Hozzászólás: # 66074Hozzászólás
Karesz
2020.07.24. 20:42
Ez azért nem ennyire egyszerű...itt nem a varangyal van a gond,hanem magával a midi billenccsel.Ugyan is minden gombnak,potinak egyenként meg kell adni,hogy mit csináljon,pl.potinak,hogy controllt vigyen,gombnak meg hogy program changre reagáljon.pl.hangszín váltás,intro.ending.Azon kívül a progi,amivel ezt meg tudod csinálni,az sem egyszerű.Én kb 2 éve használom Laci billencsének a 4 oktávos változatát,és bizony kellett jó pár hét,mire meg tudtam oldani a problémát.Lacinak szerintem azzal van a problémája inkább,hogy nem tudja átküldeni a beállításokat(ami egy kis fájl) a billencsbe,és ott elmenteni.Nakam annak idején sikerült valahogy,de ha agyon üttök sem tudnám mégegyszer megcsinálni.Addig amíg ezek a beállítások nincsenek a billencsben,addig nem tudod a varangyot hozzá igazítani.mert totál mást fog csinálni,mint kellene.Nem rég átküldtem Attilának is ezt a kis fájlt,valahogy meg tudta oldani szerintem.Egyébként én is attól tartok,hogy egyszer valamiért elmegy belöle ez a beállítás,és akkor cumi van,mert kezdhetek elölről mindent,ráadásul tényleg nem tudom már hogyan kell menteni ezt a hangszerbe,Taalán Attila tud segíteni...Arra emlékszem,hogy a kezelési alapján csináltam valahogy,de hogyan az rejtély---