Próbáltam, több órán át, tegnap előtt buliztunk a családdal, a fantom tápon kívül minden működött. Egyébként más az alap OS a verziók között, ha ugyanaz lenne, akkor fel lehetne rakni egyiket a másikra!Asterix írta:Próbáld ki. Songplay módban indíts el egy dalt. Közben hívj be egy tetszőleges stílust. Behívja. Majd válts át styleplay üzemmódba és automatikusan visszavált aara a stílusra, amit utoljára használtál...
Nálam így működött. Nem nagyon hiszem, hogy az alap system más lenne a hangszerekben...
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- galambjozsef
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 261
- Hangszer: KORG Pa5X 61 és KORG Pa4X 61 (MUP v4.1)
- Adott köszönetek: : 453 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1112 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Korg - Technikai kérdések/válaszok
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 469
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1920 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2917 alkalommal
Ezen felbuzdulva feltettem újra a v3-at, és most nem hozza a hibát.
Az előző telepítésnél sem hozott hibaüzenetet, most sem. És mégis a múltkor hozta a hibát. Bemutattam a szombati bulivan egy kollégának is, aki ilyen hangszert akart venni. Lehet, hogy nem kellett volna?
Igaz, hogy még csak a Global beállításaim vannak feltöltve, de eddig működik.
Az előző telepítésnél sem hozott hibaüzenetet, most sem. És mégis a múltkor hozta a hibát. Bemutattam a szombati bulivan egy kollégának is, aki ilyen hangszert akart venni. Lehet, hogy nem kellett volna?
Igaz, hogy még csak a Global beállításaim vannak feltöltve, de eddig működik.
- Asterix
- Globális Moderátor
Kiváncsi vagyok, ha minden fel lesz rá töltve, mit csinál?
Igaz, hogy most darabonként töltöm a szettet, múltkor meg egyben...
Igaz, hogy most darabonként töltöm a szettet, múltkor meg egyben...
- galambjozsef
- VIP
- Kapcsolat:
Szia.
V3 felrakás után csináltál Factory Restore-t ???
Ugyanis az uj soft-ból 2 fájl kimaradt, ami a hangszinekért felel, viszont a restore-ban benne van!
V3 felrakás után csináltál Factory Restore-t ???
Ugyanis az uj soft-ból 2 fájl kimaradt, ami a hangszinekért felel, viszont a restore-ban benne van!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galambjozsef 2019.03.15. 23:02-kor.
- Asterix
- Globális Moderátor
Nem csináltam. Előtte kellett resetet csinálni, különben fel sem tette a V3-at. Utána is csinálni kell???
- galambjozsef
- VIP
- Kapcsolat:
Igen, írtam az okát is.
Ha nem csinálod meg, későbbiekben majd észre veheted hogy választasz pár hangszínt és helyette egész más lesz
Mivel bele látok ezekbe a telepítő fájlokba, nem volt nehéz észre venni hogy a rom.pcg és a sound.xml fájl hiányzik a telepítőből.a rom.pcg a rom.kmp fájllal együtt dolgozik, ha ez a kettő el tér egymástól, nem igazán működik helyesen. A sound.xml fájl meg felel azért amit a kijelzőn látsz, valamint mutat a helyes hangszinekre. A telepítő tartalmazza a rom.kmp fájlt, a másik 2 hiányzik.
valamit jól el kurtak a programozók, de ha csinálsz egy factory resetet, a két hiányzó fájl a helyére kerül, utána már rendben lesz.
A hibára korábban felfigyeltem mielőtt az alábbi cikkre találtam.
Hogyan is?
Mivel a v3-ba került 7 új hangszín, alapból nem lehet ugyanaz a Fájl méret mint a korábbi fájl mérete.
rom.pcg, rom.kmp, sound.xml!!! Kilistázva a fájlokat, sem volt benne.
Factory reset után a fájlok mérete már nagyobb lett, mivel oda kerültek a helyes fájlok, amikben már ott van a 7 új hang minta is.
Erről a hibáról itt is irnak: http://www.korgforums.com/forum/phpBB2/ ... p?t=117846
Ha nem csinálod meg, későbbiekben majd észre veheted hogy választasz pár hangszínt és helyette egész más lesz
Mivel bele látok ezekbe a telepítő fájlokba, nem volt nehéz észre venni hogy a rom.pcg és a sound.xml fájl hiányzik a telepítőből.a rom.pcg a rom.kmp fájllal együtt dolgozik, ha ez a kettő el tér egymástól, nem igazán működik helyesen. A sound.xml fájl meg felel azért amit a kijelzőn látsz, valamint mutat a helyes hangszinekre. A telepítő tartalmazza a rom.kmp fájlt, a másik 2 hiányzik.
A hibára korábban felfigyeltem mielőtt az alábbi cikkre találtam.
Hogyan is?
Mivel a v3-ba került 7 új hangszín, alapból nem lehet ugyanaz a Fájl méret mint a korábbi fájl mérete.
rom.pcg, rom.kmp, sound.xml!!! Kilistázva a fájlokat, sem volt benne.
Factory reset után a fájlok mérete már nagyobb lett, mivel oda kerültek a helyes fájlok, amikben már ott van a 7 új hang minta is.
Erről a hibáról itt is irnak: http://www.korgforums.com/forum/phpBB2/ ... p?t=117846
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 292
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
- almatom
- VIP
- Hozzászólások a témában: 10
- Hangszer: Ketron SD90
- Adott köszönetek: : 169 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1724 alkalommal
A varrógépes Korgok is mind már régen olasz fejlesztés és gyártás.powersparc írta:Nehogy itt a Korg is Ketron fertőzést kapjon a végén bugokra nézve! Nem volt jellemző eddig a japcsiknál!Asterix írta:Ezen felbuzdulva feltettem újra a v3-at, és most nem hozza a hibát.
- galambjozsef
- VIP
- Kapcsolat:
Szia. Mondták már páranpowersparc írta:Nem semmi!galambjozsef írta:valamit jól el kurtak a programozók, de ha csinálsz egy factory resetet, a két hiányzó fájl a helyére kerül
Józsi neked erősítened kéne a gyári fejlesztői csapatot. Nagyon benne vagy a Korgokban!
Ha oda kerülnék, lenne pár fejlesztés az biztos
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 327
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 973 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2460 alkalommal
A felhasználókon kéne kezdeni a fejlesztést....galambjozsef írta:Ha oda kerülnék, lenne pár fejlesztés az biztos