|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Pa 600
Moderátor: Moderátorok
- Pumika
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 7
- Hangszer: Ketron SD9-Yamaha Motif ES6
- Adott köszönetek: : 1138 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 370 alkalommal
Re: Pa 600
Adatlap
Fajl neve:
Marka: Korg
Szeria: PA600
Tartalom:
Stilus:
Leiras: Hát ma megnéztem a PA600-at, szerintem szuper hangszer. Két órát űltem előtte, nagyon tetszett, kellene venni egyet, de nincs sehol az országban egyikk boltba sem. Hát így jártam, de talán majd hoznak valamikor. Pumi.
Fajl neve:
Szeria: PA600
Tartalom:
Stilus:
Leiras: Hát ma megnéztem a PA600-at, szerintem szuper hangszer. Két órát űltem előtte, nagyon tetszett, kellene venni egyet, de nincs sehol az országban egyikk boltba sem. Hát így jártam, de talán majd hoznak valamikor. Pumi.
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 38
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2909 alkalommal
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 18
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4461 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
A MicroSD foglalat a Rear Panel-en a lecsavarozható ablak alatt található.exre2 írta:Sziasztok A pa 600 tud txt vagy doc vagy pdf vagy jpeg szoveg filet megjeleniteni? Es van bene sd kartya foglalat mert en nem latom sehol de megis egy egy hejt irnak rolla, stilusokat midiket direkt usb rol lehet lejatszani ?
üdv,
Buba
- Pumika
- VIP
- Hozzászólások a témában: 7
- Hangszer: Ketron SD9-Yamaha Motif ES6
- Adott köszönetek: : 1138 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 370 alkalommal
Hol van az a hangszerbolt, amelyik 2-nap alatt meghozza, ha nincs az országban sem PA600.
Egyébként, minden elfogultság nélkül, és semmi bántás, de a kisérőautómatikája a Ketron nyomába sem léphet megszólalásban. A hangszínek viszont jók, szerkeszthető. Nekem mondjuk hiányozna a jelenlegi KORG TR-em egy két hangszíne, mert a PA600-ba nem lehet olyan hangszíneket szerkeszteni. Pumi.
Egyébként, minden elfogultság nélkül, és semmi bántás, de a kisérőautómatikája a Ketron nyomába sem léphet megszólalásban. A hangszínek viszont jók, szerkeszthető. Nekem mondjuk hiányozna a jelenlegi KORG TR-em egy két hangszíne, mert a PA600-ba nem lehet olyan hangszíneket szerkeszteni. Pumi.
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 38
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2909 alkalommal
Ebben részben igazad van, de pusztán ez alapján megítélni egy hangszert... Nem minden a kísérőautomatika... Ez olyan, mintha azt mondanád: a Ferrári sokkal jobb, mint a Wolksvagen Sharan, mert sokkal gyorsabban megy, igaz, hogy 130-nál többel autópályán sem lehet menni és a 6 tagú családunkból 4 a Ferrari mellett gyalog jön, de azért a Ferrari az csak Ferrari...Pumika írta:... a kisérőautómatikája a Ketron nyomába sem léphet megszólalásban...
-
exre2
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: Tyros 4 Roland Prelude
- Adott köszönetek: : 53 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 58 alkalommal
- Kapcsolat:
Bubamara írta: A MicroSD foglalat a Rear Panel-en a lecsavarozható ablak alatt található.
üdv,
Es mit lehet ra teni vagy mire hasznalhato? Ugyan az mint az usb?
- Istvan
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 19
- Hangszer: Korg PA1X Pro, Korg P 4x
- Adott köszönetek: : 168 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 226 alkalommal
- Kapcsolat:
PA 600-s hangszer után az alábbi két címen érdemes érdeklődni.
hangszerdiszkont.hu
hs-online.com/hu.
