Szívesen meghallgatnám egyszer!
Buba!
Természetesen mindenki maga tudja számára mi a legjobb
A baj akkor lett, mikor a PKNC 2500-at összeengedtem egy D400-as kínaival! Topládát 250wattal elhajtotta, ami elég volt,az aljának a PKNC is rendben volt! Viszont hangminőségben kijött a kb 200eft-os különbség! Igaz a különbség megvolt a PKNC és a Yamaha P5000-es-az sem alsó kategóriás végfok - között is! Sajnos a Yamaha alul maradt! Adamessel volt szerencsém egyszer tesztelni a full garry rendszert Yamaha p5000 és dyna 600-al! Na ott kijött, hogy a dyna bizony 4 hangfallal megfúlt! EZ meg is döntött, miért nem akartam onnantól megvenni a dyna keverőerősítőt! 2 végfokos megoldás után a másik az volt, mikor sikerült meghallanom rendszervezérlők között a különbséget, s kiderült, nem csak végfokba kellene vagy 150-200at beletolni, hanem kb egy normális rendszer proci is 250től indul!
Na ekkor adtam el mindent és váltottam Trevisre amit a mai napig nem bánok!/Súly méret, szállíthatóság hatásfok, minőség mind mind mellette szólt! ÉS megjegyzem olcsóbban jöttem ki, mintha vettem volna procit+véget!/! A rackemben nekem össze volt szerelve minden! Telepíteni egyszerű volt! /Lásd a fotókon!/ Megjegyzem a rack még megvan és üresen de eladó:)
A hangminőség különbséget zongorázni lehet! Hangerőben a sub rész ua azt tudja, sőt részletgazdagabban szól, és beltéren nem vesz el a mély a teremben! Szerintem nem olyan agresszív ez a hibrid bandpass felépítés, mert nem a 100hZ környéke van túltolva! Meg sem vettem volna, pont ezért nem kellett a dB subja!
Kis hangerőn még elmegyek felém fordítva kontroll nélkül, de mivel annyira szeretem ha ott és úgy szól, hogy inkább már kis helyekre is elviszem! Nagy helyen vagy ahol nagy hangerő kell nem is értem, hogy zenéltek! Vagyis sejtem... Ott kizárt, hogy nem gerjed, és nem szed össze semmit a ládákból! Vagy túl nagy a dynamika zár a miksin...
A Yamaha sem az mint régen, de ezt már kiveséztük! A DXR-t meg előtte hallgassátok meg! Ismerősök akik már hallották-és adok a szavukra- nem voltak oda érte! Ráadásul kiderült, hogy a teljesítménye Yamaha parasztvakítás!