Persze, ez csak akkor igaz, ha a műszer stabilan méri az értéket, ami szintén nem valószínű ennél a kategóriánál, de szerintem felesleges ennél jobban belemenni.
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- Admin
- Adminisztrátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 45
- Hangszer: Ketron SD2, E-MU XBoard 61, Aria Excel
- Adott köszönetek: : 617 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1491 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Gumiszoba
Tehát, vegyük ezt a 37,8-at általános limitnek. Homlokon mérve az átlagos testhő 35,4-37,4. Tegyük fel, mikor 32-t mérnek valahol akkor pont az alján vagyunk és tartják magukat a 37.8-hoz, akkor pont 41,2 lesz a lázam, amikor már megfognak és ez a legideálisabb eset
Persze, ez csak akkor igaz, ha a műszer stabilan méri az értéket, ami szintén nem valószínű ennél a kategóriánál, de szerintem felesleges ennél jobban belemenni.
A muzsikusnak dalból van a lelke, az egész világ szíve dobog benne...
-
Trebor
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 54
- Hangszer: Tyros4
- Adott köszönetek: : 247 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 223 alkalommal
Sziasztok!
Tök hülye vagyok a videó szerkesztéshez, de szertném megtanulni.
Szeretnék csinálni videókat a telefonommal, amit aztán később összevágnék.
Továbbá a videóba szeretnék beszúrni feliratokat, képeket, stb. különböző helyekre (pl. jobb felső sarok, bal felső sarok, oldalt, stb...).
Illetve a hangsávra beszúrni pl zenét a videó közben.
A kérdésem itt következne.
Van-e olyan ingyenesen letölthető videószerkesztő program (esetleg weboldal), amivel ezt meg tudnám oldani? (Windowsra)
Üdv
Tök hülye vagyok a videó szerkesztéshez, de szertném megtanulni.
Szeretnék csinálni videókat a telefonommal, amit aztán később összevágnék.
Továbbá a videóba szeretnék beszúrni feliratokat, képeket, stb. különböző helyekre (pl. jobb felső sarok, bal felső sarok, oldalt, stb...).
Illetve a hangsávra beszúrni pl zenét a videó közben.
A kérdésem itt következne.
Van-e olyan ingyenesen letölthető videószerkesztő program (esetleg weboldal), amivel ezt meg tudnám oldani? (Windowsra)
Üdv
- Admin
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Re: KETRON - használhatósági tapasztalatok
Ez megint egy erősen sarkított vélemény. Miért nem szeretheti valaki olyan szinten a másodállását, hogy ne feltétlen a pénz motiválja, főleg ha egy művészetről beszélünk? Több olyan embert ismerek,ráadásul nem is művészeket, akik nem szellemi munkát végeznek főállás mellett és főként azért mert szeretik azt csinálni. Kérnek érte pénzt? Igen. Eladományozzák? Nem és miért is tennék? És hozzátartozik, hogy pont ezért baromi jók abban amit csinálnak, mert nem a mennyiség és a pénz hajtja őket. Ha nem rágod le a körmöd, ha adott héten éppen nincs meló és vissza tudsz mondani egyet csupán azért, mert tudod, hogy az téged frusztrálna - miközben tudod, hogy nem lesz helyette biztosan másik -, akkor igen is kijelentheted, hogy az érte kapott pénz mellékes jó. Ha azért szabsz egy magas árat, mert abban bízol, hogy ez kiszűri azokat a melókat, melyeket nem szeretnél elvállalni, cserébe kevesebben hívnak, akkor szintén kijelentheted. Persze, az igazi huhogó ilyenkor megkérdezhetné, hogy akkor miért nem csinálja ingyen... mert manapság mit kapsz ingyen?powersparc írta: ↑2020.10.22. 11:24Na ez tetszik! Gondolom a bevétel ment is karitatív célokra, nem pedig a családi kasszába. Logikus!Én soha nem a pénzért zenéltem, nekem csak "melléktermék" volt a pénz. Az árat is úgy kalkuláltam mindig, hogy azt inkább a vevőkör szűrésére használtam.
Persze van olyan, hogy kell a lóvé és akkor bármit, bármikor, bárhogyan, essen is az bármennyire is sz@rul, na akkor csakis a pénzért csinálod.
Vettem már részt úgy projektben, hogy napokat dolgoztam vele heteken keresztül, a végén több embernek segítettem vele és a végén azt mondtam, hogy egy sörre mindenki meghívhat. Egyszerűen maga a feladat tetszett, volt benne kihívás, élveztem. Volt aki jobban meghálálta magától, mint egy sör... elfogadtam? El, mert tudtam hova rakni (mindig van helye). Még munkahelyből is van olyan, hogy hiába ajánlanak máshol mondjuk pár tízessel többet nem hagyod ott, mert azt szereted, a másik feladat pedig nem vonz annyira. Tudom, itthon ez a ritkább, de attól még létezik.
