Akkor nem csak az én véleményem, hogy UFO a csaj.malko írta:T olyan tudás van a kezébe és a fejébe ami arra enged következtetni, hogy ez valószínűleg
egy földönkívüli vagy trükk felvétel:) Na további szép estét! Megyek gyakorolni."
Üdv Enikő
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Sajat magunk altal eloadott zenek, CD-video felvetel
Moderátor: Moderátorok
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 55
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Re: Sajat magunk altal eloadott zenek, CD-video felvetel
Buba
- mamfi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 13
- Hangszer: fender stratocaster 60s classic player
- Adott köszönetek: : 326 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 350 alkalommal
Ja,ja még a keze sem áll jól!!! 
mamfi
[font=fantasy]"Jobban szeretek zenélni, mint tudok"[/font][dropshadow=blue][/dropshadow]
[font=fantasy]"Jobban szeretek zenélni, mint tudok"[/font][dropshadow=blue][/dropshadow]
- goozl
- Kiemelt tag
- Hangszer: Korg Pa1X Pro,Roland GT6,GT10, Fender Strat kópia.
- Adott köszönetek: : 271 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 325 alkalommal
- Kapcsolat:
Nos kérem az első próbálkozásunk a mostani formációval. Kicsit kezdetleges állapotban. Nem én éneklek, hanem Tibi barátom aki roppant lelkes, ám még annyira nem jó énekes. Viszont remek frontember. A formáció 3 hónapja létezik 3 fővel, Bilentyű gitár, és 3 ének.
Erről még a gitár és a perka hiányzik.
Kéretik megkritizálni.
A Korgot még nem sikerült rendesen beállítani, mert sajnos építkezés közben ez nem könnyű feladat.
Majd télen...Egyenlőre különösebb mélyebrreható beállítások nélkül így szól jelenleg. Ha kíváncsiak Vagytok lesz még több is hamarosan.
http://www.4shared.com/music/L9SMDSwl/R ... kirly.html
Erről még a gitár és a perka hiányzik.
Kéretik megkritizálni.
A Korgot még nem sikerült rendesen beállítani, mert sajnos építkezés közben ez nem könnyű feladat.
Majd télen...Egyenlőre különösebb mélyebrreható beállítások nélkül így szól jelenleg. Ha kíváncsiak Vagytok lesz még több is hamarosan.
http://www.4shared.com/music/L9SMDSwl/R ... kirly.html
Hangtechnikus, rendszer Dynacord Forum Line 2*15KW, Yamaha 02R digit, Soundtracks Megas Monitor, Studiomaster Horizon powermixer, Studiomaster Gold 16/8/16: Hangszer: Korg PA 1XPRO.
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 152
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Szia Goozl!
Ha már kimondottan kérted, akkor az észrevételeim.
+:
- jól szét vannak panorámázva a sávok
- tettszik a vokál ének
-:
- nekem egy testesebb pergő hiányzik
- az ének a gitár szóló utáni résztől többször alul intonált
Várjuk a következőt!

Ha már kimondottan kérted, akkor az észrevételeim.
+:
- jól szét vannak panorámázva a sávok
- tettszik a vokál ének
-:
- nekem egy testesebb pergő hiányzik
- az ének a gitár szóló utáni résztől többször alul intonált
Várjuk a következőt!
Üdv.: Apelláta
-
cralusso
- Blogbejegyzések: 1
Goozi kollega - druszam !
Eloszor is - ekes pelda, hogy igy kell szolni egy jo kis tiszta felvetelnek Nagyon tetszik az egyszeruseg, de megis vittetek bele sajat dolgokat, amit mindig is kedveltem !
Az enekes hangja nagyon jo, csak beszeld ra, hogy az ilyen rockos szamokat kicsit rekesztve a hangokat, ugymond dirty modon - kicsit piszkosabban enekelje es mindjart lesz egy par kollegad innen, hogy pont akkor fognak csak majd csak kritizalni, mert nem tudjak utanatok csinalni !
CSAK IGY TOVABB !
Eloszor is - ekes pelda, hogy igy kell szolni egy jo kis tiszta felvetelnek Nagyon tetszik az egyszeruseg, de megis vittetek bele sajat dolgokat, amit mindig is kedveltem !
Az enekes hangja nagyon jo, csak beszeld ra, hogy az ilyen rockos szamokat kicsit rekesztve a hangokat, ugymond dirty modon - kicsit piszkosabban enekelje es mindjart lesz egy par kollegad innen, hogy pont akkor fognak csak majd csak kritizalni, mert nem tudjak utanatok csinalni !
CSAK IGY TOVABB !
