|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- Regec
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 23
- Hangszer: Korg pa1000 - Ketron X 1
- Adott köszönetek: : 91 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 127 alkalommal
Re: Korg - Technikai kérdések/válaszok
Sikerült megcsinálnom a dolgot. Korg Maci segítségével. Azért köszönöm Mentősattilának is a segítségét.
-
Tomizene
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 22
- Hangszer: Korg PA 4x
- Adott köszönetek: : 103 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 15 alkalommal
Sziasztok! Szeretném meg kérdezni hogy a Korg pa 3x -be van e fantomtáp és ha igen hol lehet bekapcsolni?
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 463
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Idézet törölve. buba
Szia Tomizene!
Igen, van 48 V-os fantom táp.
A Global menün belül válaszd ki az Audio Setup-ot.
Azon belül pedig az Audio In oldalon megtalálod.
Szia Tomizene!
Igen, van 48 V-os fantom táp.
A Global menün belül válaszd ki az Audio Setup-ot.
Azon belül pedig az Audio In oldalon megtalálod.
Üdv.: Apelláta
-
taxi80
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 12
- Adott köszönetek: : 40 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 31 alkalommal
Sziasztok.
Bocsi,feljebb már írtam,de sürgős lenne,hogy pa2-be tudok e betölteni kmp kiterjesztést??És hol,hogy???
Köszi előre is!!

Bocsi,feljebb már írtam,de sürgős lenne,hogy pa2-be tudok e betölteni kmp kiterjesztést??És hol,hogy???
Köszi előre is!!
"Nem vagyok zenész,csak muzsikus..a muzsikus szívből zenél"
- Apelláta
- Adminisztrátor
Sziasztok Pa3 tulajok!
"Pa3X Update Delayed
The new operating system for Pa3X, announced for June, is currently under testing, and is expected for release during July 2012.
We apologize for any inconvenience that might be caused by this delay."
Késleltetett Pa3X frissítés
Az új operációs rendszer Pa3X bejelentette, június, jelenleg tesztelés alatt áll, és várhatóan a kiadás júliusban 2012.
Elnézést kérünk a kellemetlenségért, hogy lehet ebből adódó késedelem.
"Pa3X Update Delayed
The new operating system for Pa3X, announced for June, is currently under testing, and is expected for release during July 2012.
We apologize for any inconvenience that might be caused by this delay."
Késleltetett Pa3X frissítés
Az új operációs rendszer Pa3X bejelentette, június, jelenleg tesztelés alatt áll, és várhatóan a kiadás júliusban 2012.
Elnézést kérünk a kellemetlenségért, hogy lehet ebből adódó késedelem.
- Apelláta
- Adminisztrátor
Természetesen a magyar oldalon erről semmit nem írnak.

-
Tomizene
- Kiemelt tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok kedves Korg pa3x tulajdonosok, hogy amikor bekapcsolom a gépet van egy alap beállása a mikrofonnak úgy „ALL”. Na most ha én beállítom úgy ahogyan nekem tetszik harmony, delay, reverb, eq stb… mit tegyek hogy ez legyen az alap beállásom azaz ha legközelebb bekapcsolom a gépet akkor ez jelenjen meg. Ha váltok midi és styl közt se változzon meg. Van erre mód? Ja és még az hogy song book ba szeretném rendezni a dolgaim styl midi hogyan csinálok sajátot illetve hogy mentem hogy minden mindig úgy legyen?
Előre is köszönöm a segítséget!!!
Üdv. Tomizene.
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok kedves Korg pa3x tulajdonosok, hogy amikor bekapcsolom a gépet van egy alap beállása a mikrofonnak úgy „ALL”. Na most ha én beállítom úgy ahogyan nekem tetszik harmony, delay, reverb, eq stb… mit tegyek hogy ez legyen az alap beállásom azaz ha legközelebb bekapcsolom a gépet akkor ez jelenjen meg. Ha váltok midi és styl közt se változzon meg. Van erre mód? Ja és még az hogy song book ba szeretném rendezni a dolgaim styl midi hogyan csinálok sajátot illetve hogy mentem hogy minden mindig úgy legyen?
Előre is köszönöm a segítséget!!!
