|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
-
Tomizene
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 22
- Hangszer: Korg PA 4x
- Adott köszönetek: : 103 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 15 alkalommal
Re: Korg - Technikai kérdések/válaszok
Köszönöm szépen "mentosattila"-nak a segítséget de valamiért privát üzibe nem megy át. Igazából csak azt szerettem volna kérdezni hogy géppel nem tudom e felvenni.
Ati mégegszer köszi!
Ati mégegszer köszi!
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 299
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Idézet törölve. buba
Ha a szintire gondolsz, nem. Illetve csak mp3-ban ha van a Pa-ba, de azt nem tudod editálni, vagyis abból nem tudsz PAD-et csinálni. Wave-ba pesig nem lehet vételt készíteni a szintin. Tehát marad a leírt verzió. Az Adobe Audicion 3.o pl. ingyen letőlthető, azzal is fel lehet venni.
Szívesen segítek bárkinek ha tudok
Szia
Ha a szintire gondolsz, nem. Illetve csak mp3-ban ha van a Pa-ba, de azt nem tudod editálni, vagyis abból nem tudsz PAD-et csinálni. Wave-ba pesig nem lehet vételt készíteni a szintin. Tehát marad a leírt verzió. Az Adobe Audicion 3.o pl. ingyen letőlthető, azzal is fel lehet venni.
Szívesen segítek bárkinek ha tudok
Szia
Atti
-
tizzike
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: korg is 50 b
- Adott köszönetek: : 2 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 20 alkalommal
Re: Korg stílusok, hangszínek - Feltöltések
Tud valaki segíteni ?olyan problémám van h 2-3 billentyű nem szólal meg a szintin ez egy is 50b.. tehát nem mai érdemes e szervizeltetni van e szervíz mi okozhatja ezt a problémát ha vkinek van tapasztalata megköszönémha válaszolna.köszi
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 463
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Idézet törölve. buba
Szia Tizzike!
Pont az egyik ismerősöm vett a fiának múlt héten egy is50b szintit (nagyon olcsón) olyan hibával, hogy az egyik billentyűje félig ki volt törve, és ha a tőle balra lévő billentyűt lenyomta, egyszerre megszólalt mindkét billentyű (mind a lenyomott, mind a mellette lévő törött) hangja, mert valamiért vitte magával a törött billentyűt is. Ezen kívül 5 mikrokapcsoló csere érett.
Neki a komáromi hangszerboltos öccsét ajánlottam, aki a Korg külsős szervizese. (Én már javíttattam vele) Le is beszélte vele, azt mondta, hogy ezeket meg lehet javítani. A törött billentyűcserére 8000 Ft-ot mondott, és még 250/500 Ft (nem emlékszem rá pontosan) mikrokapcsolónként.
Az elérhetősége: Fikner Ernő 30/300-4024
Ezen kívül, mivel pesti vagy, javaslom még a Fogadó utcai Hangszervizt. Ez a Korg fő márkaszervize. Ők is korrektek. (már náluk is voltam) Az elérhetőségüket megtalálod a http://www.hangszerviz.hu oldalon.
Szia Tizzike!
Pont az egyik ismerősöm vett a fiának múlt héten egy is50b szintit (nagyon olcsón) olyan hibával, hogy az egyik billentyűje félig ki volt törve, és ha a tőle balra lévő billentyűt lenyomta, egyszerre megszólalt mindkét billentyű (mind a lenyomott, mind a mellette lévő törött) hangja, mert valamiért vitte magával a törött billentyűt is. Ezen kívül 5 mikrokapcsoló csere érett.
Neki a komáromi hangszerboltos öccsét ajánlottam, aki a Korg külsős szervizese. (Én már javíttattam vele) Le is beszélte vele, azt mondta, hogy ezeket meg lehet javítani. A törött billentyűcserére 8000 Ft-ot mondott, és még 250/500 Ft (nem emlékszem rá pontosan) mikrokapcsolónként.
Az elérhetősége: Fikner Ernő 30/300-4024
Ezen kívül, mivel pesti vagy, javaslom még a Fogadó utcai Hangszervizt. Ez a Korg fő márkaszervize. Ők is korrektek. (már náluk is voltam) Az elérhetőségüket megtalálod a http://www.hangszerviz.hu oldalon.
