Adok érte egy Pa2-est! Rég volt már Neked olyan, és hidd el jót tenne egy kis változatosság, (számodra ez amolyan igazi retro filling volna), meg utána többre értékelnéd a következőt majd!
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg stílusok, hangszínek - Kérések
Moderátor: Moderátorok
- Adames
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 21
- Hangszer: Korg Pa2
- Adott köszönetek: : 751 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 518 alkalommal
Re: Korg stílusok, hangszínek - Kérések
Asterix!
Adok érte egy Pa2-est! Rég volt már Neked olyan, és hidd el jót tenne egy kis változatosság, (számodra ez amolyan igazi retro filling volna), meg utána többre értékelnéd a következőt majd!
- sanyika29
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: Roland E60
- Adott köszönetek: : 8 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 30 alkalommal
Sziasztok!
Az a problémám,hogy lehet,hogy "kapok" egy is35-ös csodamasinát....Ez még nem is olyan nagy gond,csak az a baj,hogy nincs hozzá semmi stílus "csak" a gyáriak.Nagyon szépen kérek minden Korg-os kollégát,hogy néhány használható stílussal (csárdás,bossa,beguine,roma...stb) ajándékozzon meg.Látok én itt sokat feltöltve de félek hogy a pa-sorozat nem szólna rajta...
Szóval előre is nagyon köszönöm a segítséget.
Az a problémám,hogy lehet,hogy "kapok" egy is35-ös csodamasinát....Ez még nem is olyan nagy gond,csak az a baj,hogy nincs hozzá semmi stílus "csak" a gyáriak.Nagyon szépen kérek minden Korg-os kollégát,hogy néhány használható stílussal (csárdás,bossa,beguine,roma...stb) ajándékozzon meg.Látok én itt sokat feltöltve de félek hogy a pa-sorozat nem szólna rajta...
Szóval előre is nagyon köszönöm a segítséget.
- kovacstamas71
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 11
- Hangszer: Korg Pa 50
- Adott köszönetek: : 533 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 431 alkalommal
Szia Sanyika29!
A helyzet a következő!
Tényleg nem fogsz tudni betölteni Pa sorozatból való stílusokat, hangszíneket! Viszont elég sok van itt fenn előző szériákból való is, amit valószínű, hogy fogsz tudni használni!
Ehhez viszont a saját kitartó erődet kell bevetned, hogy utánanézz, vagy ha tényleg akad aki kimondottan tud neked feltenni i35-öshöz.
Sajnos speciel nem tudok segíteni, pedig tudom, hogy nekem is van, de mire megtalálnám, talán te nagyobb sikerrel jársz!
Ritkábban van úgy, hogy SET-elben raknak fel, amiben találsz i35-höz is!
Ha esetleg találok én is felteszek! Csak a szervert nem szeretném túlterhelni ismétlődő feltöltésekkel!
A helyzet a következő!
Tényleg nem fogsz tudni betölteni Pa sorozatból való stílusokat, hangszíneket! Viszont elég sok van itt fenn előző szériákból való is, amit valószínű, hogy fogsz tudni használni!
Ehhez viszont a saját kitartó erődet kell bevetned, hogy utánanézz, vagy ha tényleg akad aki kimondottan tud neked feltenni i35-öshöz.
Sajnos speciel nem tudok segíteni, pedig tudom, hogy nekem is van, de mire megtalálnám, talán te nagyobb sikerrel jársz!
Ritkábban van úgy, hogy SET-elben raknak fel, amiben találsz i35-höz is!
Ha esetleg találok én is felteszek! Csak a szervert nem szeretném túlterhelni ismétlődő feltöltésekkel!
Üdvözlettel: Kovács Tamás
“Isten azért teremtette a zenét, hogy szavak nélkül tudjunk imádkozni.”
“Isten azért teremtette a zenét, hogy szavak nélkül tudjunk imádkozni.”
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 18
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Szia Sanyika!
