|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Hibák jelzése
Moderátor: Moderátorok
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 17
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Re: Hibák jelzése
De nekem nem ezért csinálta már valamikor ezt. Még egy pár hete is volt ilyen, hogy a munkahelyemen azt jelezte, hogy üzenetem van, és ha jól emlékszem kettőt jelzett. Mikor meg akartam nézni, ott meg nem volt elolvasatlan. Itthon aztán mikor ismét beléptem, nem volt ilyen. És nem volt teli a postaládám! És már kétszer is volt ilyen. 
Üdv.: Apelláta
- Sambácsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: Yamaha Tyros2,Yamaha F310-TBS, YRS 23.
- Adott köszönetek: : 641 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 409 alkalommal
Szervusz!vladimirmusic írta:Töröljétek a felesleges üzeneteket a PÜ mappa-ból!
Légy szíves áruld el, hogyan lehet törölni az üzeneteket a mappából.
Üdv.Sambácsi.
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 10
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2909 alkalommal
- vladimirmusic
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 11
- Hangszer: Korg pa 60
- Adott köszönetek: : 732 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 570 alkalommal
Felhasználói vezérpult (új üzenet) --> click rá;
Üzenetek megtekintése: Bejövő (a bal oldalon lehet kiválasztani a Kimenőt is);
A mappa alján van opció: megjelölés fontosként--> click rá--> megjelen az opció: kijelöltek törlése--click rá-->kijelölés click-el (a jobb oldalon) a kis kockára és --->click mehet!
Kérdezi még egyszer: Biztosan törölni akarod az összes kijelölt üzenetet? -->Igen!
Üdv.
Üzenetek megtekintése: Bejövő (a bal oldalon lehet kiválasztani a Kimenőt is);
A mappa alján van opció: megjelölés fontosként--> click rá--> megjelen az opció: kijelöltek törlése--click rá-->kijelölés click-el (a jobb oldalon) a kis kockára és --->click mehet!
Kérdezi még egyszer: Biztosan törölni akarod az összes kijelölt üzenetet? -->Igen!
Üdv.
Vladimir
It´s easy to play any musical instrument:
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
- Asterix
- Globális Moderátor
Köszönöm a leírást, de ez nem oldja meg a problémát. 70 bejövő és 50 elküldött üzenetem van. Semelyik üzenet nem jelenik meg olvasatlanként, mégis 1 üzenetet jelez. Amikor bejövő üzeneteim vannak, kiírja, hogy mennyi. Amikor belépek az üzenetekhez, akkor ez a szám automatikusan lenullázódik, függetlenül attól, hogy elolvasom-e a levelet, vagy sem. Nálam nem lenullázódik, hanem "leegyesedik"...
- vladimirmusic
- Globális Moderátor
Hogy van e hiba, megtudhatnád - csak ha kitörölnéd az összes bejövő/kimenő/elküldött üzenetet.
Üdv.
Üdv.
Vladimir
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
- Asterix
- Globális Moderátor
Nem véletlenül nem töröltem ki a többi üzenetet, azokra ugyanis szükségem van.
Majd valamelyik admin megoldja a problémát. Nem először fordul elő és mindig megoldották.

Majd valamelyik admin megoldja a problémát. Nem először fordul elő és mindig megoldották.
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 17
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Szia Asterix!
Mint az előző oldalon írtam, már jártam én is így nem egyszer. A megoldást én sem tudom.
Illetve egy kérdés. Milyen böngészőt használsz? Mert nálam mindig a melóba fordult elő, ahol Firefox van, otthon pedig soha, ahol meg Chrome. A Hangmesteren például meg a Chrome hülyéskedik, hogy duplázza a megírt üzeneteket, és a Firefox nem csinál ilyet. Ez csak egy ötlet, de nem biztos, hogy ebben az esetben ezen múlik.
Mint az előző oldalon írtam, már jártam én is így nem egyszer. A megoldást én sem tudom.
Illetve egy kérdés. Milyen böngészőt használsz? Mert nálam mindig a melóba fordult elő, ahol Firefox van, otthon pedig soha, ahol meg Chrome. A Hangmesteren például meg a Chrome hülyéskedik, hogy duplázza a megírt üzeneteket, és a Firefox nem csinál ilyet. Ez csak egy ötlet, de nem biztos, hogy ebben az esetben ezen múlik.
Üdv.: Apelláta
- vladimirmusic
- Globális Moderátor
A cél az, hogy minnél kevesebb "anyaggal" legyen terhelve a Fórum.Asterix írta:Nem véletlenül nem töröltem ki a többi üzenetet, azokra ugyanis szükségem van.
A fontos üzeneteket, amire esetleg szükséged van, vagy lesz...tárolhatod zip-elve Új mappa-ba--> pld. My Documents-->fontos Üzenetek.
Üdv.
Én a Firefox 22.0 böngészőt használom és nem volt semmilyen problémám.Apelláta írta: Illetve egy kérdés. Milyen böngészőt használsz?
Üdv.
Vladimir
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
- Asterix
- Globális Moderátor
Megtaláltam a megoldást. Volt egy visszafogott bejövő üzenetem a telt mappa miatt, pedig sosem volt megtelve. Most is 38%-ban van csak telve...