Szia Zsolti!Zeneboy írta:SZiasztok!
Tegnap feltettem az új Op rendszert! Én konkrétan semmi változást nem látok nem hallok! TXT szöveget nem próbáltam ki mert abba tudom belenyúltak! A seq1 seq2 akadása most nem jelentkezett, vokálnál a oct. transpose nálam nem jelent meg,d e lehet annál a beállításnál amit használok eleve nem fog...
Csalódott vagyok? Hát k.... nagyon! 2011. aug óta ezzel szúrta ki a korg a szemünket! jah egyébként már van magyar nyelvű/alap könyv/, Maci elkészült vele, persze engem még nem értesítettek...
Valahol olvastam, hogy gyorsabb betöltésre is lehet számítani! Ezt sem tapasztaltam!
Üdv: Zeneboy
A gyorsabb betöltést én sem tapasztaltam.
Az oct. transpose nálam megjelent.
A TXT-nél annyit vettem észre, hogy ritkítottak a karaktersűrűségen, így olvashatóbb, viszont kevesebb betű fér el egy sorban.
Tettek bele egy-két új stílust, hangszínt, perormance-et és songbook beállítást. A stílusokat kipróbáltam, szerintem a zöme a Musikantból valók. A hangszíneket, perf-eket még nem volt időm meghallgatni, mert mennem kellett zenélni. Főleg a trombitákra és a szaxikra gyúrtak rá. Nem csodálom, mert én is ezekre gyúrtam volna a zongora hangszín mellett. Zongorából viszont csak egy Rode Piano-ra futotta, viszont egy normális akusztikusra nem. Egyébként még azt vettem észre, hogy míg az új stílusokat a meglévők mögé pakolták az adott bankon belül, addig a hangszíneket beszúrogatták a meglévők közé, ezzel felborítva azok sorrendjét. Még nem próbáltam, de remélem a midi hangszerelésekbe ez nem szól bele.
Hát én is többre számítottam.