- vladimirmusic
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 55
- Hangszer: Korg pa 60
- Adott köszönetek: : 732 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 570 alkalommal
Ha ebből kihúzom a definiciót, akkor az azt jelenti (szerinted), hogy az OneManBand nagyon alacsony szinten van (Low Position).almatom írta: mert így ez onemanband megszólalás.
Ez érthető csak abban az esetben, ha az Arranger-on használva van csak a Lower manual (Accompaniment section) az Upper manual nélkül, mert e zenész nem tudja mit játszon, mit csináljon a jobb kezével...
De, akkor az nem lehet OneManBand, hanem OneHandBand és normális,hogy akkor írod:
Üdv.És ami a legfontosabb nekem: hogy a felvételbôl lehessen kihallani a triót.
Vladimir
It´s easy to play any musical instrument:
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
It´s easy to play any musical instrument:
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
- Picasso †
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 21
- Hangszer: GW-8,
- Adott köszönetek: : 940 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 585 alkalommal
Szia Goozl,
A vokálok tetszenek, a pergőn "húzz" egy picit, mert kevéske, az élő gitár naggyon hiányzik, szerintem lehetne egy picivel gyorsabb +4-5, Cralusso Laci jól mondta, hogy egy kicsit "szőrösebb" hanggal énekelje az énekes, és azért én ajánlom, hogy az eredetibe is hallgasson bele még 1-2x, hogy a nótában lévő ének frazírokat leszedje fülre, mert ezek adják a nóta ízét!!!!!...
Jó lesz ez, egy picit kell csiszolni rajta...
Pacsi
A vokálok tetszenek, a pergőn "húzz" egy picit, mert kevéske, az élő gitár naggyon hiányzik, szerintem lehetne egy picivel gyorsabb +4-5, Cralusso Laci jól mondta, hogy egy kicsit "szőrösebb" hanggal énekelje az énekes, és azért én ajánlom, hogy az eredetibe is hallgasson bele még 1-2x, hogy a nótában lévő ének frazírokat leszedje fülre, mert ezek adják a nóta ízét!!!!!...
Jó lesz ez, egy picit kell csiszolni rajta...
Pacsi
Picasso
- viskib
- VIP
- Hozzászólások a témában: 245
- Hangszer: YAMAHA
- Adott köszönetek: : 855 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1298 alkalommal
Én is gratulálok bár nem az én stilem... de ami jó az jó 
Ricsike
-
bohocotto
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 40
- Hangszer: ketron audya 5 volt.már sx 900
- Adott köszönetek: : 81 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 111 alkalommal
Sziasztok.Nem szól rosszul a muzsika.Véleményem szerint gyúrd össze az eddig irtakat,s nagyon ott lesz!!!
Az ének nekem is egy kicsit túlartikulált,s nem lelkes...
Az ének nekem is egy kicsit túlartikulált,s nem lelkes...
- goozl
- Kiemelt tag
- Hangszer: Korg Pa1X Pro,Roland GT6,GT10, Fender Strat kópia.
- Adott köszönetek: : 271 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 325 alkalommal
- Kapcsolat:
Köszönöm szépen a tanácsokat!
Az énekes abszolút kezdő és nagyon lelkes még ha nem is látszik annyira az éneklésen.
A vokálok tényleg hangosak azt le kell majd húzni..
A pergőt pedig direkt cseréltem le természetesebb hatásúra. Élőben koppanósabb erőteljesebb pergőt használunk.
A felvételt gyorsan kellett összedobni egy este alatt így nem maradt idő a gitárra majd az is rákerül..
Kértek egy demót mely egyenlőre itt tart.
Köszönöm a kritikákat és nagyon jól esik, hogy őszintén elmondjátok ami nem tetszik és ha lehet kérnem a továbbiakban is maradjon így!
Üdv: Laci
Az énekes abszolút kezdő és nagyon lelkes még ha nem is látszik annyira az éneklésen.
A vokálok tényleg hangosak azt le kell majd húzni..
A pergőt pedig direkt cseréltem le természetesebb hatásúra. Élőben koppanósabb erőteljesebb pergőt használunk.
A felvételt gyorsan kellett összedobni egy este alatt így nem maradt idő a gitárra majd az is rákerül..
Kértek egy demót mely egyenlőre itt tart.
Köszönöm a kritikákat és nagyon jól esik, hogy őszintén elmondjátok ami nem tetszik és ha lehet kérnem a továbbiakban is maradjon így!
Üdv: Laci
Hangtechnikus, rendszer Dynacord Forum Line 2*15KW, Yamaha 02R digit, Soundtracks Megas Monitor, Studiomaster Horizon powermixer, Studiomaster Gold 16/8/16: Hangszer: Korg PA 1XPRO.