|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Használhatósági tapasztalatok - billentyűs hangszerek
Moderátor: Moderátorok
- Zeneboy
- Moderátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 24
- Hangszer: Korg Pa3 x
- Adott köszönetek: : 1067 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 882 alkalommal
Re: Használhatósági tapasztalatok - billentyűs hangszerek
Amint forintálisan kiszámolod nekem mennyibe van a hangszoro a pa900-ban, talán még értelmes is lenne a közbeszólásod...
Nem ez volt a kérdés...
Nem ez volt a kérdés...
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 39
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 973 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2460 alkalommal
Neked a pénz nem kérdés...ez tudjuk...Zeneboy írta:Nem ez volt a kérdés
- Zeneboy
- Moderátor
Megint személyeskedsz, de egy ki....ott értelmes szakmai hozzászólásod nincs a témával kapcsolatosan!
Árán kívül van bármi infód? Hogy csatlakozik? Hány wattos? Hány utas? Adható külön beállítás vagy simán csak szól ahogy a Sokol rádiót megalkották?
Ennek van ára, mert a pa3 felsőkategória, és nem a hangszórón van a hangsúly, akinek kell megveszi! A pa900 inkabb még a home keyboardategória, ahol fontosabb hogy legyen hangszóró....
Kár volt visszanéznem a fórumra, meghagyom az ilyen dilektáns személyeskedő figuráknak, hogy osszák az észt, aki életében 2 cuccot nem hallott, mert még az utk.re is sajnálta a pénzét... Ennek ellenére olyan élettapasztalattal rendelkezik, hogy másokat befolyásol egy elvileg szakmai fórumon, közben csak annyit tud róla, hogy az ő penztárcájához sok...
Gratulálok Qgli...
Árán kívül van bármi infód? Hogy csatlakozik? Hány wattos? Hány utas? Adható külön beállítás vagy simán csak szól ahogy a Sokol rádiót megalkották?
Ennek van ára, mert a pa3 felsőkategória, és nem a hangszórón van a hangsúly, akinek kell megveszi! A pa900 inkabb még a home keyboardategória, ahol fontosabb hogy legyen hangszóró....
Kár volt visszanéznem a fórumra, meghagyom az ilyen dilektáns személyeskedő figuráknak, hogy osszák az észt, aki életében 2 cuccot nem hallott, mert még az utk.re is sajnálta a pénzét... Ennek ellenére olyan élettapasztalattal rendelkezik, hogy másokat befolyásol egy elvileg szakmai fórumon, közben csak annyit tud róla, hogy az ő penztárcájához sok...
Gratulálok Qgli...
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 39
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 973 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2460 alkalommal
Erről van szó!Zeneboy írta:A pa900 inkabb még a home keyboardategória
Erre akarja használni...otthoni ( home ) muzsikálásra.....akkor most ki is a dilettáns?
- viskib
- VIP
- Hozzászólások a témában: 27
- Hangszer: YAMAHA
- Adott köszönetek: : 855 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1298 alkalommal
Tud nekem valaki erről nekem valami információt mondani?
érdekelne menyire stabil, lefagy-e? minőség? hangnyomás s.t.b tudását azt ismere, élőzenéhez kell 1- ének 1 szinti
http://www.mackie.com/products/dlseries ... 806_SS.pdf
érdekelne menyire stabil, lefagy-e? minőség? hangnyomás s.t.b tudását azt ismere, élőzenéhez kell 1- ének 1 szinti
http://www.mackie.com/products/dlseries ... 806_SS.pdf
Ricsike
- Zeneboy
- Moderátor
Szia!
Úgy tudom a lefagyás csak az ipadtól függ! Alapvetően ha azon nem dolgoztatod agyon a cuccokat, akkor azt az 1 alkalmazást elviszi! Ipad2 - 3 al hallottam problémákat...a 4-es gen. Illetve air már egyébként is erősebb!
Amit még hallottam, hogy tud késni a beállítás ha nem stabíl a jel...
Ősszességében nekem is tetszik... Ezt sajnos még élőben nem próbálhattam! Majd ha Malko benéz ő kézzelfoghatóan elmondja milyen mert próbálta!
Én a Qsc-t várom! Azzal is van valami,mert fél évvel nem hiába tolták el a hívatalos értékesítést! A Line touch mixere is baró! Tetszet a kezelhetősége! Viszont nem tudom, line vagyis saját hangrendszer nélkül is megállná e a helyét!
Úgy tudom a lefagyás csak az ipadtól függ! Alapvetően ha azon nem dolgoztatod agyon a cuccokat, akkor azt az 1 alkalmazást elviszi! Ipad2 - 3 al hallottam problémákat...a 4-es gen. Illetve air már egyébként is erősebb!
Amit még hallottam, hogy tud késni a beállítás ha nem stabíl a jel...
Ősszességében nekem is tetszik... Ezt sajnos még élőben nem próbálhattam! Majd ha Malko benéz ő kézzelfoghatóan elmondja milyen mert próbálta!
Én a Qsc-t várom! Azzal is van valami,mert fél évvel nem hiába tolták el a hívatalos értékesítést! A Line touch mixere is baró! Tetszet a kezelhetősége! Viszont nem tudom, line vagyis saját hangrendszer nélkül is megállná e a helyét!
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 63
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1920 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2917 alkalommal
Egerben a TPC-nél ilyenekkel hangosítanak. A vélemény egyértelműen pozitív. Akit érdekel a cucc, ott meghallgathatja, kipróbálhatja... 
- B-Trió
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: Yamaha Psr S700, gitár, basszus
- Kapott köszönetek: : 17 alkalommal
Sziasztok!
Korg I30-t szeretnék venni. Ha van valakinek személyes tapasztalata a hangszerről, szivesen venném, ha megosztaná!
Köszi:))
Korg I30-t szeretnék venni. Ha van valakinek személyes tapasztalata a hangszerről, szivesen venném, ha megosztaná!
Köszi:))
- B.Bazsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 25
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1047 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1473 alkalommal
Szia B-Trió!
Én sajnos nem tudok ez ügyben segíteni, de ha jól emlékszem talán Bubamara barátunk az akinek volt/van Korg I30. Én csak hallottam róla, sokat és jót, dicsérik, " jó vas" tudomásom szerint, de bővebbet az illetékesek fognak tudni mondani.
Én sajnos nem tudok ez ügyben segíteni, de ha jól emlékszem talán Bubamara barátunk az akinek volt/van Korg I30. Én csak hallottam róla, sokat és jót, dicsérik, " jó vas" tudomásom szerint, de bővebbet az illetékesek fognak tudni mondani.
Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.
- viskib
- VIP
- Hozzászólások a témában: 27
- Hangszer: YAMAHA
- Adott köszönetek: : 855 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1298 alkalommal
Meg lett a választásunk eredménye
remélem nem veszitek tolakodásnak ha itt is megosztom veletek mire is jutottunk 
Allen&Heath mixwizard 14:4:2 (4 parametikus eq, 2 közép parametikával)
T.C M350 effekt proci de nagyon jó compressor is van benne tökéletesen használható
Allen&Heath mixwizard 14:4:2 (4 parametikus eq, 2 közép parametikával)
T.C M350 effekt proci de nagyon jó compressor is van benne tökéletesen használható
Ricsike