Amit b.bazsi játszot, minden tisztelettel szólva egyáltalán nem az én stílusom és ízvilágom nem is eképp hallgattam hanem a hangszer miatt mert engem is nagyon izgatott anno a g70- csak 1 sem jött össze

.
Na szóval egészen meg lepődtem a hangszínekben így másabb hangzása van mint aki pl: én tudatlanul bedob egy gyári hangszín, na az sem volt olyan rossz azért főleg a zongora attól besírtam nagyon dúúúrva hiába tyros 4 ig csak ebbe az egy hangszerbe hallotam ilyen jó zongora hangszínt gyárilag, a dobokról sokat nem nyilatkozok nagy dobmániás vagyok "szeretem ha a dob az dob és nem kupp

de sampler-nélkül ha egy ennyi idős hangszernek ilyen dobhangzása van meg eszem a kalapom "jah a ketronokat meg ne nézzük most verseny társnak mert azok egy teljesen más hangzást képviselnek dobok terén még a T4- idején is

, sok hangszert próbáltam a legutóbbi eszme cserék óta a fórum társakkal, de azt kell hogy mondjam dobokban ha csak azt nézzük elég idős 1 hangszer a yamahákat nézve max a tyros2 bírna vele "sampler" funkcióval mert gyárilag azok is elég gyengék nekem s900 van épp jelenleg de ha tehetem 2xpro vagy 3x, és azért mert vagy veszek egy komoly hangszer vagy nem közép kategóriát nem akarok keresse meg ez annak az árát

kivárom
"jah és még annyit hogy mivel yamim van és sokszor volt de nem csak az fel merül a kérdés miért nem tyros4- mostanában sokan kérdezték tőlem

hát csak azért nem mert a tyros4 el szemben a 3x-pro tartogat újdonságokat és a samplerje is sokkal jobb és ezt olyan mondta akinek T4-e van"

yesss
"gyerünk B.Bazsi szeretnék még sok ilyen demonstrációs felvételt rendesen jól esik mások hangszerét hallgatni, am ha esetleg sok kerül ilyenre annyit meg tennél a kedvemért hogy biztos vannak abban a hangszer ben is ilyen alap demók mint yamahánál hangszín bemutatok ilyenek hogy 1-2 zongora,e.piano, és dob hangszint felvenni mert élvezet hallgatni a hangszerből ezeket

, vagy esetleg ha te készítenél azt is szívesen várom üdv. VISKI.B