A Tajtinál december első napján fel iratkoztam január elejére ígérték. Rá kérdeztem januárban márciusra ígérték és az árváltozásról nem tudtak konkrét mondani semmit csak annyit , hogy minden a diszkonttól függ, hogy mennyiért fogják tőlük kapni.Az első címre januárban keddi napon beszóltam este, szerda délután hozta a futár.
Meg kell próbálni.
Üdv. István
hangszerdiszkont.hu
hs-online.com/hu.
A Tajtinál december első napján fel iratkoztam január elejére ígérték. Rá kérdeztem januárban márciusra ígérték és az árváltozásról nem tudtak konkrét mondani semmit csak annyit , hogy minden a diszkonttól függ, hogy mennyiért fogják tőlük kapni.Az első címre januárban keddi napon beszóltam este, szerda délután hozta a futár.
Meg kell próbálni.
Üdv. István
Istvan ( melodia)
- jegenye
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 10
- Hangszer: M1,T3,01w/fd,Tryniti,i30,Triton,pa1,2,600,900,1000
- Adott köszönetek: : 54 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 22 alkalommal
Pumika írta:Hol van az a hangszerbolt, amelyik 2-nap alatt meghozza, ha nincs az országban sem PA600.
Egyébként, minden elfogultság nélkül, és semmi bántás, de a kisérőautomatikája a Ketron nyomába sem léphet megszólalásban. A hangszínek viszont jók, szerkeszthető. Nekem mondjuk hiányozna a jelenlegi KORG TR-em egy két hangszíne, mert a PA600-ba nem lehet olyan hangszíneket szerkeszteni. Pumi.
Én, pont most adtam el egy tr-t 64 MB-val bővítve, de szerintem a p600 nyomába sem érhet, nézzétek meg pl: az akusztikus gitár hangzásokat, de talán a tr-t a krome-al kellene hasonlítgatni mert azok tartoznak egy családba, bár a korme gityi-je is nagyon gyenge
A kíséretek, nagyon subjektív megítélésűek, de ...... átfordítasz bár milyen hangszer, bármilyen stílusát midi-be, áthangszereled és sokkal job mint a konvertálgatás.
Ezekben a gépekben a különbözőség inkább a felhasználó kreativitásában van.
de .... azért vagyunk annyi félék, azért van annyi féle hangszer, hogy megtalálja mindenki a magáét
j.
- Istvan
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 19
- Hangszer: Korg PA1X Pro, Korg P 4x
- Adott köszönetek: : 168 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 226 alkalommal
- Kapcsolat:
Adatlap
Fajl neve: Hazafelé
Szeria: Pa 600
Tartalom: MP3 futó szöveggel
Stilus: egyéb
Leiras: Sziasztok !
Nem szeretném a csőbe a lyukat felfedezni, de sikerült megoldani, hogy az MP3 file-k lejátszásakor a szöveg fusson a hangszer kijelzőjén.
Ha esetleg már valaki megoldotta ezt annak nem lesz újdonság, de nekem az volt.
Próbaképpen feltettem egy MP3-ast szöveggel próbáljátok ki. Én PA60on próbálta,. de szerintem minden gépen megy ami MP3-at lejátszik és szöveget képes kijelezni.
üdv: István
Fajl neve: Hazafelé
Szeria: Pa 600
Tartalom: MP3 futó szöveggel
Stilus: egyéb
Leiras: Sziasztok !
Nem szeretném a csőbe a lyukat felfedezni, de sikerült megoldani, hogy az MP3 file-k lejátszásakor a szöveg fusson a hangszer kijelzőjén.
Ha esetleg már valaki megoldotta ezt annak nem lesz újdonság, de nekem az volt.
Próbaképpen feltettem egy MP3-ast szöveggel próbáljátok ki. Én PA60on próbálta,. de szerintem minden gépen megy ami MP3-at lejátszik és szöveget képes kijelezni.
üdv: István
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
Istvan ( melodia)
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 18
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4461 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal