|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- Karesz
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 297
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 748 alkalommal
Re: Gumiszoba
Esküvőkiállítás:én voltam 2x,de lehet nem megyek többet.Egyiken egy dj is volt,a szervezők által a segge kinyalva,ajározva,kompletten kipakolt motyó.Nekem adtak kb.2nm helyet..
Na erre mit pakoljak fel?Semmit..nagyképű alak,nagy semmi szakmaiság mögötte.Ahogy Tacsó írta,a látogatók nem a zenekar,vagy dj. miatt jönnek,hanem az akciók,nyeremények,kuponok miatt.Mikor egy kiállításon esélyed sincs bemutatni magad,nem látom értelmét mégegyszer erre a helyre menni.A másik már jobb,mert a szervező,(vőfély),alapból utálja a dj-ket,így csak én voltam zenész szolgáltató.Kompletten ki tudtam pakolni,zenéltem sokat,mégsem hozott egy lagzit sem.
Megy a klikkesedés ezerrel.A szervező,ha teheti,a dj-t ajánlja,nem a zenészt sajnos.Itt is minden bulit,amit ez a bizonyos hely szervez,mind a dj viszi.Akár tetszik a közönségnek,akár nem.
Na erre mit pakoljak fel?Semmit..nagyképű alak,nagy semmi szakmaiság mögötte.Ahogy Tacsó írta,a látogatók nem a zenekar,vagy dj. miatt jönnek,hanem az akciók,nyeremények,kuponok miatt.Mikor egy kiállításon esélyed sincs bemutatni magad,nem látom értelmét mégegyszer erre a helyre menni.A másik már jobb,mert a szervező,(vőfély),alapból utálja a dj-ket,így csak én voltam zenész szolgáltató.Kompletten ki tudtam pakolni,zenéltem sokat,mégsem hozott egy lagzit sem.
Megy a klikkesedés ezerrel.A szervező,ha teheti,a dj-t ajánlja,nem a zenészt sajnos.Itt is minden bulit,amit ez a bizonyos hely szervez,mind a dj viszi.Akár tetszik a közönségnek,akár nem.
- B.Bazsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 248
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1045 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1464 alkalommal
Almatomi, Ricsike, és a többiek akik érintettek lehetnek a kérdésemben...! Hogyan lehet egy stílust, midifile-t, audio loopokat, saját hangmintát, stb levédeni? Úgy hogy szerzői jogot kapjon az ember az után ha felhasználják. Ha én csinálok mondjuk egy stílust, hogy tudom azt hivatalosan, legálisan eladni, árulni? Mennyit lehet kérni egy stílusért, vagy másvalamiért?
Budapesten az Alfa Art Hotelben játszott már valaki, milyen hely, mekkora, milyen az akusztika, személyzet, stb?
Budapesten az Alfa Art Hotelben játszott már valaki, milyen hely, mekkora, milyen az akusztika, személyzet, stb?
Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.
- Siklai68
- VIP
- Hozzászólások a témában: 54
- Hangszer: Yamaha PSR 9000 Pro
- Adott köszönetek: : 601 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 382 alkalommal
- Kapcsolat:
Bazsi!
A szoftveres dolgok levédése - szerintem - nem egyszerű! Bill Gates-nek sem ment nagyon....
A szoftveres dolgok levédése - szerintem - nem egyszerű! Bill Gates-nek sem ment nagyon....
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 122
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Bill Gates szándékosan nem védette le éveken keresztül a szoftvereit, hogy terjedjen, piacvezető legyen. És az is lett. Most sem az otthoni felhsználókból, hanem a legálisan vásárló cégekből él.
Üdv.: Apelláta
- almatom
- VIP
- Hozzászólások a témában: 211
- Hangszer: Ketron SD90
- Adott köszönetek: : 169 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1724 alkalommal
- Joe83
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 8
- Hangszer: Gonosz2 :)
- Adott köszönetek: : 921 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 772 alkalommal
Szia Pityu!
Adlan Cruz a billentyűs neve.
Elég brutálisan adja elő..
Adlan Cruz a billentyűs neve.
Elég brutálisan adja elő..
Yamaha Genos2, Allen&Heath CQ18T, 2db Behringer DR112 DSP, Austrian Audio OD505..
- Sambácsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 76
- Hangszer: Yamaha Tyros2,Yamaha F310-TBS, YRS 23.
- Adott köszönetek: : 641 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 409 alkalommal
"Van aki perfekt tévékben is, hogy mit érdemes venni?"
Szervusz!
Csak tapasztalatot oszthatok meg veled.
Családunkban 8db különböző méretű és tudású LG tv/monitor működik egy azonos tulajdonsággal: nem romlanak el.
Üdv.Sambácsi.
Szervusz!
Csak tapasztalatot oszthatok meg veled.
Családunkban 8db különböző méretű és tudású LG tv/monitor működik egy azonos tulajdonsággal: nem romlanak el.
Üdv.Sambácsi.
-
Matya89
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 8
- Hangszer: Korg Pa3xLE, Yamaha S770
- Adott köszönetek: : 69 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 92 alkalommal
Az LG-elcsak 1 probléma van. Ha külső meghajtót csatlakoztatsz az usb-re nem biztos fogy felismeri a pendrive-ot, vinyót. Rokonnak 3D Smart LG-je van. Nem ismerte fel a vinyómat. Havernak 108cm-es 4k Smart Lg-t vettünk. felismerte a vinyót kapott egy rendszerfrissitést azóta az se látja a vinyómat. Nekem 2db samsung van 1gy sima nagy képernyős full Hd és egy 100cm es 4k-s Smart. Mind a 2 tv gond nélkül megesz mindenfajta pendrive-ot, vinyót. Szerintem a 3 legjobb gyártó a Sony, samsung, Lg. A többinek már nincs olyan jó képminsősége, fényereje, betekintési szöge. De én havert 5 éves Technika tv-vel is meg voltam elégedve neki a gépre volt rákötve. Ha a számítógépre kötöd ráa tvt-t, akkor a tv-n érdemes full hd felbontás hejett 1680x1050-t 60hz hejett 59-t használni. Így nem lesz zavaró a kép. Legalább is a Sumsungoknál így van.
- Sztifler0301
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 68
- Hangszer: Yamaha Tyros5, Korg TR.
- Adott köszönetek: : 494 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 213 alkalommal
- Kapcsolat:
Puzsér egy f***! Már bocs a szóhasználatért!
Menjen el egy lakodalomba, csinálja végig, vezesse a műsort, zenéljen-énekeljen, és utána dumálunk...
- almatom
- VIP
- Hozzászólások a témában: 211
- Hangszer: Ketron SD90
- Adott köszönetek: : 169 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1724 alkalommal