|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Hangtechnika - Használhatóság, felhasználói tapasztalatok
Moderátor: Moderátorok
- marton1974
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 118
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 380 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 870 alkalommal
Re: Hangtechnika - Használhatóság, felhasználói tapasztalato
A HK.AUDIO termékek igazi német megbízható minőségi cuccok.Nekem a L.U.C.A.S. sorozat IMPACT-ja van.Nagyon meg vagyok vele elégedve.Szép hangkép és minőségi megszólalás jellemzi.És hangerőben is elég.A MAX. a család IMPACT utáni tagja,úgyhogy szerintem minden igényt kielégít az is... A legnagyobb a kategóriában az ALPHA, azzal meg már tömeget lehet oszlatni.De ha alkalmad van rá hallgasd meg valamelyik típust...MADE IN GERMANY.Mint a DYNACORD...ennyi.
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 266
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
- boryszka
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: KORG PA-50
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy mi a véleményetek az Ibiza, illetve SPL márkájú végfokokról?
Ibiza:
http://olx.hu/hirdetes/ibiza-sound-amp- ... 4e638d3183
SPL:
http://www.electronic-star.hu/PA-Skytec ... _i3987.htm
Ezt a kettőt néztem ki, szintetizátorhoz kellene, kisebb rendezvényekhez!
Üdv: B
Érdeklődni szeretnék, hogy mi a véleményetek az Ibiza, illetve SPL márkájú végfokokról?
Ibiza:
http://olx.hu/hirdetes/ibiza-sound-amp- ... 4e638d3183
SPL:
http://www.electronic-star.hu/PA-Skytec ... _i3987.htm
Ezt a kettőt néztem ki, szintetizátorhoz kellene, kisebb rendezvényekhez!
Üdv: B
- Zsolti93
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 42
- Hangszer: Korg Pa 50
- Adott köszönetek: : 76 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 211 alkalommal
Hello!!
Őszintén megmondva ha csak az árát nézed akkor nem egy megbízható technika lehet! Komolyabb és kisebb vagy közepes teljesítményű végfokok igen csak 150 ezer felett vannak! Na meg az hogy komolyabb végfokoknál én még nem láttam hogy bele lenne építve a pendrive,és a memória kártya aljzat!
Tudod kinek a pap kinek a paplan
Attól függ hogy mennyire szeretnél pénzt invitál a technikádra mert ha esetleg olyan lehetőséged van hogy többet invitálhatsz bele akkor inkább keress egy komolyabb márkát, kategóriát ami biztosan leadja amit írnak is róla mert ezek kétlem hogy leadná ami rá van írva vagy nem tudni!
Én csak az áráról és a kinézetéről ítélve írtam ezt! Nekem ez a véleményem!
Zsolti
Őszintén megmondva ha csak az árát nézed akkor nem egy megbízható technika lehet! Komolyabb és kisebb vagy közepes teljesítményű végfokok igen csak 150 ezer felett vannak! Na meg az hogy komolyabb végfokoknál én még nem láttam hogy bele lenne építve a pendrive,és a memória kártya aljzat!
Tudod kinek a pap kinek a paplan
Attól függ hogy mennyire szeretnél pénzt invitál a technikádra mert ha esetleg olyan lehetőséged van hogy többet invitálhatsz bele akkor inkább keress egy komolyabb márkát, kategóriát ami biztosan leadja amit írnak is róla mert ezek kétlem hogy leadná ami rá van írva vagy nem tudni!
Én csak az áráról és a kinézetéről ítélve írtam ezt! Nekem ez a véleményem!
Zsolti
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsolti93 2014.04.17. 12:34-kor.
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 266
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Zsolti, a szabály szerint ha közvetlenül szólsz hozzá egy előző témához, nem kell a fél oldalt idézned ! Ezt Vip-tagként pláne illene tudni ! Bocsi 
Boryszka, ha ajánlhatok neked, nézz ki magadnak egy QSC PLX, Made In USA végfokot és nem fogod megbánni
Boryszka, ha ajánlhatok neked, nézz ki magadnak egy QSC PLX, Made In USA végfokot és nem fogod megbánni
Atti
- Zsolti93
- Kiemelt tag
Parancsolj Attila! Javítottam a hibámat!
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 575
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 969 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2453 alkalommal
Ez igaz lehet, de ami olcsó az nem biztos, hogy rosszul szól. Castone végfokot is lehet venni 60-70 ezerért és nem szólnak rosszul.Zsolti93 írta:Komolyabb és kisebb vagy közepes teljesítményű végfokok igen csak 150 ezer felett vannak!
- Zsolti93
- Kiemelt tag
Ez is igaz! Én szerintem a Castone végfokok nem azért kerülnek jelenleg ennyibe mert olcsó kategóriába tartozik hanem azért mert nem mai márka és több új jött már be és emiatt háttérbe szorult. Lehet ha nem jött volna több új márka akkor a Castone is igen csak ütné ezt a 150 ezres nivót. Nekem ez a meglátásom. Szóval ha választani kellene a castone és az ibiza között, egyértelműen a castone végfokot venném meg mert megbízhatóbb,strapabíróbb. Ki kell próbálni az Ibizát, nekem nem volt még ilyen technikám de nem is hiszem hogy megfog fordulni nálam Ibiza. Úgy gondolom hogy egy hangtechnikának a lelke a végfok ha az nem igazán jó akkor lehetnek Dynacord vagy Ev hangfalaid ha nincs ami meghajtsa őket. Ez teljesen láncreakció, egyik vonzza a másikat!
Ibiza is szólhat szépen csak ahhoz hogy legyen erő is benne lehet hogy meg kell hogy vegyed a legnagyobbat. Az ilyen tingilingi márkáknál az szokott lenni mint például a Behringernél hogy rá van írva hogy mennyit tud"na" de egyáltalán nem adja le. Én már tapasztaltam Behringernél! De ahány márka annyi féle megszólalás,tudás.
Jelzem hogy én az Ibizáról mint ahogy az első hozzászólásomban is jeleztem csak ár és kinézet alapján ítéltem!
Zsolti
Jelzem hogy én az Ibizáról mint ahogy az első hozzászólásomban is jeleztem csak ár és kinézet alapján ítéltem!
Zsolti
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 413
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Én meg inkább vennék Behringert, vagy Proelt, mint Castone-t. Analóg végfokban a Behringerek nem rosszak, ellenben a Castone-okkal. A CPA szériáiból többet is hallottam, próbáltam kb. 10 évvel ezelőtt. Ha jelenleg is változatlan kapcsolástechnikával gyártják őket, akkor nekem nagyon nem jönnek be. Lomhák, összemossák a mélyeket.---Qgli--- írta:Castone végfokot is lehet venni 60-70 ezerért és nem szólnak rosszul.
Üdv.: Apelláta
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 413
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Leadja az legtöbb esetben, csak nem széles sávban, hanem 1 kHz-es jelnél. A legtöbb márkánál a ráírt teljesítmény csak ott igaz. A mély frekiknél szoktak megfeküdni az alul méretezett táp (toroid) miatt. De ez a nagy márkáknál is jellemző, max kisebb mértékben.Zsolti93 írta:Az ilyen tingilingi márkáknál az szokott lenni mint például a Behringernél hogy rá van írva hogy mennyit tud"na" de egyáltalán nem adja le.
Üdv.: Apelláta