|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Pa 600
Moderátor: Moderátorok
- Pumika
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 7
- Hangszer: Ketron SD9-Yamaha Motif ES6
- Adott köszönetek: : 1138 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 370 alkalommal
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 123
- Hangszer: PA-600
- Adott köszönetek: : 203 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 290 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Pa 600
Üdv lehet hogy márt nem aktuális de csak most tudtam utána nézni....exre2 írta: Es mit lehet ra teni vagy mire hasznalhato? Ugyan az mint az usb?
PA 600 Standard TXT fájlból tud szöveget kiírni. Rá kell tölteni a TXT szöveget a hangszerre, Belső tár vagy USB.. Strílus módban megnyomni a szövegkijelző gombot, utánna SHIFT gomb nyomva tartva és a kijelzőt megérinteni. Ekkor betallózni a TXT fájlt, és márt mutatja is. Sajnos közbe lapozni kell a szöveget ha túl nagy. De legalább súgógépnek jó.
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Tudom hogy nem ide kellene írnom, de hátha van valaki aki ért a joghoz...
December óta PA 600 Tulaj vagyok és semmi pénzért nem vállnék meg tőle... DE!
Mivel két nap alatt kellett beszerezni a hangszert, ezért nem sikerült a teljes összeget össze szednem rá, így az eggyüttes vezetője kitalálta a következőt.
Ha az ő nevére veszem meg, akkor ő vissza kapja az áfát, és így nekem nem 300000Ft ba kerül a gép, hanem csak 235000 be. Ez nekem nagy könnyedség volt abban a pillanatban, bár hozzá teszem, az ő ötlete volt a hangszer csere, mivel nekem egy PA 50 -em volt épp akkor, amit persze ő adott el 170000Ft ért.
Na most a gigszer! Követeli vissza az áfát!!! ... Az áfát ő márt vissza igényelte, a többi összeget pedig márt megkapta töllem. Na erre bizonyítékom nincs. A hangszer nálam van, a számla pedig nála.
A kérdésem: Elveheti töllem a gépet? Követleheti vissza az áfát amit ő márt megkapott egyszer?
Aki tud kérem adjon tanácsot. Az egész balhé persze abbol indult ki, hogy a nejem felmondott náluk, én meg nem tudtam elmenni próbára, mert ugye munkahelye is van az embernek. Erre begazolva most elkezdett velem szórakozni.
Köszi minden hasznos infót.
December óta PA 600 Tulaj vagyok és semmi pénzért nem vállnék meg tőle... DE!
Mivel két nap alatt kellett beszerezni a hangszert, ezért nem sikerült a teljes összeget össze szednem rá, így az eggyüttes vezetője kitalálta a következőt.
Ha az ő nevére veszem meg, akkor ő vissza kapja az áfát, és így nekem nem 300000Ft ba kerül a gép, hanem csak 235000 be. Ez nekem nagy könnyedség volt abban a pillanatban, bár hozzá teszem, az ő ötlete volt a hangszer csere, mivel nekem egy PA 50 -em volt épp akkor, amit persze ő adott el 170000Ft ért.
Na most a gigszer! Követeli vissza az áfát!!! ... Az áfát ő márt vissza igényelte, a többi összeget pedig márt megkapta töllem. Na erre bizonyítékom nincs. A hangszer nálam van, a számla pedig nála.
A kérdésem: Elveheti töllem a gépet? Követleheti vissza az áfát amit ő márt megkapott egyszer?
Aki tud kérem adjon tanácsot. Az egész balhé persze abbol indult ki, hogy a nejem felmondott náluk, én meg nem tudtam elmenni próbára, mert ugye munkahelye is van az embernek. Erre begazolva most elkezdett velem szórakozni.
Köszi minden hasznos infót.
- Adames
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: Korg Pa2
- Adott köszönetek: : 751 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 518 alkalommal
-
crusoe01
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 12
- Hangszer: Korg PA600
- Adott köszönetek: : 12 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2 alkalommal
Sziasztok PA600-hoz kérném a segitségeteket. Kaptam pár stílust, és mikor feltöltöttem egy párat. - nem tudom hogy ennek köszönhető ez vagy sem - a gyári performancek kategóriánként összekeveredtek, és csak p1 oldal van a többi üres. A fater már nagyon dühös azt mondta én rontottam el, pedig én ugy tudtam a performancek védettek, vagy csak egyesével törölhetők. Ha van valkinek mentett azt megköszönném. És ha lementek mindent akkor mekkora helyet foglal a pendrájvon maximum? Előre is köszönöm a segitséget. Az operációs rendszert ujra lehet tenni? Hol találom a forrást? Köszi!
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Természetesen mindenre van lehetőség.crusoe01 írta:Sziasztok PA600-hoz kérném a segitségeteket. Kaptam pár stílust, és mikor feltöltöttem egy párat. - nem tudom hogy ennek köszönhető ez vagy sem - a gyári performancek kategóriánként összekeveredtek, és csak p1 oldal van a többi üres. A fater már nagyon dühös azt mondta én rontottam el, pedig én ugy tudtam a performancek védettek, vagy csak egyesével törölhetők. Ha van valkinek mentett azt megköszönném. És ha lementek mindent akkor mekkora helyet foglal a pendrájvon maximum? Előre is köszönöm a segitséget. Az operációs rendszert ujra lehet tenni? Hol találom a forrást? Köszi!
