|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Fénytechnika
Moderátor: Moderátorok
- Zeneboy
- Moderátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 20
- Hangszer: Korg Pa3 x
- Adott köszönetek: : 1067 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 882 alkalommal
Re: Fénytechnika
LED PAR videó & Photo
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek pár kép és egy rövid vidin keresztül a legújabb ledes par lámpánkról a tapasztalatot!
A kollégával az a terv 4 db ilyen lesz 2-2 oldalanként egy állványon rögzítve és állványra húzható formában! Így könnyen szállítható telepíthető lesz, és csak áram neki és mehet a buli! Én kb 3 hete vettem egyet, azóta 3 buliban tette a dolgát zajtalan, nincs venti, és mivel ledes nem kell kapcsolgatni, nem meleg stb. így most már 3db van!
Tegnap kipróbáltam DMX-be összekötöttem a 2-őt! Így egyszerre hozza a kért programokat!
A gyerekek szobájában redőny lehúzva tök sötétben ilyen fénnyel terítenek! Kb. 3 méterre vetítettek fel a falra, jól látható, hogy nagyobb távolságban is hatásos! Teszteltem nappali fénynél és ilyen távolságra ua. úgy látható! Tehát egy világosabb lakodalomban is hatásos háttérfény!
A méretük és súlyuk röhej, a tudásuk kielégítő, hisz szabadon programozható, ha kell hang vezérelt, vagy automatán szépen lassan megy egyik színből a másikba, vagy a 3 alapszínt különböző dúsítással, mélységben állíthatod, ha kell stroboszkóp funkciót is tudnak, szabályozható tempó állítással! Mindamellett dmx programok tárháza!
Üdv: ZSolti
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek pár kép és egy rövid vidin keresztül a legújabb ledes par lámpánkról a tapasztalatot!
A kollégával az a terv 4 db ilyen lesz 2-2 oldalanként egy állványon rögzítve és állványra húzható formában! Így könnyen szállítható telepíthető lesz, és csak áram neki és mehet a buli! Én kb 3 hete vettem egyet, azóta 3 buliban tette a dolgát zajtalan, nincs venti, és mivel ledes nem kell kapcsolgatni, nem meleg stb. így most már 3db van!
Tegnap kipróbáltam DMX-be összekötöttem a 2-őt! Így egyszerre hozza a kért programokat!
A gyerekek szobájában redőny lehúzva tök sötétben ilyen fénnyel terítenek! Kb. 3 méterre vetítettek fel a falra, jól látható, hogy nagyobb távolságban is hatásos! Teszteltem nappali fénynél és ilyen távolságra ua. úgy látható! Tehát egy világosabb lakodalomban is hatásos háttérfény!
A méretük és súlyuk röhej, a tudásuk kielégítő, hisz szabadon programozható, ha kell hang vezérelt, vagy automatán szépen lassan megy egyik színből a másikba, vagy a 3 alapszínt különböző dúsítással, mélységben állíthatod, ha kell stroboszkóp funkciót is tudnak, szabályozható tempó állítással! Mindamellett dmx programok tárháza!
Üdv: ZSolti
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 41
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
Zsolti. Milyen ledekkel van szerelve a tied? MErt már néztem én is annyi félét. Mindenképpen ilyent tervezek venni, mert egy lakodalmas felvételünkön egy gyöngyösi zenész használta és jól nézett ki, de annyi féle van árban és teljesítményben, hogy elveszik a halandó közte... 
- Zeneboy
- Moderátor
Model No + Description RGB Colour Splash Junior 4 Pack
Features 7 Colour Select, Fades, on-board Programs, Can use with DMX, Linkable or stand alone. Great Uplight, Drum Light. Wash
Leds 86 x 5mm (R:44, G:21, B:21)
Led Diodes Colour Green, Red, Blue,
Power Supply Universal Power 100-250V, 50/60HZ, 15W, May require Country adapter
Warranty 12months; Return to Manufacturer
Power Consumption 35W
Beam angle 45°
Projecting distance 8 to 10M
LED Expected Life 80,000 hours
Control system DMX 512 or Use Inbuilt Functions Via Dip-switch
DMX Channel 4 Channels
Connection 3 pins XLR-sockets
Input Voltage 100V~256VAC
Operating Voltage 24VDC
LED Current 320mA ±5%
Dimension 11.5 (Inner Diameter is 10, Height excluding bracket is 14.5)CM
Housing Metal. Black
Weight 1.0kgs±5%
Package Dimension 13*13*20CM
Features 7 Colour Select, Fades, on-board Programs, Can use with DMX, Linkable or stand alone. Great Uplight, Drum Light. Wash
Leds 86 x 5mm (R:44, G:21, B:21)
Led Diodes Colour Green, Red, Blue,
Power Supply Universal Power 100-250V, 50/60HZ, 15W, May require Country adapter
Warranty 12months; Return to Manufacturer
Power Consumption 35W
Beam angle 45°
Projecting distance 8 to 10M
LED Expected Life 80,000 hours
Control system DMX 512 or Use Inbuilt Functions Via Dip-switch
DMX Channel 4 Channels
Connection 3 pins XLR-sockets
Input Voltage 100V~256VAC
Operating Voltage 24VDC
LED Current 320mA ±5%
Dimension 11.5 (Inner Diameter is 10, Height excluding bracket is 14.5)CM
Housing Metal. Black
Weight 1.0kgs±5%
Package Dimension 13*13*20CM
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,
- Zeneboy
- Moderátor
Laci! Csatoltam fotót a hètvégén üzemeltek.
