---Qgli--- írta:Én is láttam az adatait, tényleg nagyon jók, csak Magyarországon nem lehet sehol meghallgatni. Ilyen teljesítményt és Db-t 180.000 Ft-ért nem lehet találni az biztos. Egy dolog aggasztott: MADE IN CHINAlacalaca írta:sziasztokvalaki valamit hallott -e az E.V ELX 112P aktiv hangfalrol
az adatai jok es az ara is elfogadhato .Irjatok ha tudtok vmit.
Bár erre sokan mondják hogy manapság már minden kínai...hát, azért nem én leszek az első, aki kipróbálja az biztos...
Nekem egy a véleményem erről így látatlanba!
"Túl szép, hogy..."
A topról eleve nehéz elhinnem..A specjében van egy diagram! A top még 100dB érzékenységet sem éri el, ráadásul a lineáris jelátviteltől eléggé messze van! Van 1-2 aggasztó beesés az ábrán ! Ha valaki megnézi a passzív és aktív specjét, az is érdekes! A passzív 10-es freki átvitele elég érdekes! -10dB nél 55hz-20Khz, -3dBnél már csak 82-18 ua ez... Aktívnál meg 50-20, és 60-18... kicsit kerekek ezek a számok nekem:)
Ráadásul a láda érzékenysége is sokat mondó! 94dB!
Tudom adatok, csak már nem 1-szakitól hallottam, hogy mennyire csalnak a nagy márkák is az adatlapokkal! Ha kiméri az ember meg jön a csalódás!
Az ára jöhet onnan, hogy full chinai de ezt is onnan közelítem meg, hogy amikor a Yamahát is elkezdték USa helyett ott gyártani, hirtelen leesett az ára a CLUB V nek kb hangra és színvonalra már kár, hogy vele párhuzamosan butácska lett. Hangosítóktól tudom, hogy a sugárzók is gyengébbek, tartóssággal is bajok lettek! Lásd volt aminél 1-2 év alatt elszállt a titán magas...
A másik, hogy lehet egy láda 1000watt!Kérdés az,hogy jobb ha ordít de bántóan vagy szól halkabban kellemesebb hangképpel!
Legutóbb a Trevis 08-ast összeeresztettük a K12"es QSC-el! Hangosabb volt, nem is csoda! Míg az én toppom 350-180Watt Bi-Amp és 123-124dB maxSPL-t tud, addig a k12-es 2x500W/Amit nem is értek-../ 131dB -SPL! 3dB már hallható 6 már érzékelhető különbség! Itt meg 8-9dB különbség van az adatlapok alapján! Hangerőben még sem volt 2x hangosabb...
Én mindig is néztem az adatlapokat, de inkább a saját fülemnek hittem! Meg kell hallgatni, mert ennyi pénzért biztatóak az alap adatok! De a lényeg sajnos a részletekben lesz!
Jah: Remélem Regec ha benéz, majd alátámassza, mikor clipelésig, vagy alatta picivel hallgattuk a 2db 8"-ast széles sávba, hogy hallott e zavaró zörejt... Mert Apelláta arra panaszkodott hogy pesten hallott...
Üdv: Zeneboy