|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
-
kissata
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 61
- Hangszer: KORG PA4X
- Adott köszönetek: : 933 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1003 alkalommal
Re: Korg - Technikai kérdések/válaszok
Szia malko!
Az azért érdekes az SW XT 4.09-ben,hogy a Pa2xpro-ra konvertálás még működik,azt beolvassa a pa3x,illetve a pa3x módban a többi ugyanabban a SET-ben található nem konvertált sílusokat is kimentve sincs probléma.
Az azért érdekes az SW XT 4.09-ben,hogy a Pa2xpro-ra konvertálás még működik,azt beolvassa a pa3x,illetve a pa3x módban a többi ugyanabban a SET-ben található nem konvertált sílusokat is kimentve sincs probléma.
- Gyuley
- VIP
- Hozzászólások a témában: 28
- Hangszer: Cubese 10 pro Absolute 3.NI k11 Ultimate.Yamaha 3K
- Adott köszönetek: : 752 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 811 alkalommal
Malkó!
És mi van ha mondjuk átkonvertálod Pa2x-re, ha azt beveszi a Pa3X gyomra, akkor már majd lehet alakítgatni a hangszeren,így is úgyis sokat kell igazítani még rajta utólag!
És mi van ha mondjuk átkonvertálod Pa2x-re, ha azt beveszi a Pa3X gyomra, akkor már majd lehet alakítgatni a hangszeren,így is úgyis sokat kell igazítani még rajta utólag!
"Zenész vagyok, és ez így jó, a zenétől szebb nekem nincsen,
dallamokból áll életem, általuk létezem"
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 299
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
- Gyuley
- VIP
Atti!
Én csináltam pár éve a Pa500 musikant-ra yami stílusokat, és egész jók lettek, bár lövésem nincs hogy most hol vannak a vinyón, lehet azon volt ami beadta a kulcsot tavaly!
Meg lehet csinálni,csak idő, és kitartás kérdése a dolog
Én csináltam pár éve a Pa500 musikant-ra yami stílusokat, és egész jók lettek, bár lövésem nincs hogy most hol vannak a vinyón, lehet azon volt ami beadta a kulcsot tavaly!
Meg lehet csinálni,csak idő, és kitartás kérdése a dolog
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 327
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 973 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2460 alkalommal
Olvasgatom itt a dolgokat.
Régebben ( 10 éve ) még én is kínlódtam az ilyen konvertálásos, javítgatásos marhaságokkal, de végül mindig rájöttem, hogy az a legegyszerűbb megoldás, ha megcsinálom a stílust a 0-ról kezdve. Van ezekben a hangszerekben fajin stílusszerkesztő, nem egy nagy dolog vele megcsinálni a stílust. És azzal biztos nem lesz gond a betöltésnél. Fel fogja ismerni mindig.
Régebben ( 10 éve ) még én is kínlódtam az ilyen konvertálásos, javítgatásos marhaságokkal, de végül mindig rájöttem, hogy az a legegyszerűbb megoldás, ha megcsinálom a stílust a 0-ról kezdve. Van ezekben a hangszerekben fajin stílusszerkesztő, nem egy nagy dolog vele megcsinálni a stílust. És azzal biztos nem lesz gond a betöltésnél. Fel fogja ismerni mindig.
- Gyuley
- VIP
Adatlap
Fajl neve: Tyros to Korg
Marka: Korg
Szeria: Pa
Tartalom: Stílusok
Stilus: Vegyes
Leiras:
Gábor!
Ha sokáig használtál volna Yamahát, akkor te is keresnéd azokat a nagyon jól kidolgozott stílusokat,amik soha nem voltak a Korgok erősségei, és még mindig egyszerűbb, és gyorsabb átkonvertálni, és hozzáigazítani, mint megcsinálni 0-ról, pláne úgy, hogy meg sem tudod hallgatni azokat a stílusokat részletesen, vagy Yami híján sehogyan sem!
Malkó!
Nem tudom ez használható-e, de egy próbát megér mindenképpen, ezt találtam itthon a gépemen!
Fajl neve: Tyros to Korg
Marka: Korg
Szeria: Pa
Tartalom: Stílusok
Stilus: Vegyes
Leiras:
Gábor!
Ha sokáig használtál volna Yamahát, akkor te is keresnéd azokat a nagyon jól kidolgozott stílusokat,amik soha nem voltak a Korgok erősségei, és még mindig egyszerűbb, és gyorsabb átkonvertálni, és hozzáigazítani, mint megcsinálni 0-ról, pláne úgy, hogy meg sem tudod hallgatni azokat a stílusokat részletesen, vagy Yami híján sehogyan sem!
Malkó!
Nem tudom ez használható-e, de egy próbát megér mindenképpen, ezt találtam itthon a gépemen!
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 469
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1920 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2917 alkalommal
Én egyetlen stílust hiányolok a Musikantból, ami a Tyrosban benne volt, ezt pedig a PubPiano. Ha valaki ezt rendesen Yamahára tudná konvertálni, akkor nagyon megköszönném. Én megpróbálkoztam vele, de meg sem közelítette nemhogy a többi Musikant stílus megszólalását, de még a Yamaháét sem... 
-
malko
- VIP
- Hozzászólások a témában: 22
- Hangszer: yamaha Genos2
- Adott köszönetek: : 220 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 784 alkalommal
Asterix írta: Ha valaki ezt rendesen Yamahára tudná konvertálni, akkor nagyon megköszönném.
Na most akkor yamahára kell vagy korgra?
Zaj keltő források: Yamaha Genos2, Allen&Heath SQ-5, Dbx Venu 360, Presonus 328Ai, Presonus 312Ai, 6db Kv2 audio sub, Neumann kms105
-
malko
- VIP
- Hozzászólások a témában: 22
- Hangszer: yamaha Genos2
- Adott köszönetek: : 220 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 784 alkalommal
Köszönöm Gyuley átnézem hátha találok valamit benne.
Zaj keltő források: Yamaha Genos2, Allen&Heath SQ-5, Dbx Venu 360, Presonus 328Ai, Presonus 312Ai, 6db Kv2 audio sub, Neumann kms105
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 299
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat: