De még annyira új vagyok..mint a hangszerem!!!
Jó éjt mindenkinek:-)
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Még most sem értem, hogy minek a 192 KHz?ibanezfan írta:az újabb progik meg 192khz-et is tudják, tehát nem árt ilyen hangkártya
Egy számtani példa: a digitalizálás tulajdonképpen az analóg jel minél pontosabb lekövetése. Nem mindegy, hogy a művelet elején, vagy a végén butítasz le, kerekítesz valamit.---Qgli--- írta:Még most sem értem, hogy minek a 192 KHz?
Hol fogod meghallgatni? A hagyományos Cd lejátszók nem ismerik a 192KHz-et!