- almatom
- VIP
- Hozzászólások a témában: 211
- Hangszer: Ketron SD90
- Adott köszönetek: : 169 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1724 alkalommal
Power!powersparc írta: ↑2020.10.22. 11:24Na ez tetszik! Gondolom a bevétel ment is karitatív célokra, nem pedig a családi kasszába. Logikus!Én soha nem a pénzért zenéltem, nekem csak "melléktermék" volt a pénz. Az árat is úgy kalkuláltam mindig, hogy azt inkább a vevőkör szűrésére használtam.
Én (mi) a zenélésből élünk, csak és kizárólag!
Amikor zenélek, sosem a pénz, az adott gázsi a motiváló tényező.
Amikor zenélek, akkor minden esetben a motiváló tényező az, hogy a megrendelőnek és az adott közönségnek azt tudjuk adni (vagy azon túl) amit tőlünk várnak!
A pénz jelentősége nem itt van. Itt annak van jelentősége, amikor a buli után percekig kapod az elismerést a megrendelődtől, közönségedtől.
Természetesen pénzért megyek el zenélni, mert ez a munkahelyem. Beárazod a terméked amennyiért el akarod adni. Ha megvettek, akkor a buliban már nem a pénzért zenélsz, hanem a sikeredért, mint legutóbb például most szombaton volt ilyen.
Az ilyenekért járunk zenélni, ez az, ami hitet ad, amiért csináljuk és hálát adunk a jó Istennek:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára almatom 2020.10.22. 17:21-kor.
- galambjozsef
- VIP
- Hozzászólások a témában: 120
- Hangszer: KORG Pa5X 61 és KORG Pa4X 61 (MUP v4.1)
- Adott köszönetek: : 453 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1113 alkalommal
- Kapcsolat:
OBS Studio! Win, és MAC kompatibilis, Sőt Live adásokat is csinálhatsz akár több kamera egyidejű használatával is! Jaa, és Ungarise nyelven beszélget a progi 
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 566
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 969 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2453 alkalommal
Köszönöm szépen, hogy Admin Norbi és Almatomi kommentálták, hogy miről is beszéltem. Szerintem rajtuk kívül mindenki más is megértette, hogy miről beszélek.... csak egy valaki nem...
- Mauglidyro
- VIP
- Blogbejegyzések: 7
- Hozzászólások a témában: 109
- Hangszer: Yamaha Genos 1
- Adott köszönetek: : 88 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 456 alkalommal
- Kapcsolat:
Az OBS egy minden egybe cucc, ha nincs vonzalmad az Adobe Premier Pro vagy a Sony Vegas használatához, ugyanis:
- Itt a hangot egyből vonalból tudod rögzíteni.
- Több kameraszöget tudsz használni az adások alatt
- Kis Photoshop tudással teljesen elfogadható "műsor arculatokat" tudsz létrehozni. (Pl. várakozó képernyő, szünet képernyő, záróképernyő) Lásd ezt!!!
- Jó minőségbe is rögzít ha kell ... Akár veszteségmentes flv vagy mkv kiterjesztéssel is.
- És akár mindezt streamelni is tudja.
Jahh és ez még csak a jéghegy csúcsa.
A Streamlabs-es kiadásban még további állatságokat lehet művelni.
Pl. telefonos kommentolvasás, telefonos távvezérlés, hozzászólások kiiratása, új kedvelők/feliratkozók kiiratása, egyes bannerek megjelenítése bizonyos idő közönként.
- Itt a hangot egyből vonalból tudod rögzíteni.
- Több kameraszöget tudsz használni az adások alatt
- Kis Photoshop tudással teljesen elfogadható "műsor arculatokat" tudsz létrehozni. (Pl. várakozó képernyő, szünet képernyő, záróképernyő) Lásd ezt!!!
- Jó minőségbe is rögzít ha kell ... Akár veszteségmentes flv vagy mkv kiterjesztéssel is.
- És akár mindezt streamelni is tudja.
Jahh és ez még csak a jéghegy csúcsa.
A Streamlabs-es kiadásban még további állatságokat lehet művelni.
Pl. telefonos kommentolvasás, telefonos távvezérlés, hozzászólások kiiratása, új kedvelők/feliratkozók kiiratása, egyes bannerek megjelenítése bizonyos idő közönként.