A Feltöltések II topicba feltettem az összeset, ami nekem van a gépemen itthon. Onnan le tudod tölteni. Én nem próbáltam őket, de remélem tudod hasznosítani őket.

A Feltöltések II topicba feltettem az összeset, ami nekem van a gépemen itthon. Onnan le tudod tölteni. Én nem próbáltam őket, de remélem tudod hasznosítani őket.
Üdv.: Apelláta
- sanyika29
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: Roland E60
- Adott köszönetek: : 8 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 30 alkalommal
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 17
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1920 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2917 alkalommal
Megjött a Pa2x-em, köszönöm az ajánlatod. Karcmentes, új állapotú, de már most hiányzik a "régi" Musikant. Pedig szebb hangszert, mint a 2x pro el sem tudok képzelni. A Musikantnál sokkal szebb, csak az a baj, hogy a szépség nem minden. Már most értékelem a következő hangszerem.Adames írta:Adok érte egy Pa2-est! Rég volt már Neked olyan, és hidd el jót tenne egy kis változatosság, (számodra ez amolyan igazi retro filling volna), meg utána többre értékelnéd a következőt majd!
- Adames
- Kiemelt tag
Asterix!
Nekem meg pont a kinézete jön be a legkevésbé a Pa2-esnek.
Ezzel a fehér színnel úgy néz ki, mint egy háztartási robotgép.
Az oldalán lévő fa borítást pedig egyszerűen nem tudom megérteni, hogy mért barnára festették le.
Feketével sokkal dizájnosabban nézett volna ki!
Azon kívül kiB..... helyett BAROMI nehéz egy hangszer.
KÉREM MELLŐZNI A NYOMDAFESTÉKET NEM TŰRŐ SZAVAK HASZNÁLATÁT!!!
Nekem meg pont a kinézete jön be a legkevésbé a Pa2-esnek.
Ezzel a fehér színnel úgy néz ki, mint egy háztartási robotgép.
Az oldalán lévő fa borítást pedig egyszerűen nem tudom megérteni, hogy mért barnára festették le.
Feketével sokkal dizájnosabban nézett volna ki!
Azon kívül kiB..... helyett BAROMI nehéz egy hangszer.
KÉREM MELLŐZNI A NYOMDAFESTÉKET NEM TŰRŐ SZAVAK HASZNÁLATÁT!!!
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 31
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Leveszed a borítást és feketére fested ha neked az tetszik. Ilyen egyszerű.
Na és ott van a 8oo-as, az tényleg nem nehéz. (de nem is jó)
Amikor megvettem a 2x pro-t és jöttek a fiuk probára hozzám, tudod mi volt a reakció ? - ...na ez igen, ez már hangszer
- és nekem is ez a véleményem
Na és ott van a 8oo-as, az tényleg nem nehéz. (de nem is jó)
Amikor megvettem a 2x pro-t és jöttek a fiuk probára hozzám, tudod mi volt a reakció ? - ...na ez igen, ez már hangszer
- és nekem is ez a véleményem
Atti
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 17
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1920 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2917 alkalommal
Csak gyönyörködöm benne. Nekem nagyon bejön ez a fehér, még jobban, mint az ezüst, a feketénél pedig főleg.
Volt egy kollégám, aki pirosra festette a faburkolatot, mert az jött be neki...
Volt egy kollégám, aki pirosra festette a faburkolatot, mert az jött be neki...
- Adames
- Kiemelt tag
Maga a hangszer az jó! Azt egy szóval nem mondtam Attila, hogy nem jó! Eleve nekem is ilyen van!
Nekem csak a színe nem tetszik. De valakinek meg az jön be. A fa részét már én is gondolkodtam, hogy lefestem, de magát a burkolatot még nem.
Az már azért macerásabb volna. Nem? Hiszen teli van írással, stb.
Nekem csak a színe nem tetszik. De valakinek meg az jön be. A fa részét már én is gondolkodtam, hogy lefestem, de magát a burkolatot még nem.
Az már azért macerásabb volna. Nem? Hiszen teli van írással, stb.