SD9 stílus!
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Így szól az én hangszerem
Moderátor: Moderátorok
-
kissata
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 57
- Hangszer: KORG PA4X
- Adott köszönetek: : 934 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1003 alkalommal
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 75
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Re: Így szól az én hangszeremen...
Rody... Szerintem az elsö videó nem jelent semmit, hiszen az egy midi... nem stílussal játszik az emberke...
Ha azt beteszed egy másik hangszerbe, nagyjából ugyanazt hallod vissza... De gondolom, ezt Te is észrevetted.
Amúgy abban igazad van, hogy az eredeti hangzás az tényleg más... A többire hobbimuzsikusként nem reagálnék...

Ha azt beteszed egy másik hangszerbe, nagyjából ugyanazt hallod vissza... De gondolom, ezt Te is észrevetted.
Amúgy abban igazad van, hogy az eredeti hangzás az tényleg más... A többire hobbimuzsikusként nem reagálnék...
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 25
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Nekem a stílus nagyon tetszik, attól függetlenül, hogy az eredeti hangszerelés mennyire jelenik meg, vagy mennyire nem, mert a hangulata nagyon jó és profin szól! A refrény harmóniák nem jók! Rody! A kritikus hang fontos a fórumon, de azt érzem, hogy a megbántottság vezeti a tolladat az íráshoz és ez pont az építő jelleget gyengíti! Nekem is voltak, (szerintem majd mindenkinek) nehéz időszakai, ütközései itt a fórumon! Ha most tudsz egy nagy levegőt venni és továbblépve a régi megszokott remek formádat hozni itt a közösségben, nagyon fel fogok nézni Rád! Az életben még sokszor lesz pillanat, amikor egyszerűen felül kell emelkedned! Szurkolok Neked! Hajrá Rody!
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
- Siklai68
- VIP
- Hozzászólások a témában: 19
- Hangszer: Yamaha PSR 9000 Pro
- Adott köszönetek: : 601 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 382 alkalommal
- Kapcsolat:
Gyerekek! Én úgy gondolom, hogy a mi szintünkön nem az egy-egyben kell stimmelni a hangszerelésnek az eredetivel, hanem a hangulatát kell hogy visszaadja és a vendég egyből felismerje és keletkezzen benne egy úgynevezett "ahaa" érzés. Én a harmóniákhoz sem ragaszkodom teljesen az eredetihez....
De ez természetesen az én véleményem és másé lehet más....
Az pedig, hogy milyen stílusban mondok véleményt nagyon fontos... én senkit nem akarok megbántani és ezt mástól is elvárom, elvégre barátok között vagyunk....
Ettől függetlenül a véleményem az , hogy tetszik!!! Peace!!
De ez természetesen az én véleményem és másé lehet más....
Az pedig, hogy milyen stílusban mondok véleményt nagyon fontos... én senkit nem akarok megbántani és ezt mástól is elvárom, elvégre barátok között vagyunk....
Ettől függetlenül a véleményem az , hogy tetszik!!! Peace!!
- Pumika
- VIP
- Hozzászólások a témában: 7
- Hangszer: Ketron SD9-Yamaha Motif ES6
- Adott köszönetek: : 1141 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 370 alkalommal
Haló. Rodymusyc, osztom Tacsó véleményét, nekem is volt hasonló összetűzésem de átértékeltem, visszafogottabb vagyok, de megpróbálok aktív lenni továbbra is. De túl léptem rajta, mert a harag rosz tanácsadó, ahogy modják.

