Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Sajat magunk altal eloadott zenek, CD-video felvetel

Tagok által előadott zenék

Moderátor: Moderátorok

mamfi
VIP
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 13
Hangszer: fender stratocaster 60s classic player
Adott köszönetek: : 326 alkalommal
Kapott köszönetek: : 350 alkalommal

Re: Sajat magunk altal eloadott zenek, CD-video felvetel

Hozzászólás: # 7623Hozzászólás mamfi
2012.09.20. 15:50

Nagyon köszönöm a szívélyes fogadtatást mindenkinek, és nagyon örülök, hogy egy normális társaságba cseppentem.
Nem tudom az improvizáció, hogyha mégegyszer ugynigy nem tudnám eljátszani? Nem volt előre megfontolt csak úgy jött az ihlet. De nagyképű vagyok :D
Valóban korg pa 80-nal lett készítve. Üdv:mamfi

mamfi

[font=fantasy]"Jobban szeretek zenélni, mint tudok"[/font][dropshadow=blue][/dropshadow]

B.Bazsi
VIP
Hozzászólások a témában: 71
Hangszer: Roland BK9
Adott köszönetek: : 1047 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1473 alkalommal

Hozzászólás: # 7632Hozzászólás B.Bazsi
2012.09.20. 19:38

Köszönöm cimbora, én is így látom az "öreg" hangszert.... ;) :777

Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.

viskib
VIP
Hozzászólások a témában: 245
Hangszer: YAMAHA
Adott köszönetek: : 855 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1298 alkalommal

Hozzászólás: # 7635Hozzászólás viskib
2012.09.21. 07:18

Amit b.bazsi játszot, minden tisztelettel szólva egyáltalán nem az én stílusom és ízvilágom nem is eképp hallgattam hanem a hangszer miatt mert engem is nagyon izgatott anno a g70- csak 1 sem jött össze :D.
Na szóval egészen meg lepődtem a hangszínekben így másabb hangzása van mint aki pl: én tudatlanul bedob egy gyári hangszín, na az sem volt olyan rossz azért főleg a zongora attól besírtam nagyon dúúúrva hiába tyros 4 ig csak ebbe az egy hangszerbe hallotam ilyen jó zongora hangszínt gyárilag, a dobokról sokat nem nyilatkozok nagy dobmániás vagyok "szeretem ha a dob az dob és nem kupp :) de sampler-nélkül ha egy ennyi idős hangszernek ilyen dobhangzása van meg eszem a kalapom "jah a ketronokat meg ne nézzük most verseny társnak mert azok egy teljesen más hangzást képviselnek dobok terén még a T4- idején is :D, sok hangszert próbáltam a legutóbbi eszme cserék óta a fórum társakkal, de azt kell hogy mondjam dobokban ha csak azt nézzük elég idős 1 hangszer a yamahákat nézve max a tyros2 bírna vele "sampler" funkcióval mert gyárilag azok is elég gyengék nekem s900 van épp jelenleg de ha tehetem 2xpro vagy 3x, és azért mert vagy veszek egy komoly hangszer vagy nem közép kategóriát nem akarok keresse meg ez annak az árát :) kivárom :777
"jah és még annyit hogy mivel yamim van és sokszor volt de nem csak az fel merül a kérdés miért nem tyros4- mostanában sokan kérdezték tőlem :D hát csak azért nem mert a tyros4 el szemben a 3x-pro tartogat újdonságokat és a samplerje is sokkal jobb és ezt olyan mondta akinek T4-e van" :yahoo: yesss

"gyerünk B.Bazsi szeretnék még sok ilyen demonstrációs felvételt rendesen jól esik mások hangszerét hallgatni, am ha esetleg sok kerül ilyenre annyit meg tennél a kedvemért hogy biztos vannak abban a hangszer ben is ilyen alap demók mint yamahánál hangszín bemutatok ilyenek hogy 1-2 zongora,e.piano, és dob hangszint felvenni mert élvezet hallgatni a hangszerből ezeket :), vagy esetleg ha te készítenél azt is szívesen várom üdv. VISKI.B :777

Ricsike

B.Bazsi
VIP
Hozzászólások a témában: 71
Hangszer: Roland BK9
Adott köszönetek: : 1047 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1473 alkalommal