Üdv.: Apelláta
-
tizzike
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: korg is 50 b
- Adott köszönetek: : 2 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 20 alkalommal
- Attila
- VIP
- Kapcsolat:
ilevi75 írta:Sziasztok.
Szeretnélek megkérdezni mindannyitokat, hogy tud-e valaki olyan programról ami Korg pa 3x-hez stílusokat tud gyártani, midiből. A Style Works ismerős de abból csak olyat láttam ami Korg pa 1x hez tud. A korg pa3x nél viszont 4 fill van és kettő üresben marad.
Vagy ha valaki letudná írni, hogy a hangszerrel hogy kell midiből stílust varázsolni annak megköszönném szépen. És még el is küldeném a gyártott stílusokat.
Xander tud neked segiteni a Style Works progival, az új verzió ismeri a Pa 3-at is.
Atti
-
taxi80
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 12
- Adott köszönetek: : 40 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 31 alkalommal
Sziasztok.
Hogy tudok kmp kiterjesztést betölteni pa2-be?Ez bent is marad kikapcs.után,vagy mindig be kell tölteni(korg tr-be mindig bekellett bekapcs.után)
Köszi előre is!!
Hogy tudok kmp kiterjesztést betölteni pa2-be?Ez bent is marad kikapcs.után,vagy mindig be kell tölteni(korg tr-be mindig bekellett bekapcs.után)
Köszi előre is!!
"Nem vagyok zenész,csak muzsikus..a muzsikus szívből zenél"
- Regec
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 23
- Hangszer: Korg pa1000 - Ketron X 1
- Adott köszönetek: : 91 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 127 alkalommal
Sziasztok.
Biztos volt már itt téma a fórumon, de sajnos nincs időm minden hozzászólást átnyálazni. Szóval újra kellene telepítenem a gépet. Ha megtenné valaki, hogy leírja töviről hegyire, mert még soha sem csináltam ilyet, így fogalmam sincs a menetéről. Letöltöttem egy két dolgot a pa.com ról, nem tudom azok kellenek e hozzá? Illetve, milyen mentéseket csináljak, hogy mindent vissza tudjak majd így tölteni, ne kelljen újra az egész dolgot átnyálaznom mégegyszer.
Előre is köszi a segítséget.
Ja és eléggé sörgős lenne!!!!
Üdv

Biztos volt már itt téma a fórumon, de sajnos nincs időm minden hozzászólást átnyálazni. Szóval újra kellene telepítenem a gépet. Ha megtenné valaki, hogy leírja töviről hegyire, mert még soha sem csináltam ilyet, így fogalmam sincs a menetéről. Letöltöttem egy két dolgot a pa.com ról, nem tudom azok kellenek e hozzá? Illetve, milyen mentéseket csináljak, hogy mindent vissza tudjak majd így tölteni, ne kelljen újra az egész dolgot átnyálaznom mégegyszer.
Előre is köszi a segítséget.
Ja és eléggé sörgős lenne!!!!
Üdv
- Attila
- VIP
- Kapcsolat:
Idézet törölve. buba
Regec, részletesen leírtam a szintetizátor, zongora/korg fórum/ ha lefagyna a gép topikban. Ott megtalálod a forrásokat is csak először olvasd el végig. Ha v.mi nem megy, itt vagyok.
Regec, részletesen leírtam a szintetizátor, zongora/korg fórum/ ha lefagyna a gép topikban. Ott megtalálod a forrásokat is csak először olvasd el végig. Ha v.mi nem megy, itt vagyok.
Atti
- Regec
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 23
- Hangszer: Korg pa1000 - Ketron X 1
- Adott köszönetek: : 91 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 127 alkalommal
Idézet törölve. buba
Szia.
Köszi az infót sikerült formázni, ill. azt hiszem, de miért van az, hogy rajta maradt az összes midi, mp3. Semmi más.
És nem tudom a Backupot visszatölteni. Vagyis nincs rajta egy style sem, meg egy hang sem????
Szia.
Köszi az infót sikerült formázni, ill. azt hiszem, de miért van az, hogy rajta maradt az összes midi, mp3. Semmi más.
És nem tudom a Backupot visszatölteni. Vagyis nincs rajta egy style sem, meg egy hang sem????