Az tényleg dicséretes dolog, meg kúrva jó érzés (már akinek persze) ha az ember tud alkotni valamit, ami neki örömet okoz, ami a hasznára válik és elmondhatja, hogy azt ő csinálta! Viszont, nem biztos, hogy meg bírja csinálni amit Te, vagy más, mert mondjuk tényleg nincs ideje, de ha az időbe bele is kötsz, akkor még lehet olyan oka is, hogy mondjuk szeretné ő, de nem jön neki sehogy sem úgy össze valahogy. Talán nincs akkor érzéke, tehetsége hozzá, vagy éppen van egy olyan hibája, hogy türelmetlen a feladat teljesítéséhez. Nem marad más hátra számára, mint elkéri attól, aki neki szívesen odaadja, vagy még pénzt is ad érte. Én ebben semmi kivetni valót nem látok. Egy részt nem kötelező átadni senkinek a munkája gyümölcsét, másrészt lehet, hogy valaki ebbe jobb, a másik meg abba, és fog majd tőle kapni talán ő is segítséget, vagy ha mást nem, akkor pénzt!
Szóval még egyszer bocsánat!
Egyébként pl. én már több éve próbálok normális szaxofon hangzást kikeverni, de eddig még nem sikerült. pedig hidd el nagyon nagyon sokat szarakodtam már vele, de hiába. Akkor most ha lenne rá lehetőség, és valaki adna nekem egy jó szaxi samplert, én már lusta vagyok? Vagy akkor most mi a helyzet?