|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
-
gabati
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 69
- Hangszer: Korg PA3XPro Musikant, Roland G70, Roland JV80,D50
- Adott köszönetek: : 1152 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 176 alkalommal
- Kapcsolat:
-
doxaa
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 118
- Hangszer: Korg
- Adott köszönetek: : 473 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 366 alkalommal
Re: Gumiszoba
Nézzétek el nekem, én nem tanultam komolyabban zenét, de ez milyen ütemben lett írva ?
Az én fülemnek nagyon eltérő, és hiába 'húzok rá' megszokott ütemeket, sehogy nem jön ki.
A dal egyébként szerintem nagyon fülbemászó.
Az én fülemnek nagyon eltérő, és hiába 'húzok rá' megszokott ütemeket, sehogy nem jön ki.
A dal egyébként szerintem nagyon fülbemászó.
- Sambácsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 76
- Hangszer: Yamaha Tyros2,Yamaha F310-TBS, YRS 23.
- Adott köszönetek: : 641 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 409 alkalommal
Elég furcsa. 
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sambácsi 2018.08.03. 10:06-kor.
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 214
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Nem szimmetrikus 2/4 ütemezéssel van megírva a dal. Egy ilyen stílust kell írni és szerintem játszható is. Tominak gyerekjáték... 
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 304
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 755 alkalommal
-
doxaa
- Kiemelt tag
De igen, és előtte válogatott kajakos volt, ráadásul ha jól tudom valamelyik VB-n vagy EB-n aranyérmet is szerzett.Karesz írta:A gitáros Hölgy nem a Kormoránban énekelt?
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 286
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
Anno a Jugoslavio című dalt 7/8-ban játszottuk. Amíg meg nem szokta az ember, elég nagy odafigyelést igényelt...
Vezeték nélküli mikik vevőjének, mérő rendszernek és keverőnek szeretnék egy racket csináltatni... Hova érdemes fordulnom???
Vezeték nélküli mikik vevőjének, mérő rendszernek és keverőnek szeretnék egy racket csináltatni... Hova érdemes fordulnom???
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 296
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Sziasztok...
Csak egy kis tapasztalatot szeretnék leírni...
Voltam szerda este egy budai kis étteremben, amikor megérkeztem, örömmel láttam/hallottam, hogy bizony élö zene van...
One Man Band egy Genos-szal és egy Bose hangosítással. A hangosítást elsö ránézésre egy kis szobába való cuccnak gondoltam
volna, de kellemesen szólt és böven elég volt az étterembe... Egy kis sub, meg egy oszlop rajta és kész...
Nagyon tetszett ahogy a kolléga zenélt, ezért odamentem hozzá és megkérdeztem, nincs-e véletlenül itt a fórumon regisztrálva,
mert akkor lehet ismerjük egymást...
Nincs regisztrálva, de ennek ellenére nagyon barátságos volt és közvetlen, így belebonyolódtunk egy kis eszmecserébe...
Mondta, hogy nagyon imádja a Genost, de sokat kellett rajta dolgozni, hogy így szólaljon meg.
Mutogatott pár dolgot rajta, tényleg szépen szólt... Meg is egyeztünk abban, hogy minden hangszerböl
lehet szuper dolgokat kihozni, ha ért hozzá a tulaj és van ideje, na meg kedve beállítgatni...
Szinte mindent gyári stílusokkal játszott, amit itt-ott "megpiszkált"...
Eljátszott pár "nótát" a kedvemért, aminek nagyon örültem (persze a gázsit kipótoltam, igaz nem akarta elfogadni),
nagyon jól éreztem magam... Nem is emlékszem, hogy mikor volt utóljára ilyen jó hangulatom...
Csak ennyit akartam, meg így a távolból, ismeretlenül is köszönöm még egyszer...
Üdv: Roland
Csak egy kis tapasztalatot szeretnék leírni...
Voltam szerda este egy budai kis étteremben, amikor megérkeztem, örömmel láttam/hallottam, hogy bizony élö zene van...
One Man Band egy Genos-szal és egy Bose hangosítással. A hangosítást elsö ránézésre egy kis szobába való cuccnak gondoltam
volna, de kellemesen szólt és böven elég volt az étterembe... Egy kis sub, meg egy oszlop rajta és kész...
Nagyon tetszett ahogy a kolléga zenélt, ezért odamentem hozzá és megkérdeztem, nincs-e véletlenül itt a fórumon regisztrálva,
mert akkor lehet ismerjük egymást...
Nincs regisztrálva, de ennek ellenére nagyon barátságos volt és közvetlen, így belebonyolódtunk egy kis eszmecserébe...
Mondta, hogy nagyon imádja a Genost, de sokat kellett rajta dolgozni, hogy így szólaljon meg.
Mutogatott pár dolgot rajta, tényleg szépen szólt... Meg is egyeztünk abban, hogy minden hangszerböl
lehet szuper dolgokat kihozni, ha ért hozzá a tulaj és van ideje, na meg kedve beállítgatni...
Szinte mindent gyári stílusokkal játszott, amit itt-ott "megpiszkált"...
Eljátszott pár "nótát" a kedvemért, aminek nagyon örültem (persze a gázsit kipótoltam, igaz nem akarta elfogadni),
nagyon jól éreztem magam... Nem is emlékszem, hogy mikor volt utóljára ilyen jó hangulatom...
Csak ennyit akartam, meg így a távolból, ismeretlenül is köszönöm még egyszer...
Üdv: Roland
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
-
doxaa
- Kiemelt tag
Baszki srácok - már bocsánat a kifejezésért -, én nem tudom mi van...
Az utóbbi 1 hónapban visszamondtak 2 szeptemberi lagzimat, most meg jött a 3. , szintén szeptember. Ráadásul, egymás utáni lagzik lettek volna.
Oké hogy foglaló, de az azért koránt sem annyi, mint maga a buli. És ugye szeptember már elég közel van egy lehetséges másik rendezvényhez.
Na igen, lesz 3 szabad hétvégém egymás után... idejét sem tudom, mikor volt ilyen szezonban. Mondjuk nem fogok unatkozni.
És hogy mást ne mondjak, 2 hete zenéltem egy lagziban, ott egy 20as évei közepén-végén lévő párnak a férfitagja volt az egyik násznagy. Az esküvőn minden rendben, tényleg semmi nem látszott, ölelgették meg puszilgatták egymást az asszonnyal, a rá következő hét közepén, tehát pár napra rá olvasom az fb-n, hogy külön váltak útjaik...
Meglehet, valami negatív dolgot sugárzok kifelé
Az utóbbi 1 hónapban visszamondtak 2 szeptemberi lagzimat, most meg jött a 3. , szintén szeptember. Ráadásul, egymás utáni lagzik lettek volna.
Oké hogy foglaló, de az azért koránt sem annyi, mint maga a buli. És ugye szeptember már elég közel van egy lehetséges másik rendezvényhez.
Na igen, lesz 3 szabad hétvégém egymás után... idejét sem tudom, mikor volt ilyen szezonban. Mondjuk nem fogok unatkozni.
És hogy mást ne mondjak, 2 hete zenéltem egy lagziban, ott egy 20as évei közepén-végén lévő párnak a férfitagja volt az egyik násznagy. Az esküvőn minden rendben, tényleg semmi nem látszott, ölelgették meg puszilgatták egymást az asszonnyal, a rá következő hét közepén, tehát pár napra rá olvasom az fb-n, hogy külön váltak útjaik...
Meglehet, valami negatív dolgot sugárzok kifelé
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 304
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Kapott köszönetek: : 755 alkalommal