Világításban is látható, lejjebb kapcsolt világításnál, korrekt!
Üdv:Zeneboy
Világításban is látható, lejjebb kapcsolt világításnál, korrekt!
Üdv:Zeneboy
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Sziasztok!
Ezt a fényt rendeltem meg ma. A munkatársam most vett ilyet, és jó kis cuccnak tűnik. Magyar oldalakon 14300 Ft-ért ilyet nem kapni.
http://www.ebay.com/itm/Auto-3-Lens-18- ... 4ad7147caf
Ezt a fényt rendeltem meg ma. A munkatársam most vett ilyet, és jó kis cuccnak tűnik. Magyar oldalakon 14300 Ft-ért ilyet nem kapni.
http://www.ebay.com/itm/Auto-3-Lens-18- ... 4ad7147caf
Üdv.: Apelláta
- Apelláta
- Adminisztrátor
Nem is újságoltam, hogy pénteken megjött a lézerem Kínából! 
Nagyon frankó! Nekem eddig nem volt tapasztalatom velük, de ahogy néztem a neten a típusokat, meg a videóikat, nálunk 20-25 ezertől indulnak, de azok jóval egyszerűbbek. Az ezzel hasonló kategóriájúak 50-60 ezerbe kerülnek. Szerintem nagyon jó vétel volt még annak tudatában is, hogy a garanciát szinte lehetetlen érvényesíteni. Ja, és a vámot is sikerült megúsznom.
Sajnos a szombati buliban élesben nem volt lehetőségem kipróbálni, mert egy 49 éves osztálytalálkozón játszottam, elég időseknek. Nem tudom, hogy értékelték volna, ezért inkább nem vittem magammal. Ebbe a hónapban már a második ilyen korosztályos bulim. Már jövőre is lefoglaltak. A hétvégén meg egy 60 éves születésnapi szeánszra megyek. De hálás közönség, és ha ebből van pénz, akkor ezt is szívesen vállalom.
Sebaj, akkor majd két hét múlva lesz a főpróbája.
...persze itthon azért már kipróbáltam.
Nagyon frankó! Nekem eddig nem volt tapasztalatom velük, de ahogy néztem a neten a típusokat, meg a videóikat, nálunk 20-25 ezertől indulnak, de azok jóval egyszerűbbek. Az ezzel hasonló kategóriájúak 50-60 ezerbe kerülnek. Szerintem nagyon jó vétel volt még annak tudatában is, hogy a garanciát szinte lehetetlen érvényesíteni. Ja, és a vámot is sikerült megúsznom.
Sajnos a szombati buliban élesben nem volt lehetőségem kipróbálni, mert egy 49 éves osztálytalálkozón játszottam, elég időseknek. Nem tudom, hogy értékelték volna, ezért inkább nem vittem magammal. Ebbe a hónapban már a második ilyen korosztályos bulim. Már jövőre is lefoglaltak. A hétvégén meg egy 60 éves születésnapi szeánszra megyek. De hálás közönség, és ha ebből van pénz, akkor ezt is szívesen vállalom.
Sebaj, akkor majd két hét múlva lesz a főpróbája.
...persze itthon azért már kipróbáltam.
Üdv.: Apelláta
- Mcmiki
- VIP
- Hozzászólások a témában: 17
- Hangszer: Roland Bk-5
- Adott köszönetek: : 2655 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 712 alkalommal
Gratulálok az új lézerhez, biztosan szeretni fogják a bulikban,föleg a fiatalabb korosztály kedveli a lézer fényeket!
Ha valamikor idöd engedi, tudnál késziteni egy rövid kis videót,hogy is viselkedik, én is szeretnék legalább jövöre böviteni egy kisebb lézerrel!
Köszi elöre is!
Ha valamikor idöd engedi, tudnál késziteni egy rövid kis videót,hogy is viselkedik, én is szeretnék legalább jövöre böviteni egy kisebb lézerrel!
Köszi elöre is!
Üdv. Miki!
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 41
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
Annak idején én használtam 4 ablakos lézert, de igazán jól, csak füsttel együtt nézett ki, mert egyébként a lézer lényege lemaradt. Füsttel nagyon jó volt, de a felnőttek a legkisebb füsttől is prüszköltek a buliban.
A lézernek akkora fényereje volt, hogy a többi fényt teljesen elnyomta...
A lézernek akkora fényereje volt, hogy a többi fényt teljesen elnyomta...
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 62
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 979 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2473 alkalommal
Ezeknek a füstgépeknek nem lesz bajuk, ha bedugom és órákig nem "füstöltetem" őket?
Ha rátaposok, akkor egyszerre kinyomja az összes benne lévő füstöt? Vagy úgy is működik, hogy csak egy másodpercig füstöltetem?
Ha nem teszek illatanyagot a folyadékba, akkor milyen illata van? Van egyáltalán illata?
Én nagyon gondolkodom rajta...természetesen a legolcsóbbat veszem...ha veszek...
Ha rátaposok, akkor egyszerre kinyomja az összes benne lévő füstöt? Vagy úgy is működik, hogy csak egy másodpercig füstöltetem?
Ha nem teszek illatanyagot a folyadékba, akkor milyen illata van? Van egyáltalán illata?
Én nagyon gondolkodom rajta...természetesen a legolcsóbbat veszem...ha veszek...