Ha kell valami a gépből akkor mentsed le: ÍGY: MEDIA\SAVE\ __ ALL kijelölve __ \SAVE TOO gomb \ Kijelölni a mentés helyét " ne a belső tárra " Aztán NEU SET név megadása \ OK - OK \
Megjelenik egy ablak. Csak azt pipáld ki ami kell. Ami előtt nincs pipa azt nem menti ki. \ OK \ Are you Sure? - OK ... És márt menti is.
Ez nem menti le a rendszert, csak amit utólag tettél fel.
Aztán Üzembe helyezés: MEDIA\UTILITY\ FACTORY RESTORE elé PIPA --- aztán EXECUTE . Rákérdez hogy Sure? Hát persze hogy Sure
Érdemes többször csinálni BACKUP mentést, Akár SAVE vagy RESTORE menüben bármelyik jó. Így ha baj van akkor kevesebb az esély hogy elvesznek a dolgok.
Ha kellenek képek akkor szólj Üzenj PÜ-ben is akár, és küldök a teljes üzembe helyezésről Csak előtte meg kel csinálnom.
További INFÓ: Ha kell teljes mentés akkor szólj és teszek fel. Bár én inkább Dance és trance szeretem, így sok mulatós nincs a listámon, és a gombok is nekem más funkcióra vannak állítva. De szívesen megosztom elvégre utólag is lehet még variálni. No és nekem nyitva van minden módosítási lehetőség így abba nyúlok bele amibe csak lehet . Szeretem teljesen kiismerni a gépemet. Pont ezért van mentésem is több időpontról. . A teljes mentés KB 40-45 mega.
Nem kell újra telepíteni amíg a rendszer nem sérült, már pedig nem az. Simán a resettel vissza állít mindent gyárira. Érdemesebb a telepítés előtt megpróbálni azt.
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Hát sajnos egyezkedni nem akar. Igazából nekem nincs vele bajom. Ő kapta fel a vizet, mert dolgoztam hétvégén és nem mentem próbára. Márt bocsi de nekem 10-15 ezer forint egy hétvége. Hozzá teszem én folyamatosan gyakorlok tanulok napi Átlag 5 órákat. De ő akkora profi, hogy két hónapja be sem kapcsolta a gépét. Mondjuk a MIDI playert meg kell tanulni kezelni .... Segond... Köszönök minden információt és tanácsot. Lesz ami lesz nekem akor is PA 600 -asom lesz. Vagy ez vagy egy másik. De imádom a kis szarost..Sajnálom a rossz hírt, szerintem az egyetlen járható út, kibékülni vele, mivel hivatalosan semmi esély, minden őt igazolja, ha még a neki kifizetett 235000 röl sincsen semmilyen papír, meg a pa 50-ért kapott 170000 röl sincs. Szerintem annyit lehet csinálni, hogy egy szervizpapírt kell kérni, miszerint használhatatlan a gép, így le tudja írni leltárról, de mindehez sajnos az ő beleegyezése kell.
-
crusoe01
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 12
- Hangszer: Korg PA600
- Adott köszönetek: : 12 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2 alkalommal
Köszi a válaszokat! Sikerült! Visszajöttek a performance-ek. Viszont arra rájöttem a szintivel érdemes formáztatni a pendrájvot. Nekem egy pendrájvomat kinyirt. Verbatim volt, béke poraira...
Fat32-be formázzátok ha szgépen csináljátok.
Hogyha én drumkitet akarok késziteni, vannak nagyon jó samplingjeim, akkor milyen progit érdemes használni? Ha lesz jó dk-m akkor felteszem ide is.
Hogyha én drumkitet akarok késziteni, vannak nagyon jó samplingjeim, akkor milyen progit érdemes használni? Ha lesz jó dk-m akkor felteszem ide is.
- Zeneboy
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: Korg Pa3 x
- Adott köszönetek: : 1067 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 882 alkalommal
Ma próbáltam a masinát 1 órán keresztül! Tettem fel rá a Hangáruházban pa3-as beállításomat! Sajnos, aki kihasználja a pa3 egyedi adottságait, annak a pa600 csak visszalépés! Az Ambience részt nem tudja lekezelni, emiatt sokkal butábban szól a hangszer!
A Kijelzője nekem furcsa széthúzva, de nagy pozitívum, hogy nagy könnyen és finoman kezelhető, valamint nagy a betekintési szög!
Gyors a kütyü ez is rendben van! Az auto fill-t is meglehet szokni, szóval összességében nem rossz hangszer, és mindenképp ajánlott kategória nálam!
A Kijelzője nekem furcsa széthúzva, de nagy pozitívum, hogy nagy könnyen és finoman kezelhető, valamint nagy a betekintési szög!
Gyors a kütyü ez is rendben van! Az auto fill-t is meglehet szokni, szóval összességében nem rossz hangszer, és mindenképp ajánlott kategória nálam!
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
crusoe01 írta:Köszi a válaszokat! Sikerült! Visszajöttek a performance-ek. Viszont arra rájöttem a szintivel érdemes formáztatni a pendrájvot. Nekem egy pendrájvomat kinyirt. Verbatim volt, béke poraira...
Amennyire én tudom a Cakewolk Studio vagy Sonar 8 tudja kezelni ezeket a dolgokat. Hogy tud e menteni User DK formátumban azt nem tudom, de a samplereket vinnie kell.
Én Sinkronizálható PAD -okat szeretnék készíteni de nem megy . Stílust sem tudok szerkeszteni pedig jó lenne. Mondjuk csak akarás kérdése. De azért alap dolgokat jó lenne tudni mert azt sem tudom hogyan kezdjem el.