-
kissata
- VIP
- Hozzászólások a témában: 57
- Hangszer: KORG PA4X
- Adott köszönetek: : 934 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1003 alkalommal
Szia Rodymusic!
Tökéletesen igazat adok!
Ugyanis ez nem történt másképp,csak leültem a hangszerhez, és csak úgy fejből klimpíroztam össze-vissza!
Zeneileg értékelhetetlen,nekem csak a hangzás tetszett,bár tényleg kicsit sok a hangszerelés,csak hát ilyen a stílus!
Utólag is bocsi,akinek ez bántotta a fülét!
Tökéletesen igazat adok!
Ugyanis ez nem történt másképp,csak leültem a hangszerhez, és csak úgy fejből klimpíroztam össze-vissza!
Zeneileg értékelhetetlen,nekem csak a hangzás tetszett,bár tényleg kicsit sok a hangszerelés,csak hát ilyen a stílus!
Utólag is bocsi,akinek ez bántotta a fülét!
- Pumika
- VIP
- Hozzászólások a témában: 7
- Hangszer: Ketron SD9-Yamaha Motif ES6
- Adott köszönetek: : 1141 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 370 alkalommal
Ne szerénykedj Ata, Siklai68 kolléga fogalmazott jól, a "mi szintünkön" ez jó hidd el. Persze törekedni kell a legjobbra amit ki tudunk hozni, de hidd el jó az ahogy van.

- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 40
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 755 alkalommal
- almatom
- VIP
- Hozzászólások a témában: 138
- Hangszer: Ketron SD90
- Adott köszönetek: : 169 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1724 alkalommal
“a mi szintünkön ez jó”
Ezt hogy kell értelmezni?
Mert ha valaki közönség előtt zenél, akkor ott olyan szó, hogy “a mi szintünkön” na ilyen nincs.
A “mi szintünkön” helytálló akkor, ha otthon a 4 fal között zenélsz a családnak.....
Ezt hogy kell értelmezni?
Mert ha valaki közönség előtt zenél, akkor ott olyan szó, hogy “a mi szintünkön” na ilyen nincs.
A “mi szintünkön” helytálló akkor, ha otthon a 4 fal között zenélsz a családnak.....
-
vili2105
- VIP
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: korg pa2x pro, korg trinity, doepfer lmk4+
- Adott köszönetek: : 1059 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 442 alkalommal
A "mi szintünkön" sok értelemben helytálló lehet!
Lehet abból a szemszögből is, hogy nem nagyzenekarról beszélünk, hanem autómatikáról. Ez a hangzásnak egy szintje lehet.
Lehet úgy is nézni, hogy a hangszeres tudás, ugyanis ez sem fekete-fehér, mindenkinek van egy tudásszintje. Az itt fórumozó emberek tudásszintje általában nem a maximális, senki sem (vagy mégis?) végzett jazzkonziban, vannak hiányosságok, ez a tudásszint!
És ezekből adódóan van egy árszint is, amit pedig mindenki megpróbál a tudásszintje, és az egyéb befolyásoló tényezők alapján meghatározni!
Én például már a Te tudásszinteddel is boldogabb lennék, pedig Te is azt mondod, hogy bár úgy tudnál zongorázni mint X.Y.!
Lehet abból a szemszögből is, hogy nem nagyzenekarról beszélünk, hanem autómatikáról. Ez a hangzásnak egy szintje lehet.
Lehet úgy is nézni, hogy a hangszeres tudás, ugyanis ez sem fekete-fehér, mindenkinek van egy tudásszintje. Az itt fórumozó emberek tudásszintje általában nem a maximális, senki sem (vagy mégis?) végzett jazzkonziban, vannak hiányosságok, ez a tudásszint!
És ezekből adódóan van egy árszint is, amit pedig mindenki megpróbál a tudásszintje, és az egyéb befolyásoló tényezők alapján meghatározni!
Én például már a Te tudásszinteddel is boldogabb lennék, pedig Te is azt mondod, hogy bár úgy tudnál zongorázni mint X.Y.!
Tech.inf.:Korg pa2x pro, Korg Trinity Solo+Pbs, Doepfer lmk4+ masterkeyboard, Studio: Mackie Mr5 Mk2, Audio-technica at2020, focusrite saffire pro 24 dsp