Üdv. Tomizene.
- Zeneboy
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 194
- Hangszer: Korg Pa3 x
- Adott köszönetek: : 1067 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 882 alkalommal
Idézet törölve. buba
Üdv Tomizene!
Erre a bejegyzésre mondják talán egy zenész fórumon, hogy "ülj le fiam 1-es, majd máskor belenézel abba a gépkönyvbe..."
Tudom, nincs magyar nyelvű 3-as kiadás, de ezekhez megteszi egy pa1 , pa2 vagy pa800 is...
Amikor Globálban beállítasz magadnak egy miksi beállítást /Miksi eq, effektek stb, / akkor ott tudsz egy TC beállítást menteni, van egy rakás szabad hely benne, vagy egy meglévő gyárit írhatsz felül! /Lásd Jobb fent legördít global tc preset stb.../
Perfomance 1-re kell csinálnod egy mentést, és bekapcsoláskor az a beállítás fog bejöni!
Ahhoz, hogy úgy maradjon lakatot le kell zárnod /Lásd pl. Style play fő oldalán mikrofon résznél/ és így mentened ! Globálban /lock/ Tc résznél effektet is zárhatod stb...
Song bookban ha mentesz ezen a beállításon maradj és mentsd azt s akkor ezt hívja majd be!
Amennyiben le van lakatolva nem fogja elváltani sem mp3 sem mid sem stylnál!
Üdv: Zeneboy
Üdv Tomizene!
Erre a bejegyzésre mondják talán egy zenész fórumon, hogy "ülj le fiam 1-es, majd máskor belenézel abba a gépkönyvbe..."
Tudom, nincs magyar nyelvű 3-as kiadás, de ezekhez megteszi egy pa1 , pa2 vagy pa800 is...
Amikor Globálban beállítasz magadnak egy miksi beállítást /Miksi eq, effektek stb, / akkor ott tudsz egy TC beállítást menteni, van egy rakás szabad hely benne, vagy egy meglévő gyárit írhatsz felül! /Lásd Jobb fent legördít global tc preset stb.../
Perfomance 1-re kell csinálnod egy mentést, és bekapcsoláskor az a beállítás fog bejöni!
Ahhoz, hogy úgy maradjon lakatot le kell zárnod /Lásd pl. Style play fő oldalán mikrofon résznél/ és így mentened ! Globálban /lock/ Tc résznél effektet is zárhatod stb...
Song bookban ha mentesz ezen a beállításon maradj és mentsd azt s akkor ezt hívja majd be!
Amennyiben le van lakatolva nem fogja elváltani sem mp3 sem mid sem stylnál!
Ezt fesd ki mit szeretnél, bár ha jól értelmezem a songbook sincs meg, de feleslegesen nem körmölnék...Ja és még az hogy song book ba szeretném rendezni a dolgaim styl midi hogyan csinálok sajátot illetve hogy mentem hogy minden mindig úgy legyen?
Üdv: Zeneboy
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,
-
Tomizene
- Kiemelt tag
Köszönöm Zeneboy!
A songbook tudom mit csinál illetve hogy én mit tudok vele csinálni. De van egy gyári songbook az nekem nem kell viszont jó lenne egy saját amibe én bele menttem amit használni szeretnék!
A songbook tudom mit csinál illetve hogy én mit tudok vele csinálni. De van egy gyári songbook az nekem nem kell viszont jó lenne egy saját amibe én bele menttem amit használni szeretnék!
- Zeneboy
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 194
- Hangszer: Korg Pa3 x
- Adott köszönetek: : 1067 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 882 alkalommal
Idézet törölve. buba
Szia!
Akkor ráállsz arra a gyári songbookra, behívod! Majd megszerkeszted a stylt vagy midit... És nem new song, book edit 1 oldalon, hanem "write current source-t" pipálod! EKkor rámenti, felülírja...
Szívesen!
Zeneboy
Szia!
Akkor ráállsz arra a gyári songbookra, behívod! Majd megszerkeszted a stylt vagy midit... És nem new song, book edit 1 oldalon, hanem "write current source-t" pipálod! EKkor rámenti, felülírja...
Szívesen!
Zeneboy
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,