Digitális "földrengés-szimulátor": Behringer NX4-6000, Qu16, Dbx Pa2, 2x Garry Lite15, 2x Turbosound Milan M15b
Kapkodós cájg: Behringer XR12 ,Behringer NX4-6000, Dbx Pa2, 2x Garry Lite12, 2x Turbosound Milan M15b
Kapkodós cájg: Behringer XR12 ,Behringer NX4-6000, Dbx Pa2, 2x Garry Lite12, 2x Turbosound Milan M15b
- Admin
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Na akkor kis barátom, már jópárszor elmondtam, hogy az értelmes vitát szeretem, de a személyeskedést és direkt kötekedést nem tűröm a fórumon. Jelen esetben felelőtlenül kijelentettél valamit, miután több értelmes választ kaptál, elkezdted úgy csavarni, hogy az egyik irányba be tudj nyalni, mert nem teljesen úgy gondoltad. Eddig még oké is lenne (ez szimpla gerinctelenség), de a postod végén azért jött a szokásos paraszt stílus, mert hát nem is te lennél... Utoljára azt ígértem, hogy az volt az utolsó eset, ehhez most tartom is magam. Meg volt a lehetőséged, hogy kerüld azokat az embereket, akiket nem szeretsz, ők békén is hagytak, de úgy látszik, hogy neked lételemed a kötekedés. A tiltás ezesetben nem 2 hét, hanem tartós, hogy a szavaiddal éljek, lehet ez ellen prüszkölni, de itt és most untam meg ezt a viselkedést.
Amennyiben majd egyszer érzed magadban az erőt és úgy gondolod, hogy kulturáltan tudsz részt venni fórum életében jelezd és megbeszéljük a továbbiakat.
Amennyiben majd egyszer érzed magadban az erőt és úgy gondolod, hogy kulturáltan tudsz részt venni fórum életében jelezd és megbeszéljük a továbbiakat.
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 566
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 969 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2453 alkalommal
Admin!
Nem kellett volna törölni.
Én már itt nem vitatkoztam volna tovább vele. Nagyon remélem, hogy egyszer személyesen találkozok vele, mert ezt én szemtől-szembe szeretem intézni, úgy sokkal érdekesebb a dolog. Így arctalanul, személytelenül bármit le lehet írni.
Én már csak kivártam, mert tudtam, hogy nem tud megváltozni és ez a tiltás lesz a vége.
Nem kellett volna törölni.
Én már itt nem vitatkoztam volna tovább vele. Nagyon remélem, hogy egyszer személyesen találkozok vele, mert ezt én szemtől-szembe szeretem intézni, úgy sokkal érdekesebb a dolog. Így arctalanul, személytelenül bármit le lehet írni.
Én már csak kivártam, mert tudtam, hogy nem tud megváltozni és ez a tiltás lesz a vége.
- Mauglidyro
- VIP
- Blogbejegyzések: 7
- Hozzászólások a témában: 109
- Hangszer: Yamaha Genos 1
- Adott köszönetek: : 88 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 456 alkalommal
- Kapcsolat:
Én tettem annó egy fogadalmat, mikor visszakerültem.
Nem állok le Nándival vitatkozni.
Nos amit ígértem, azt be is tartottam.
Ennek ellenére szomorúan vettem észre, hogy Nándi nem tudott megváltozni, keresett más embert akiről úgy gondolta, hogy szépen behúzza őt a pácba.
Nos Qgli előtt le a kalappal. Én ezt nem bírtam volna idegekkel.
De ezek szerint most bizonyítást nyert a tény, miszerint Nándi miatt kellett annó kényszerpihenőre mennem.
Ott is el kezdtem leírni egy tartalmas élménybeszámolót, amiből kiragadott egy mondatot(ami persze nem tetszett neki), és hepajt csinált belőle.
Akkor is ugyanezt csinálta, mint most.
Tudom én voltam a hülye, hogy felültem ennek, de ha nem provokál, bizony még ma is itt lennék, és nem kényszerít arra a lépésre, amit a mai napíg bánok.
Mindent töröltettem magam után a fórumról, ami csak létezett.
Nem állok le Nándival vitatkozni.
Nos amit ígértem, azt be is tartottam.
Ennek ellenére szomorúan vettem észre, hogy Nándi nem tudott megváltozni, keresett más embert akiről úgy gondolta, hogy szépen behúzza őt a pácba.
Nos Qgli előtt le a kalappal. Én ezt nem bírtam volna idegekkel.
De ezek szerint most bizonyítást nyert a tény, miszerint Nándi miatt kellett annó kényszerpihenőre mennem.
Ott is el kezdtem leírni egy tartalmas élménybeszámolót, amiből kiragadott egy mondatot(ami persze nem tetszett neki), és hepajt csinált belőle.
Akkor is ugyanezt csinálta, mint most.
Tudom én voltam a hülye, hogy felültem ennek, de ha nem provokál, bizony még ma is itt lennék, és nem kényszerít arra a lépésre, amit a mai napíg bánok.
Mindent töröltettem magam után a fórumról, ami csak létezett.
Digitális "földrengés-szimulátor": Behringer NX4-6000, Qu16, Dbx Pa2, 2x Garry Lite15, 2x Turbosound Milan M15b