Ketront használok 2010 óta (X1, SD1, SD1 plus, Audya)
Amióta megjelent az Sd7 (2015 augusztus) nekem van és használom. Pontosabban 2015 szeptember óta van. Az 1.0 rendszerrel és
1.0 user hozzáállással teljesen problémás volt. De amint kiismertem és a taljánok is hajlandóak voltak a fő hibákat kijavítani, rosszat nem mondhatok rá.
Ahogy Laci is írja, buliban az előkészített és mentett tartalmakat (song, regisztráció) használom és 100%-os biztonsággal dolgozok vele.
Miért írnám, ha nem így lenne? Miért ne dobnám ki, ha sz@r, vagy akadozó, netán problémás lenne?
Soha egyetlen buliban, egyetlen egyszer nem okozott meglepetést? Ezért folyton felmerül bennem a kérdés, hogy akinél gond van, azok biztosan mindent jól csinálnak? Már bocsánat, de valami nem gömbölyű. Biztosan tudja mindenki, hogy már nem KORG, vagy Yamaha hangszere van?
A jelenlegi a második SD7 amivel melózok (és sokadik, ami járt nálam) (az első Sd9 miatt az első elhagyott). Tehát azt sem mondhatjuk, hogy csak egyetlen darabot láttam..... Nem egyet láttam és használtam.

A sorozatból volt itt Midjay pro, SD40, SD9
Szóval, nem tudom, akinek problémája van vele az mit csinál, vagy én mit nem csinálok.

De ez a hangszer több mint jó. Semmiért nem adnám oda, semmire nem cserélném le az arrangerek és playerek között.
Nem Yamaha és nem KORG az biztos. Egyet egyetértünk, (ez nem feltétlenül negatívum) de miért nem használjuk KETRON-ként gyerekek?
Amit Roland írt néhány hozzászólással korábban a kézikönyveket illetően, nos lehet alapja. Már mint, hogy senki nem veszi a fáradtságot, hogy megismerje a logikáját. De ha nem is kézikönyvből, tapasztalatból csak elsajátítható a használat. Szerintem.
Béke!