Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Hangtechnika - Használhatóság, felhasználói tapasztalatok

Hangtechnikával kapcsolatos témák

Moderátor: Moderátorok

marton1974
VIP
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 118
Hangszer: -
Adott köszönetek: : 380 alkalommal
Kapott köszönetek: : 870 alkalommal

Re: Hangtechnika - Használhatóság, felhasználói tapasztalato

Hozzászólás: # 23615Hozzászólás marton1974
2014.04.03. 00:35

A HK.AUDIO termékek igazi német megbízható minőségi cuccok.Nekem a L.U.C.A.S. sorozat IMPACT-ja van.Nagyon meg vagyok vele elégedve.Szép hangkép és minőségi megszólalás jellemzi.És hangerőben is elég.A MAX. a család IMPACT utáni tagja,úgyhogy szerintem minden igényt kielégít az is... A legnagyobb a kategóriában az ALPHA, azzal meg már tömeget lehet oszlatni.De ha alkalmad van rá hallgasd meg valamelyik típust...MADE IN GERMANY.Mint a DYNACORD...ennyi.:777

Attila
VIP
Hozzászólások a témában: 266
Hangszer: Korg + Yamaha
Adott köszönetek: : 449 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 23669Hozzászólás Attila
2014.04.06. 20:51

Atti

boryszka
Újonc
Hozzászólások a témában: 1
Hangszer: KORG PA-50

Hozzászólás: # 23950Hozzászólás boryszka
2014.04.16. 08:06

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy mi a véleményetek az Ibiza, illetve SPL márkájú végfokokról?

Ibiza:
http://olx.hu/hirdetes/ibiza-sound-amp- ... 4e638d3183

SPL:
http://www.electronic-star.hu/PA-Skytec ... _i3987.htm

Ezt a kettőt néztem ki, szintetizátorhoz kellene, kisebb rendezvényekhez!

Üdv: B

Zsolti93
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 42
Hangszer: Korg Pa 50
Adott köszönetek: : 76 alkalommal
Kapott köszönetek: : 211 alkalommal

Hozzászólás: # 23951Hozzászólás Zsolti93
2014.04.16. 13:01

Hello!!

Őszintén megmondva ha csak az árát nézed akkor nem egy megbízható technika lehet! Komolyabb és kisebb vagy közepes teljesítményű végfokok igen csak 150 ezer felett vannak! Na meg az hogy komolyabb végfokoknál én még nem láttam hogy bele lenne építve a pendrive,és a memória kártya aljzat!
Tudod kinek a pap kinek a paplan :P

Attól függ hogy mennyire szeretnél pénzt invitál a technikádra mert ha esetleg olyan lehetőséged van hogy többet invitálhatsz bele akkor inkább keress egy komolyabb márkát, kategóriát ami biztosan leadja amit írnak is róla mert ezek kétlem hogy leadná ami rá van írva vagy nem tudni!

Én csak az áráról és a kinézetéről ítélve írtam ezt! Nekem ez a véleményem!

Zsolti
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsolti93 2014.04.17. 12:34-kor.

Attila
VIP
Hozzászólások a témában: 266
Hangszer: Korg + Yamaha
Adott köszönetek: : 449 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 23952Hozzászólás Attila
2014.04.16. 14:20

Zsolti, a szabály szerint ha közvetlenül szólsz hozzá egy előző témához, nem kell a fél oldalt idézned ! Ezt Vip-tagként pláne illene tudni ! Bocsi :777

Boryszka, ha ajánlhatok neked, nézz ki magadnak egy QSC PLX, Made In USA végfokot és nem fogod megbánni :!:

Atti

Zsolti93
Kiemelt tag

Hozzászólás: # 23966Hozzászólás Zsolti93
2014.04.17. 12:35

Parancsolj Attila! Javítottam a hibámat!

---Qgli---
VIP
Blogbejegyzések: 14
Hozzászólások a témában: 575
Hangszer: -
Adott köszönetek: : 969 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2453 alkalommal

Hozzászólás: # 23967Hozzászólás ---Qgli---
2014.04.17. 15:01

Zsolti93 írta:Komolyabb és kisebb vagy közepes teljesítményű végfokok igen csak 150 ezer felett vannak!
Ez igaz lehet, de ami olcsó az nem biztos, hogy rosszul szól. Castone végfokot is lehet venni 60-70 ezerért és nem szólnak rosszul.

Zsolti93
Kiemelt tag

Hozzászólás: # 23970Hozzászólás Zsolti93
2014.04.17. 15:28

Ez is igaz! Én szerintem a Castone végfokok nem azért kerülnek jelenleg ennyibe mert olcsó kategóriába tartozik hanem azért mert nem mai márka és több új jött már be és emiatt háttérbe szorult. Lehet ha nem jött volna több új márka akkor a Castone is igen csak ütné ezt a 150 ezres nivót. Nekem ez a meglátásom. Szóval ha választani kellene a castone és az ibiza között, egyértelműen a castone végfokot venném meg mert megbízhatóbb,strapabíróbb. Ki kell próbálni az Ibizát, nekem nem volt még ilyen technikám de nem is hiszem hogy megfog fordulni nálam Ibiza. Úgy gondolom hogy egy hangtechnikának a lelke a végfok ha az nem igazán jó akkor lehetnek Dynacord vagy Ev hangfalaid ha nincs ami meghajtsa őket. Ez teljesen láncreakció, egyik vonzza a másikat! :D Ibiza is szólhat szépen csak ahhoz hogy legyen erő is benne lehet hogy meg kell hogy vegyed a legnagyobbat. Az ilyen tingilingi márkáknál az szokott lenni mint például a Behringernél hogy rá van írva hogy mennyit tud"na" de egyáltalán nem adja le. Én már tapasztaltam Behringernél! De ahány márka annyi féle megszólalás,tudás.

Jelzem hogy én az Ibizáról mint ahogy az első hozzászólásomban is jeleztem csak ár és kinézet alapján ítéltem! ;)

Zsolti

Apelláta
Adminisztrátor
Hozzászólások a témában: 413
Hangszer: Korg Pa3X
Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal

Hozzászólás: # 23982Hozzászólás Apelláta
2014.04.17. 19:30

---Qgli--- írta:Castone végfokot is lehet venni 60-70 ezerért és nem szólnak rosszul.
Én meg inkább vennék Behringert, vagy Proelt, mint Castone-t. Analóg végfokban a Behringerek nem rosszak, ellenben a Castone-okkal. A CPA szériáiból többet is hallottam, próbáltam kb. 10 évvel ezelőtt. Ha jelenleg is változatlan kapcsolástechnikával gyártják őket, akkor nekem nagyon nem jönnek be. Lomhák, összemossák a mélyeket.

Üdv.: Apelláta

Apelláta
Adminisztrátor
Hozzászólások a témában: 413
Hangszer: Korg Pa3X
Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal

Hozzászólás: # 23983Hozzászólás Apelláta
2014.04.17. 19:37

Zsolti93 írta:Az ilyen tingilingi márkáknál az szokott lenni mint például a Behringernél hogy rá van írva hogy mennyit tud"na" de egyáltalán nem adja le.
Leadja az legtöbb esetben, csak nem széles sávban, hanem 1 kHz-es jelnél. A legtöbb márkánál a ráírt teljesítmény csak ott igaz. A mély frekiknél szoktak megfeküdni az alul méretezett táp (toroid) miatt. De ez a nagy márkáknál is jellemző, max kisebb mértékben.

Üdv.: Apelláta

Új hozzászólás