|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Személyes (zene/zenész) kedvencem
Moderátor: Moderátorok
- Attila
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 6
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 32
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4584 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Re: Személyes (zene/zenész) kedvencem
Most egy másfél órája járt az utcánkban a Jolly "művész úr", volt szerencsénk köszönni egymásnak. Pont a lányomat vittem ki korcsolyázni tanítani, mikor Márta Jocitól (az a srác, kiről meséltem, hogy eszméletlen hangszerparkja van, meg tőle van a Beyer mikrofonom) jött kifelé. Én nem ismertem fel, csak mikor Joci a nevén szólította, akkor tudtam meg. Szoktak nála páran megfordulni. Biztos, hogy van köztük jó pár "mulatós sztár", de én nem ismerem fel őket. Amúgy is rossz az arcmemóriám.
Egyébként én sem játszom a nótáját, de még eddig nem is nagyon kérték tőlem, talán csak egyszer. Viszont ha sokan kérnék, én nem zárkóznék el a megtanulásától, hisz semmivel sem gagyibb nóta, mint egy Pille-Pille, Kék a szeme, Szállj el kismadár, Szájber gyerek, Obladi-Oblada stb.. És ahol én mozgok, ott sokszor kell ezeket is játszani. Nem állítom, hogy nekem ezek tetszenek, de én szolgáltató vagyok, és ha meg akarok élni a piacon, akkor felénk erre is szükség van. Nyilvánvaló Tomi helyzetében én is magasabb mércét állítanék. ...de hangsúlyozom, hogy jelenleg én sem játszom eme "remekművet".
Egyébként én sem játszom a nótáját, de még eddig nem is nagyon kérték tőlem, talán csak egyszer. Viszont ha sokan kérnék, én nem zárkóznék el a megtanulásától, hisz semmivel sem gagyibb nóta, mint egy Pille-Pille, Kék a szeme, Szállj el kismadár, Szájber gyerek, Obladi-Oblada stb.. És ahol én mozgok, ott sokszor kell ezeket is játszani. Nem állítom, hogy nekem ezek tetszenek, de én szolgáltató vagyok, és ha meg akarok élni a piacon, akkor felénk erre is szükség van. Nyilvánvaló Tomi helyzetében én is magasabb mércét állítanék. ...de hangsúlyozom, hogy jelenleg én sem játszom eme "remekművet".
Üdv.: Apelláta
- Attila
- VIP
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Egy fajta megalkuvás kell az életben (a házasságban is). A zenélésben úgyszintén, de azért ennyire nem szabadna ! Én nem tudok. Mindenkinek kell legyen egy önbecsülése, önértékelése, tudnia kell meddig lehet elmenni a hülyeségben. Kemény szavak, tudom és elnézést kérek érte. Nem attól fognak jónak tartani, hogy majmolunk néhány csapnivaló "csindaradtát". Mert ha igen, az a társaság nem nekem való. Apelláta, többre tartalak téged és még sok más fórumtagot is, és azt szeretném érzékeltetni, hogy nekünk kell kordába tartani ezt a fajta "túlkapást", hogy ne menjen még inkább bolondba a zenei ipar.
Atti
-
bingyo24
- Kiemelt tag
- Hangszer: tyros 3
- Adott köszönetek: : 52 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 64 alkalommal
- sanyika077
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: Yamaha Psr S900
- Adott köszönetek: : 6 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 17 alkalommal
-
bingyo24
- Kiemelt tag
Szerintem ez az utolso szeria lesz kar hogy a 4-es Tyrosbol nem csinaltak 6 es fel oktavost,mert akkor nem kene az otos egyaltalan Udvsanyika077 írta:Nagyon brutláis hangszer szerintem![]()
-
bingyo24
- Kiemelt tag
Egyet ertek tokeletesen igazad van.Attila írta:Egy fajta megalkuvás kell az életben (a házasságban is). A zenélésben úgyszintén, de azért ennyire nem szabadna ! Én nem tudok. Mindenkinek kell legyen egy önbecsülése, önértékelése, tudnia kell meddig lehet elmenni a hülyeségben. Kemény szavak, tudom és elnézést kérek érte. Nem attól fognak jónak tartani, hogy majmolunk néhány csapnivaló "csindaradtát". Mert ha igen, az a társaság nem nekem való. Apelláta, többre tartalak téged és még sok más fórumtagot is, és azt szeretném érzékeltetni, hogy nekünk kell kordába tartani ezt a fajta "túlkapást", hogy ne menjen még inkább bolondba a zenei ipar.
-
bingyo24
- Kiemelt tag
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 32
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4584 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Egyedül a gitár hangszínek fogtak meg. Azok viszont nagyon frankók!sanyika077 írta:Nagyon brutláis hangszer szerintem![]()
Viszont kopik a Yamaha felirat felőli hátsó sarkán a festék. Igazi Tyros.
Üdv.: Apelláta
- vigo01
- VIP
- Hozzászólások a témában: 38
- Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
- Adott köszönetek: : 243 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 418 alkalommal
A dal elő van adva.
Georgia On My Mind (Album Version)
Ella Fitzgerald
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A