Megnyitod az ins fájlt a programmal!
Csak egyszerűen beírod a plusz hangszíneket a formalitásokat betartva,mented majd átnevezed "ins"-re a "txt" kiterjesztést!
Az SD40-re én is így írtam a bővítést az SD1000 ins-ből kiindulva.
Csá!
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Ilyet ne keress. Nincs!powersparc írta:Szoftver tudósok! Tudtok olyan valóban jól mûködô konvertáló progit ajánlani, ami audioból normális midi fájlt kreál? Használt már valaki ilyet?
Kösz!
Tudod mit?powersparc írta:Pont mint én, akinek 0 hallása van és szeretne egy piano szólót leszedni (mondjuk jazzben, ahol befogják a 101B-s buszmegállót is), hidd el hatalmas segítség. Úgy is mondhatnánk, ez nem a Te szoftvered Tomi, de létezik és végzi a dolgát az tény.