Ezért megy tönkre a kábel!Bubamara írta:csak felhajtogatod a könyöködre,
Én nem a könyökömre szedem, hanem a csavarodások elkerülése végett felszedem egy sima, egy fordított osztásban.
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Ezért megy tönkre a kábel!Bubamara írta:csak felhajtogatod a könyöködre,
Mi a különbség a jó kábel és a profi kábel között???Zeneboy írta:Olyan profi kábelt készített, hogy szerintem sokáig ezt fogom használni...
A drága kábel strapabíróbb!Zeneboy írta:-A benne lévő kábel métere az nem a 400-500ft-os kategória!
Egy kábelen nemhogy targoncával nem szabad közlekedni, de én még rálépni sem lépek! ( Én inkább kímélem, minthogy sokat fizessek, de szerintem ez nem újdonság )Zeneboy írta:-A külső anyagán targoncával is lehet közlekedni, hajtani tekerni...
Lehet, hogy többet tud, de hogy hallani nem lehet közte a különbséget az biztos, pláne egy buliban, ahol akkora alpzaj ( tömegzaj ) van, hogy ez a kis különbség nem sok semmit ér.Zeneboy írta:-Átvitelben többet tud, egy jó mikrofon és rendszernél egy jó kábel érzésem szerint min. 1-1,5dB-vel nagyobb dinamikát lehet elérni!
Ez mit jelent?Zeneboy írta:Részletesebb olyan tartományban, ahol jobban összemosódik a hangképe / Főleg a mély frekvencia!/
Ez mikrofon függő. Nekem a betám szinte sose gerjed, sőt, még a hangerő is vissza van véve, mert olyan hangosan szól, hogy elnyomja a zenét.Zeneboy írta:Nekem kevésbé hajlamos gerjedésre!