztok, tudja e valaki , hogy a DGX 305 Yamaha szintibe hogy lehet a midifájlokat hangszerelni lépésről lépésre , mert a használati utasítás nem valami bőbeszédű ezzel a dologgal kapcsolatban?
-
maxpaine
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 25
- Hangszer: Korg Pa 300
- Adott köszönetek: : 96 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 41 alkalommal
Köszönöm szépen a Dgx 305 el kapcsolatba a választ , de én nem szerkeszteni akarom a midiket , hanem megváltoztatni benne a hangszíneket , és ezt tudja a hangszer ,csak nem mindegyik track- et tudom előhívni benne , lehet hogy nem is lehet .???
Programom van amivel meg tudom csinálni Midi Revoicer nevü progi, csak elég macerás , mert csak a hangszerbe tudom meghallgatni, mert a PC nem úgy adja le .
Programom van amivel meg tudom csinálni Midi Revoicer nevü progi, csak elég macerás , mert csak a hangszerbe tudom meghallgatni, mert a PC nem úgy adja le .
-
pallasj
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: YAMAHA PSR-1500
- Kapott köszönetek: : 25 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Yamaha stílusok, hangszínek - Feltöltések
maxpaine írta:Sziasztok , az lenne a kérdésem , hogy tud -e valaki olyan programot ajánlani amivel stilusokat lehet szerkeszteni?
Üdv a Style Work 2000 el lehet, szerkesztgetni, de a legjobban a szintin lehet szerintem.
- suncy
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: Tyros 5+ Korg Pa2X Pro
- Adott köszönetek: : 34 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 51 alkalommal
Én is szintin szoktam legtöbbször szerkeszteni, de van olyan , hogy zeneszerkesztővel kell belenyúlnom.
-
pallasj
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: YAMAHA PSR-1500
- Kapott köszönetek: : 25 alkalommal
- Kapcsolat:
suncy írta:Én is szintin szoktam legtöbbször szerkeszteni, de van olyan , hogy zeneszerkesztővel kell belenyúlnom.
Én azért is állítom a szintin mert ott egyből meg tudom hallgatni a szinti hangjával.
De érdemes a multipadokat is nézegetni, csodákat lehet vele tenni egy egy styl-ben.
- suncy
- Kiemelt tag
Valóban szintin egyszerű, de van olyan szitu, mikor 1 csatornán belül kell egy hangot megváltoztatni, (pl: lábdobot c1 ről b0-ra tenni) ezt nem tudod szintivel megcsinálni. ilyenkor használok programot (Cubase 5).Gohstrider írta:pallasj írta:suncy írta:Én is szintin szoktam legtöbbször szerkeszteni, de van olyan , hogy zeneszerkesztővel kell belenyúlnom.
Én azért is állítom a szintin mert ott egyből meg tudom hallgatni a szinti hangjával.
De érdemes a multipadokat is nézegetni, csodákat lehet vele tenni egy egy styl-ben.
Ez így van. Szerintem is sokkal jobb a hangszeren szerkeszteni a stílusokat.
Mellesleg szintin szólal meg így is, benne van nekem a cubase-be az összes hang info tyros 4 hez. könnyen kitudom választani a megfelelő hangot...
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 56
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Szia Suncy!
Én a Tyros4-et ugyan nem ismerem, de megeszem a kalapom, ha az általad írt, dob sávon belüli szerkesztést nem tudja a Tyros.
Ezt még a legolcsóbb Korg, a közel 10 éves fejlesztésű Pa50 is tudja.
Szerintem csak Te nem jöttél még rá. Egy csúcs kategóriás szintinek ezt tudnia kell, s biztos, hogy tudja is.
Gohstrider! Neked Tyros1-ed van, de hihetetlen lenne, ha még az sem tudná. Erősítsd meg kérlek.
Ha netán tévedek, akkor megvezeklek, de biztos, hogy nagy csalódás lenne számomra.

Én a Tyros4-et ugyan nem ismerem, de megeszem a kalapom, ha az általad írt, dob sávon belüli szerkesztést nem tudja a Tyros.
Ezt még a legolcsóbb Korg, a közel 10 éves fejlesztésű Pa50 is tudja.
Szerintem csak Te nem jöttél még rá. Egy csúcs kategóriás szintinek ezt tudnia kell, s biztos, hogy tudja is.
Gohstrider! Neked Tyros1-ed van, de hihetetlen lenne, ha még az sem tudná. Erősítsd meg kérlek.
Ha netán tévedek, akkor megvezeklek, de biztos, hogy nagy csalódás lenne számomra.
Üdv.: Apelláta
- suncy
- Kiemelt tag
Szia Apelláta!
Végül is tudja, hangonként lehet változtatni egyesével. Bocsi kicsit össze keveredtem, valamiért a midi zene volt az eszembe. annál meg tul sok melo lenne.
Végül is tudja, hangonként lehet változtatni egyesével. Bocsi kicsit össze keveredtem, valamiért a midi zene volt az eszembe. annál meg tul sok melo lenne.
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 56
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Szia Suncy!
Tudtam, hogy a Tyros-ok jó hangszerek. Elférne egy a Pa3-am alatt.
Nálam, a Pa80 és Pa3-nál ugyan úgy működik stil-nél és midi-nél is. És itt pofon egyszerű ennek módosítása.
Van egy Suncy nevű zenész ismerősöm. Mikor megláttam a neved a bemutatkozásnál, először azt hittem, hogy ő az.

Tudtam, hogy a Tyros-ok jó hangszerek. Elférne egy a Pa3-am alatt.
Nálam, a Pa80 és Pa3-nál ugyan úgy működik stil-nél és midi-nél is. És itt pofon egyszerű ennek módosítása.
Van egy Suncy nevű zenész ismerősöm. Mikor megláttam a neved a bemutatkozásnál, először azt hittem, hogy ő az.
Üdv.: Apelláta
- suncy
- Kiemelt tag
Hát azért a tyros 4 alatt nekem is elférne a pa3x
én pont e 2 között választottam, de valamiért a t4 -lett.