Hozzászólás: # 7636Hozzászólás B.Bazsi
2012.09.21. 09:21

Szia Viskib! Köszönöm elismerő szavaid a hangszerről, jössz a fórum talira? Nagyon jó lenne ha jönnél, viszem a masinát és nagyon szívesen rendelkezésedre bocsájtom, hátha meghozza a kedved ahhoz hogy PA3x mellé beszerezzél egyet ha másért nem a zongora és dobhangokért...na meg a billyentyűzetéért ;) ;) :D :D :777 :777 Komolyra fordítva a szót örülök hogy tetszik a hangszer hangja, vallom ugyanakkor hogy minden hangszer nagyon jól tud szólni ha jó kezekbe kerül és foglalkoznak vele, legyen az Yamaha, Korg, Roland, bármi... Nekem nagyjából ilyen műfajra van belőve a masina mint amit a felvételen hallani, de mindig találok olyat az M.A. vagy User Program beállításokban ami korrigálásra szorul, még most is tud újat adni a "régi" hangszer. A talált felvételek között is volt nem is egy ami inspirált hogy átgondoljak 1-2 már elmentett dolgot. Remélem találkozunk a Talin...! ;) ;) :777 :friend:

Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.

viskib
VIP

Hozzászólás: # 7640Hozzászólás viskib
2012.09.21. 13:15

Én örülnék ennek a fórum talinak a legjobban sok jó zenész hangszereit kipróbálni egymástól tanulni csak, anyailag még mindig úgy vagyok hogy voltam állás interjún a héten tescoba- szerdán kezdeznék elvileg és most nem állok sajnos úgy anyagilag hogy egy pesti utat beszúrjak sajnos... még csak most sikerült újra álláshoz jutnom, gondolom a fórumtali meg pont azért van pesten mert mindenkinek ez közelebb, én azért elég messze lakok ózdon... :D a pa3x meg nem az én zsebemből fog jönni ha jönni fog hanem apám hozzá járulásával, és egykét hakni segítségével :) de hát nem lehet tudni mit hoz a jövő a zongora az tuti hogy nagyon brutál már csak azért és a dobokért érdemes meg venni azt a hangszert+ billentyűk miatt.. hát ha esetleg a jövőbelni fórumtali közelebb lessz vagy ha nem és úgy állok akkor biztosan elmegyek... :friend: :piano: :wink: :777

Ricsike

Adames
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 42
Hangszer: Korg Pa2
Adott köszönetek: : 751 alkalommal
Kapott köszönetek: : 518 alkalommal

Hozzászólás: # 7648Hozzászólás Adames
2012.09.21. 20:05

Adatlap
Fajl neve: Adames.rar
Marka: Korg
Szeria: PA2
Tartalom: Három saját szerkesztésű dal
Stilus:
Leiras: Sziasztok!

Három saját magam által feldolgozott dal a Korg Pa2-vel, egy kicsit fiatalosabb stílusban. :)
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.

Apelláta
Adminisztrátor
Hozzászólások a témában: 152
Hangszer: Korg Pa3X
Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal

Hozzászólás: # 7650Hozzászólás Apelláta
2012.09.21. 20:42

Adames!

Gratulálok!
A zene nekem nagyon tetszik, ötletes feldolgozások, és jók az arányok is.
És végre egy női hang a fórumon! :yahoo: A múltkor már egyszer említettem, hogy nincs egy női fórumtag sem (más zenészfórumokra sem jellemző), és most ugyan csak közvetetten, de lett. :D
(Az ének néha mintha egy kicsit háttérbe szorulna hangerőben a zenéhez képest. Lehet, hogy néha egy kicsit túl távol kerül a mikrofon éneklés közben. De ez csak szőrszálhasogatás.)

:taps:

Üdv.: Apelláta

Picasso †
Adminisztrátor
Hozzászólások a témában: 21
Hangszer: GW-8,
Adott köszönetek: : 940 alkalommal
Kapott köszönetek: : 585 alkalommal

Hozzászólás: # 7657Hozzászólás Picasso †
2012.09.21. 22:45

:rolf:

Picasso

Adames
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 42
Hangszer: Korg Pa2
Adott köszönetek: : 751 alkalommal
Kapott köszönetek: : 518 alkalommal

Hozzászólás: # 7667Hozzászólás Adames
2012.09.22. 15:55

:yahoo: :dance:
A Hosszú fekete haj tőlem egy kicsit modernebbül:

viskib
VIP

Hozzászólás: # 7669Hozzászólás viskib
2012.09.22. 20:14

Sziasztok egy ujjabb kis impro tőllem :)

[BBvideo 425,350][/BBvideo]

:777

Ricsike

Új hozzászólás